No to qużwa ,dziękuję za takie info....wiedziałem ,że cóś przygotowuje redaktorek ( o czym tu Was poinformowałem ;)) ,nawet tezy też mi były znane ale takie "G" opublikować....
Staszek dalej realizuje swoją wojenkę i nic dobrego z tego nie wyjdzie!!!
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Ciężko cokolwiek napisać po przeczytaniu tej obrzydliwej potwarzy. Szok.
''stadion "Pasów" jest najstarszym [b]stale[/b] funkcjonującym w Polsce tego typu obiektem ''
Chyba ktoś przespał okres budowy nowego stadionu i naszej gry w Sosnowcu i na SS.
Potworne bagno, Mateczny, Kmita, Stasek to wyjątkowo zakłamane typy i na dodatek bez wyobraźni bo tym wpisem powyżej dolali oliwy do ognia ( ognia pod garnkiem ;) ) i przypieczętowali swój los.
Dementi i odniesienie się do zarzutów, a Kmita skończy jak Gmyz i nie będzie więcej szkodził Cracovii na łamach prasy.
Komentować nie ma co, ale chciałem zwrócić uwagę na fakt, że w koalicji antySzarańcowej nie są tylko noszowi i"dziennikarze".
Mam wrażenie, że kołem napędowym jest ktoś, kto zarabiał przy Cracovii lepiej niż można zarobić na szachrajstwach w piłce dziecięcej.
Smutne to, ale takie to już nasze pasiaste piekiełko.
[quote=Željezničar]
a Kmita skończy jak Gmyz i nie będzie więcej szkodził Cracovii na łamach prasy.
[/quote]
Nie widziałem żeby Gmyz szkodził jakoś specjalnie Cracovii...
Wychodząć powyżej emocji, to ja się zastanawiam komu służyć ma ten artykuł... wedle zasady "winny jest ten, który korzysta", poprostu ciekawe...
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ro Man Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> (...)
> >
> > nie Iwan był informatorem Weszło tylko ktoś
> > zupełnie inny,
> >
> > zdziwisz się jak wyjdzie szydło z worka,
> >
> > mocno się zdziwisz i zmartwisz,
> >
> > śledztwo zostało przeprowadzone wyjątkowo
> > skrupulatnie i jego efekty już [b]wkrótce[/b] ujrzą
> > światło dzienne,
> >
>
> jak tam? ciekawość mnie zżera i nie uśmiecha
> mi się czekać "5 tygodni".
hop! co tam w temacie? dziś wyjątkowo jestem ciekaw. myślę, że to moze być smakowite info, a dziś jest bardzo dobry moment na jej upublicznienie. środowisko ma prawo wiedzieć, kto ryje i donosi.
Szymciu, nie udawaj, że nie zrozumiałeś przekazu.
Kmitę można załatwić jednym dementi i odniesieniem się do zarzutów. Jak wyjdzie, że kłamał, to nikt już nie potraktuje poważnie jego tekstów. Za bardzo się zapędził, żeby tak to zostawić, a kontra, miejmy nadzieję, nie pozostawi żadnych wątpliwości.
jak kiedyś ceniłem szybkiego, giętkiego, mknącego lopeza na forum, tak teraz jest dla mnie zwykłym ŚMIECIEM.
nie rozumiem jak można tak bezczelnie i świadomie szkodzić klubowi..
cały artykuł napisany oczywiście w tonie "żeby plusy nie przesłoniły wam minusów", oczywiście zaczyna to działać, co widać po lemingach na forum TP: http://terazpasy.pl/forum/Forum-Kibicow-Cracovii-Terazpasy.pl/100-POPARCIA-TYLKO-KOMU
Maciuś - jesteś frajerem!
knur przeanalizuj ostatnią wypowiedź sterbego - powinno Ci od razu dać odpowiedź na pytanie skierowane do RoMana
Może Ktoś w końcu powie komu podawać a komu ręki nie podawać. A to weszło a to dziennik vel krakowska. Cały czas ktoś o Nas pisze. Wydaje się, że ma kontakt z kimś z klubu. Tak więc pytam OFICJALNIE. KTO?
Na stronę Smalca nie wchodzę, aby nie zarabiał na reklamach. Ale czy to to środowisko, z panem od młodzierzy i noszy czy ktoś inny? O co w tym chodzi?
Dementor - skoro RoMan pisał, że efekty śledztwa wkrótce ujrzą światło dzienne, to chciałbym, żeby ktos, kto efekty tego śledztwa zna (RoMan, Ty, albo kto inny) napisał tutaj otwartym tekstem co i jak. ja sie mogę [u]domyślać[/u], ale w samym śledztwie nie brałem udziału ani nie znam jego wyników.
knur Napisał(a):
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
> ogólnie, to jest to jednostronne dno, z którym
> trudno polemizować, bo nawet jeśli jest postęp
> w jakiejś dziedzinie, to okazuje sie on zasługą
> Tabisza (całość wygłoszona ex-cathedra przez
> "wszystkowiedzącego" dziennikarza). o tym, że te
> same dziedziny leżały kiedy Tabisz był w
> klubie, a Radka nie było, jakoś trudno
> przeczytać.
>
> po tym artykule widać, w co wdepnął Radek - na
> początek był odpowiedzialny praktycznie za
> wszystko. za pion sportowy (a przecież zna sie na
> tym mniej więcej jak każdy z nas tu piszących),
> za politykę komunikacyjną, PR, marketing,
> merchandising, sprawy organizacyjne (jak te
> należące chyba do kierownika drużyny).
> przyszedł do instytucjonalnie spustoszonego MKS i
> powoli odbudowuje to, co Filipiak z Tabiszem
> konsekwentnie przez lata niszczyli (ewentualnie -
> pozwalali leżeć odłogiem).
Trudno lepiej skomentować ten artykuł niż uczynił to knur,a dla Pana M.Kmity mam propozycje niech napisze artykuł ..............pory roku w Cracovii przed przyjściem Prezesa Radomira Szarańca.
Ciekawe kto w tamtym okresie był nieudolny w działaniach? !!!
Zawsze można punkt po punkcie, obalić ten bełkot redaktora Kmity, oczywiście używając konkretnych argumentów. Proszę nie piszcie nic w stylu Docenta "Szaraniec przeprowadził negocjacje z Włochami", bo operając się na doniesieniach medialnych Włosi podjeli tę decyzję 5 października, czyli na miesiąc przed objęciem posady przez Radomira. Nie mnie oceniać, które doniesienia są bardziej prawdziwe media czy magiel trybun. No dalej literaci do piór.
konkretne argumenty podałem Ci zanim jeszcze poznaliśmy paszkwil Kmity (btw. nie ustosunkowałeś się), i to w zasadzie jest moja odpowiedź. z artykułu wyłania sie obraz zgliszcz na Wielickiej, tymczasem w większości dziedzin jest postęp w porównaniu z okresem, gdy był tylko Tabisz.
poza tym Kmita pisze coś i już, żadnych dowodów, cytatów, źródeł - NIC. po prostu, powtórzę, ex-cathedra głosi swoje prawdy licząc, że uda mu się pasiasty naród nastawić wrogo do Szarańca.
Uśmiałem się czytając to dzieło. Język żywcem wzięty z pamiętnika nastolatka :) Autor musi mieć niezły uraz do Radomira skoro przez rok wynotowuje dzień po dniu każdą jego wpadkę. Jakaś mania prześladowcza chyba.
PS: Tabisz doczekał się fanklubu :D
Proszę bardzo irgun, choć nie jestem literatem, niniejszym demaskuję trzy TOTALNE KŁAMSTWA spod pióra Kmity:
1. Gawędzki nie został zwolniony za żadne radio gol (co za debilna plotka) tylko dlatego, że był słaby. Szaraniec już wcześniej dogadał się z Darkiem Guzikiem jako następcą o czym Kmita się nie zająknął (podobnie jak o ocenie pracy nowego rzecznika, któremu TG nie dorasta do pięt).
2. Nie jest prawdą, że Szaraniec w ostatniej chwili lobbował za swoją kandydaturą na członka zarządu. Najciekawsze jest to, że Tabisz wygrał jednym głosem, oczywiście Szaraniec był za, bo przecież grają w jednej drużynie (wbrew sugestiom Kmity).
3. Sprawa zatrudnienia Pasiecznego. Rzeczywiscie był jednym z kandydatów do zatrudnienia jako DS styczniu, ale decydujący głos nie należał do Szarańca (zgadnij do kogo). Kmita sugeruje (ba, pisze wprost), że Szaraniec miał zielone światło od góry na zatrudnienie Pasiecznego, ale czekał z tym osiem miesięcy. Trudno o większą bzdurę...
Oczywiście jest tego więcej (m.in. bzdury o negocjacjach transferowych, czy o okolicznościach zatrudnienia Stawowego), poza tym, tak jak wspomniał knur, autor skrzętnie przemilcza wszystkie plusy działalności Szarańca, co już powinno zapalać czerwoną lampkę w umyśle postronnego czytelnika (o ile oczywiście ów czytelnik z tego umysłu w sposób efektywny korzysta),
ja też tego kompletnie nie rozumiem. zamiast pomóc rozwijać klub, obrzuca się błotem chłopaka, który chce wykonywać swoją pracę jak najlepiej.
artykuł tego pana to istne chamstwo. on wprost z Szarańca kpi, wysmiewa go jak jakiegos dyletanta. nie spodziewałem się czegos tak beznadziejnego.
robi się po prostu przykro, bo na prawdę zrobiło się dużo lepiej pod względem sportowym. a niektórzy nie wiadomo dlaczego chcą dzielić kibiców.
Niestety ten "artykuł'' coraz bardzie mnie skłania do konkluzji, że Dziennik Polski powoli staje się szmatławcem .
Aby pisać coś takiego ile trzeba mieć w sobie nienawiści ? Zgroza .I ktoś taki mieni się być pasiakiem .
A jakiego artykułu spodziewaliście się po tym prawiczku?Nie zdziwiłbym się jakby ostatnio Kmita miał też luźniejsze stolce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)