a nie wiem , może coś źle wyrozumiałem. Generalnie jestem sfrustrowany totalnie.
Wydaje mi się Astonie ,że coby się w najbliższym czasie wokół Cracovii nie wydarzyło
to będzie z nami źle. Wojny wewnętrzne już przeżywałem ze 3 razy i zawsze pozostawały mniejsze czy większe
zgliszcza.
-
-
[WIKTORIA] Górnik Zabrze - Cracovia, 8 kolejka, sobota 24.09.11 godz. 13.30
Dlaczego Nawotczynski i Nykiel nie moga grac z Zabrzem? (Tak pisza na Interii). Jakies kontuzje? Jesli juz o tym bylo to sorry, moze cos pominalem?
chorzy
Tu mknący wszystko napisał http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1175300-trzeba-wlaczyc-odpowiedni-program.html,0:pag:2,0:pag:1#nav0
prawie pierwsza w nocy i jak nigdy jestem przygotowany na wysoką przegraną Cracovii
ale nadal wierzę w cuda............
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a nie wiem , może coś źle wyrozumiałem.
Owszem. Analogia do poprzednich żartobliwych wypowiedzi polegała na przyznaniu ojcostwa ewentualnej wiktorii naszym Męczennikom, a ewentualna wtopa będzie oczywiście winą kibiców-manipulatorów vel napinaczy/napierdalaczy.
> Generalnie jestem sfrustrowany totalnie.
Nie Ty jeden...
> Wydaje mi się Astonie ,że coby się w
> najbliższym czasie wokół Cracovii nie
> wydarzyło
> to będzie z nami źle. Wojny wewnętrzne już
> przeżywałem ze 3 razy i zawsze pozostawały
> mniejsze czy większe
> zgliszcza.
Z tym zgoda. Mimo, że jestem z natury optymistą, obecnie nie mam złudzeń, ewidentnie czekają nas ciężkie czasy. No cóż, można się pocieszać tym, że kto jak kto, ale my, Pasiacy jesteśmy zahartowani.
Gąsiński
Struna - Radomski, Kosanovic - Puzigaca
Szeliga, Bartczak
Visniakovs - Cahalon - Ntibazonkiza
Niedzielan
Obstawiam, że w takim zestawieniu zaczniemy.
porażka nie wchodzi w gre:)
Cóż nie wierzę w jakiekolwiek punkty... Będzie 3:0 dla Zabrza, choć w typerze dałem 1:2 dla nas ;) Może tak na przekór wreszcie wygramy? :)
Obym się mylił ale myślę, że bedzie TWwZ
Tradycyjny Wpierdol w Zabrzu
Wygramy...
Zremisujemy....
Przegra... tfu! qrwa, właśnie że wygramy!
Nieważne co byle by po walce i z wyraźnym progresem w grze.
Nieważna gra ważne punkty! A właściwie jeden który mamy prawie pewny.
Macie jakiś dobry link do meczu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kiedyś dobrze hulało u NeMoDW?
zobaczymy co te asy dzisiaj pokażą, czyżby kolejna porażka?jakby inaczej, oni tylko to potrafią, patałachy!
Sianie defetyzmu wobec przeważających sił wroga jest karane !Tak samo podszywanie się pod kibica nie swojego klubu!
dhmen Napisał(a):
> porażka nie wchodzi w gre:)
To cytat z forum Żaboli?
oneb Napisał(a):
> jak nigdy jestem
> przygotowany na wysoką przegraną Cracovii
> ale nadal wierzę w cuda............
No ja niestety także jestem na to przygotowany i już raczej nie wierze ,ze może być lepiej .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)