Ech......
Piszcie więcej o wykupie, o długim kontrakcie itd. Chyba, że Potter sądzisz, że menedżerowie nie czytują forum.
A potem wszyscy będą zdziwieni, że z wykupu dupa blada, bo cena była zaporowa, prowizja dla menedżera itd itp.
Mędrcy z forum oczywiście nie będą mieli problemu ze wskazaniem winnego....
-
-
Jan Hosek - Witamy!!!
hahah, myslisz ze menedzerowie na podstawie forum ustalaja ceny ? bo ja myslalem, ze jednak ogladaja zawodnika i wiedza ile gosc jest warty.
A nie ma przypadkiem ceny wykupu w umowie o wypożyczeniu?
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hahah, myslisz ze menedzerowie na podstawie forum
> ustalaja ceny ? bo ja myslalem, ze jednak ogladaja
> zawodnika i wiedza ile gosc jest warty.
hahah, wyobraź sobie, że WSZYSTKO może mieć wpływ na negocjacje, każdy szczegół.
Jedno jest pewne - w klubie wiedzą co mają robić w tym (i innych) przypadkach, więc wszelkie "złote myśli" nt długości kontraktu, "wykupu za wszelką cenę" itd itp na forum publicznym można sobie wsadzić w... buty. Na pewno nie pomogą.
Jaśniej nie umiem.
Aston1906 Napisal(a):
min.---------------------------------------------------
> wiec
> wszelkie "zlote mysli" nt dlugosci kontraktu,
> "wykupu za wszelka cene" itd itp na forum
> publicznym mozna sobie wsadzic w... buty. Na
> pewno nie pomoga.
E tam nie znasz sie, kupic go za milion albo nawet dwa, nie zalowac srebrnikow, dac mu kontraktu "ile chce" - jak Niedzielanowi, a w dodatku przeciez jest mlody, to 5-cioletni kontrakt od kopa sie nalezy - w koncu kazdy ma prawo do godnej emerytury. O czyms jeszcze zapomnialem? ...acha i nie targowac sie, bo nam go inni podkupia!
Aston to po cholere wchodzisz na to forum? Twoje złote myśli też sobie można włożyć w ... buty.
Wyobraź sobie, że nie wchodzę na forum by negocjować kontrakty.
Generalnie nie mam zamiaru przekrzykiwać się w tym temacie. Inteligentni ludzie zrozumieli to, co napisałem powyżej. Pozostałym nie mogę pomóc, sugeruję kontakt ze specjalistą z zakresu odpowiedniego działu medycyny. Z mojej strony całkowity EOT.
e tam, jak jakiś manago powie "a. bo kibicom Hosek się podoba", to mu zaraz męczennik z czapką odpalą, że "zdanie kibiców mamy w dupie", i tyle ;)
a grajek jest naprawdę dobry. oczywiście, o ile nie spusci z tonu, jak będzie miał ciepły, stabilny, długi kontrakt. [i]you never know[/i]
A ja napiszę, że Hosek jest do bani i z taką grą niech wyp...la z Cracovii, najlepiej na Reymonta.
Uff. Cena wykupu spadła!
Ty Leszeczku znasz sie na negocjacjach :D
Leszeczek na Dyrektora !
......zagadaj z Radkiem.
W moim odczuciu jeden z najlepszych środkowych obrońców, którego Cracovia miała od powrotu do ekstraklasy...
Może jedynie Węgrzyn był lepszy od niego...
Mam nadzieje, że nasz zarząd już go zabukował - bo w przeciwnym razie, będę bardzo wk...ny
Janek zerwał mięsień :( Wracaj do zdrowia !
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/dariusz_pasieka_najlepsza_rzecz_to_konkurencja
Janek, wracaj szybko do zdrowia! Cracovia cię potrzebuje!
Wy tak piszecie, ze gość jest juz najlepszym środkowym obrońcą, jakiego Cracovia miała od lat. Owszem jest [b]na razie[/b] lepszy od obu z "najlepszej pary stopeów w polskiej lidze", lecz zagrał dopiero w kilku meczach. Nie wiadomo jak będzie na koniec sezonu.
W parze z Nawotczyńskim mogą stworzyć fantastyczny duet. O ile będą zdrowi oczywiście.
Hosek musi zostać ... Tyle !
110 dni później
Wszystkiego Najlepszego z Okazji URODZIN . Dużo zdrowia Janku obyś został z nami jak najdłużej .
35 dni później
Wykupić go jak najszybciej i wokół niego budować defensywę na lata.
Chłopak mówi, że chce zostać tylko czeka na ruch klubu.
Niewykupienie Hoska będzie kolejnym wielbłądem ze strony męczenników po zwolnieniu Oresta.
Szrotu nazbieraliśmy ostatni laty wiele.Nie mamy skautów a Jan nie dość,że chce pozostać to jeszcze jest świetnym i w dodatku sprawdzonym zawodniekiem przez boisko,a nie dvd...
Jestem zdecydowanie za wykupieniem tego zdolnego, młodego stopera! Inwestycja na długie lata!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)