Widzę, że niektórzy jakieś przesilenie zimowe przechodzą. Najlepiej zarzućcie Radomira milionem poważnych postulatów i odliczajcie mu czas na ich wykonanie.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Radomirze,nie daj się zmielić maszynie korporacyjnej Comarchu....wieść gminna niesie ,że i tak niejaki Tabisz ma dalej być poduszką bezpieczeństwa dla Profesora....a dla Ciebie zostanie tylko odpowiedzialność przed prasą i kibicami....
Oby te informacje ,nie okazały się prawdą... :D
14 dni później
po wysłuchaniu długiego wywiadu tzn 2/3 stwierdzam, że Radomir Szaraniec nadaje się na stanowisko. Dużo słów z których.....SZCZERZE MÓWIĄC ;) prawie nic się nie dowiedziałem. Wiem, że na tym etapie trudno o szczegóły i dlatego się uśmiecham pod nosem :)
SZCZERZE MÓWIĄC będzie tak a może inaczej, bo ciągle szukają i rozmawiają i zastanawiają się i, i, i, itd :D
Dobrze, naprawdę dobrze :) Powodzenia :) (bez złośliwości, czysta sympatia)
A ja się dowiedziałem, że:
potrzebujemy na dyrektora człowieka pracy, a nie lansera albo pośrednika w handlu żywym towarem
pion sportowy ma tworzyć więcej niż jeden dyrektor sportowy
niebawem iMed będzie opiekował się piłkarzami
nie ma ofert dla Saidiego
Aleks chce zostać w Cracovii
Filip Wiśniewski jest nikim jeśli chodzi o Saidiego
będziemy grać w turnieju towarzyskim pod koniec stycznia
w sprawie szwedzkiego bramkarza doszło do nieporozumienia z jego agentem
czyli coś jednak tak :)
Nikt chyba nie spodziewał się, że poznamy nazwiska, sumy i daty ? :)
są tacy co na to liczyli.
No tak Mknacy - tyllko Radek nic nie zrobic bez zatwierdzenia generala przez .....e-mail.
Radek ma pomysly ,ma widze - tylko nic z tego ,kiedy Filipiaka mysli ,ze jest wciaz Alfa I Omega!
Kupil nas - a na Radku to sie odbije.
Chce sie mylic......
Izbik, ja tego tematu nawet nie dotknąłem w swoim poście
Ok -Mknacy , ja go tez nie powinienem poruszac.......
Napisalem to, bys nie tlumaczyl ludziom co powinni uslyszec ,bo srednio inteligentny kibic bez kontaktow z klubem wyciaga swoje wnioski.Natomias to co wiesz i sie dowiedziales nie napawa optymizmem ,bys dawal takie "instrukcje"
Edit:
Po chwili namyslu - nie ma nic do Ciebie w tym temacie i nie odbieraj to jako atak na Ciebie - po prostu jest do dupy w klubie.
Nie jest tak źle Izbik. Generał się zmienił, choć się do tego oczywiście nigdy nie przyzna. Bardziej się obawiam, że JT może rozpocząć dywersyjne działania "z tylnego siedzenia".
Aston - nie napisze wiecej po za tym ,ze mam nadzieje ,ze nie zartujesz.....My (Ty ,ja i innii fanatycy) chca jak najlepiej - tyle ,ze brak dobrych wiesci z bliskosci klubu.
MK, to co napisałeś, było juz przekazywane w mediach teraz nastąpiło potwierdzenie ;) Jeden konkret to turniej na zgrupowaniu :)
Trzecia część też ok. Bardzo mnie cieszy dokładne badanie kopaczy czy hokeistów przed podpisaniem kontraktu.
Izbik, to nie jest tlumaczenie. Przeciez to sa wprost wypowiedziane slowa. Nikogo nie bronie i nie pouczam, chociaz teraz;)
Teraz tak :)
Zobaczymy kolego jak bedzie .....
Ja widze to ciemno.
izbik wrzuć na luz ...
sam fakt, że w pierwszej trójce ludzi mających coś do powiedzenia w kwestii klubu jest ktoś "od nas" ( mam tu na myśli środowiska fanatyków co by nie było wątpliwości) to już jest dużo ...
od czasu odejścia Pawła Misiora ( jeśli dobrze pamiętam jesień 2004 ?) wśród osób zarządzających Cracovią nie było nikogo o pasiastym sercu ...
ja jestem przekonany, że czas działa na naszą korzyść ...
i niedługo w klubie zacznie się wszystko zmieniać na lepsze ...
począwszy od ATMOSFERY ...
bo to ona tworzy pozytywny klimat wokół klubu ...
na odpowiednio dobranych FACHOWCACH ( nie mylić z profesjonalistami bo ci jak pokazują ostatnie lata się nie sprawdzili ;-) ) kończąc ...
Słusznie pisze Robert. Nie podchodziłbym do całej sprawy ani z ogromnymi nadziejami ani z przesadnym pesymizmem (jak izbik). Niech Radomir w spokoju wykonuje swoją pracę, a większość pewnie się zgodzi, że kto jak kto, ale on się nie opierdala i nie poszedł na stanowisko dla kaski tylko z myślą o dobru Cracovii. Także spokojnie.
Będzie dobrze !!! CRACOVIA PANY!!!
http://sportowacracovia.wordpress.com/2011/12/23/wiceprezes-hutnika-czekamy-na-odpowiedz-Cracovii-ws-transferu-zawodnikow/
Czy to sprawka Tabisza czy już nowy dyrektor działa w stylu comarchowskim????
Na razie zamiast Akademii i własnych wychowanków mamy wykupy młodych zawodników z innych klubów. Tak już było, także czekam cierpliwie na Akademię...
Panowie - pesymista jestem w sprawach transferow i klubu to fakt.
Nie jestem pesymista co do Radka dzialalnosci, ba- to jedyny promyk nadzieji....
WESOLYCH SWIAT.
6 dni później
Powodzenia w Nowym Roku!
Jako że temat podobny to zadam pytanie.
Gdzie do jasnej cholery zniknął z tego działu wątek ''wnioski, porady itd. dla prof. Filipiaka'' ? Liczył prawie 100 stron i rad byłbym go znowu widzieć.
W nowy rok wchodzimy z czysta karta:D
5 dni później
Bardzo ciekawy wywiad z Radomirem w Dzienniku Polskim:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1202297-cracovia-placi-na-biezaco-co-w-polsce-nie-jest-oczywiste.html,0:pag:3,0:pag:1#nav0
5 dni później
Rozłożone ręce Radomira na załączonej fotce - bardzo wymowne.
Takie zdjęcie wybrali w gazecie, mogli wybrać zapewne inne, jak np. zagrywa piłkę Prezydent. A tu akurat chodziło o to, że piłkarze czekali, aż zaczniemy, a my czekaliśmy na sygnał od TVP Kraków, że już nagrywają. Poza tym nawet się uśmiecham na tym zdjęciu. :D
widocznie jest powód ;)
Chwostek - kolejny co błysnął :) Życie to nie Football Manager.
Co do foto: nie wydaje mi się, żeby akurat tak rozłożone ręce wskazywały na to, co masz Chwostek na myśli. Ja bym się skupił na władczo postawionej stopie na piłce, co mówi: ja tu rządzę;)
ja sądzę że to prowokacja pismaków, jest tyle innych zdjęć z treningu i akurat takie dali, to ośmiesza nowego naszego dyrektora Szareńca i wogle Cracovie
Taaa - Seba nie prowokuj...
....takie formulowanie zdania cos mi ,a raczej kogos mi przypomina.
Trzeba Dyrektorowi pogratulować pierwszego transferu do klubu. Myślę, że Budzik to będzie strzał w dziesiątkę :)
4 dni później
Naprawde mysle ,ze jestes takim dobrym duchem Cracovii... Transfery spokojnie przeanalizowane i choc bez wielkich nazwisk to wielkie wzmocnienia - tu mam taka duza nadzieje ,jak kazdy Pasiak i Ty. Choc bys nie przyczynil sie do tego -to cos czuje ,ze pozbywamy sie "klatwy" przy Tobie....
Chłopie, już Twoja obecność w Klubie jest odczuwalna! Gratuluję. Oby tak dalej.
Podpisuje sie pod Izbikiem.Obys Ty byl tym zbawicielem i dobrym duchem ktorego brakowalo nie tylko w zespole ale mysle ze w calym klubie!!!
p.s zaraz ktos napisze ze emigranci to i tamto...
Emigranci to i tamto.
:D
nie- mimo wszystko trzymamy poziom i wielu nas szanuje :)
edit;
ZA WIELU ZNAMY
BY NAM DUPE OBRABIALI
:D
Spokojnie, jak coś pójdzie nie tak, to mnie tu wszyscy zaraz zje...dzą.
A jeśli chodzi o transfery to naprawdę nad tym pracuje zespół. I, wierzcie lub nie, ale tak tu wyklinany Tabisz ma wcale niemały w nie wkład. Poza tym parę rzeczy pozytywnych jeszcze kibiców czeka przed rundą. Taką mam nadzieję.
A we wtorek wszyscy, którzy mogą- na hokej! Gramy z Podhalem.
zawsze uważałem, że Tabisz W PRACY jest ok :)
Ian chyba w sobotę ostro pobalowałeś kolego?.W przemianę ze złego Jakuba na dobrego nie wierzę .
To nie ta pora kolego- bajki są o 19 .
a co to znaczy zły ? Błędy ? Znajdź takiego, co ich nie popełnia ;) Szaraniec, też je popełni - mniejsze lub większe, ale na 100% nie wszystko mu się uda :) Tak jest po prostu w życiu. Tabisz nie jest LUBIANY ze względu na osobowość, zły przekaz, złe tłumaczenie niepopularnych swoich decyzji, "dupochron" JF, a to jest inna para kaloszy ;)
Radomir pisze, że zasuwa gość i to jest dla Cracovii chyba ok ? ;)
Mając wybór: wierzyć komuś kto widzi sposób pracy JT, lub komuś kto wierzy, że zna odpowiedzi na wszystkie pytania, normalny człowiek wybierze oczywiście to pierwsze. A że potter dalej będzie ciągnął swój styl, cóż... taki jego urok.
A do Radomira mam tylko jedną prośbę - nie przegapić sprawy Hoska, nawet jeśli wykup wiązałby się z wydaniem większej kwoty, bo chyba warto. To najlepszy stoper jaki się w ostatnich latach pojawił w klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)