Dokładnie trzeba dążyć do tego żeby inne drużyny przyjeżdzające na Józefa Kałuży przegrywały mecz już we własnej psychice przed meczem... ale to długofalowa i cholernie ciężka praca. Na razie wykonana została odwrotna praca i strzelenie nam 2-3 goli na wyjeździe nikomu nie wydaje się jakąś specjalnie trudną sprawą
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Też uważam, że powinniśmy powrócić do dobrego zwyczaju z poprzedniej rundy - odprawiania gości z 3-0. Oby z ŁKS-em zaczął się ten zwyczaj odtwarzać. Wiem, że będzie ciężko, ale trzeba wierzyć.
Ja coś czuję, że to będzie lekki mecz i gram grubą mamonę na Pasiastych Wojowników :)
Jaki mecz na szczycie ?!??! jedna z niewielu drużyn z którymi musimy - możemy wygrać !
[color=#FF0000][b]ZAPRASZAMY DO LEKTURY PRZED MECZEM:[/b][/color][url=http://www.opravcy.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=139&mode=thread&order=0&thold=0]KLIK KLIK ![/url]
Czy zbieracie do puszekna VIP i na skyboxach? Jeżeli nie to dlaczego ?
Łks ma piłkarzy na poziomie 1 ligi.Dysponuje zawodnikami których w innych klubach już nie chciano i się ich pozbyto.Transfery-Kascelan,Łukasiewicz to zawodnicy którzy już chyba sami nie pamiętają kiedy wybiegli w podstawowym składzie swoich byłych drużyn.Dla kilku zawodników gra w Ekstraklasie to absolutny debiut,mowa o Stefańczyku(2ligaZawisza)Klepczarku.Myślę że środek pomocy i obrona to najsłabsze punkty w drużynie z Łodzi dlatego liczę na wygraną.Saidi,Cahlon,Visniakovs,Bizon(Wtorek) powinni rozmontować zasieki i zdobyć ze 2 bramki.
Dużą rolę odegrają kibice.Liczę na wysoką frekwencję 10tys. minimum ,przy dobrej atmosferze 3 punkty będą nasze.
[img]http://img688.imageshack.us/img688/2682/obraz060rk.jpg[/img]
moze zrobic by cos na zasadzie rywalizacji miedzy sektorami o ilosc zł (czy poki co gr) w puszcze na osobe i po podliczeniu podawac info ktory sektor wygral, rywalizacja zawsze mobilizuje :D a w nagrode foto zwycieskiego sektora na jakism Pasiastym portalu ;P
Vipy nie są od dawania pieniędzy do puszek i tak płacą ciężkie pieniądze na Cracovię w postaci opłat za sky boxy itd. Vip ma się czuć po vipowsku zresztą to jest kilkadziesiąt osób. Ja zawsze daje ile mam przy sobie po za tym dziewczyny są sympatyczne i robię to z przyjemnością. Nic na siłę, uważam komunikat za dobrą akcje informacyjną Opravców im częściej będzie się mówić o tym, tym lepiej. Tak trzymać i szacunek dla dziewczyn, może trochę poprawiłoby się gdyby spiker podczas przerwy zachęcał do wrzucania do puszek.
Pozdrawiam
Nie będzie łatwo ŁKS jest drużyną która już czuje nóż na gardle przez co będzie dobrze zmotywowana. Nowy trener to nowa miotła- zobaczymy. Obstawiam wynik 2-1 dla legendarnych Pasów.
11 września (niedziela):
Cracovia - Łódzki KS, godz. 14:30, [b]sędzia: Paweł Gil (Lublin).[/b]
19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 11 września (niedziela):
> Cracovia - Łódzki KS, godz. 14:30, sędzia:
> Paweł Gil (Lublin).
Sędziował m.in. mecz derbowy w Sosnowcu, gdy wygraliśmy 1:0, po bramce Golińskiego.
Przed meczem nie mam do tego sędziego zastrzeżeń.
boniekKrK Napisał(a):
> Łks ma piłkarzy na poziomie 1 ligi.Dysponuje
> zawodnikami których w innych klubach już nie
> chciano i się ich
> pozbyto.Transfery-Kascelan,Łukasiewicz to
> zawodnicy którzy już chyba sami nie pamiętają
> kiedy wybiegli w podstawowym składzie swoich
> byłych drużyn.Dla kilku zawodników gra w
> Ekstraklasie to absolutny debiut,mowa o
> Stefańczyku(2ligaZawisza)Klepczarku.
jednym słowem: mamy przerąbane... jak jesteśmy zdecydowanym faworytem, to max remis ugrywamy ;)
proszę: nie pompujmy balona. już wolę ten nasz pesymizm i miłe zaskoczenie.
Cloina Napisał(a):
> Czy zbieracie do puszekna VIP i na skyboxach?
> Jeżeli nie to dlaczego ?
[b]Oczywiście, że zbieramy. Zawsze stoi ta sama dziewczyna przy kołowrotku do wejścia dla VIP.[/b]
maaciek Napisał(a):
> Vipy nie są od dawania pieniędzy do puszek i tak
> płacą ciężkie pieniądze na Cracovię w
> postaci opłat za sky boxy itd. Vip ma się czuć
> po vipowsku zresztą to jest kilkadziesiąt osób.
> Ja zawsze daje ile mam przy sobie po za tym
> dziewczyny są sympatyczne i robię to z
> przyjemnością. Nic na siłę, uważam komunikat
> za dobrą akcje informacyjną Opravców im
> częściej będzie się mówić o tym, tym lepiej.
> Tak trzymać i szacunek dla dziewczyn, może
> trochę poprawiłoby się gdyby spiker podczas
> przerwy zachęcał do wrzucania do puszek.
> Pozdrawiam
[b]Zgadzam się całkowicie, nic na siłę. Naszym artykułem dajemy sygnał, że bez waszego gotówkowego wsparcia nie damy rady. A naprawdę jeśli każdy z nas da po minimum 1zł to będzie naprawdę dobrze! Pomysł ze spikerem - bardzo dobry, pomyślimy nad sposobem realizacji. [/b]
chłopaki Żytko podobno w pierwszym składzie tyle można wywnioskować po wywiadzie na teraz pasy. Liczyłem na parę Radomski-Hosek.
no Żytko może na lewej?
Chwostek Napisał(a):
> no Żytko może na lewej?
uj by to wyczuł, ale wydaje mi się, że z Radomskim na stopera.
Pewnie juz był poruszany ten temat. Jeżeli się kupilo bilet to można go zwrócić?
ja bym obrona zagral tak : Szeliga-Radomski-Zytko-Nykiel.
Sędzią będzie Paweł Gil.
fenix Napisał(a):
> Sędzią będzie Paweł Gil.
swojego czasu bardzo stronniczo sędziował derby na Kałuży.
CHciałbym Porazki:
Podbeskidzia,Bełchatowa,Lubina, i Lechii.
Wynik z ŁKS to 4:0 ! 4x Saidi :D
Lubin przegrywa, Bełchatów raczej też przegra z widzewem, Podbeskidzie moim zdaniem bez szans, Lechia może ugrać remis na Tusk'sarenie
Narazie nie ma co patrzeć na innych liczy się nasz wynik w niedziele!
Podbeskidzie jednak zaskoczyło, Bełchatów nie i tylko dwie drużyny jutro wyprzedzamy
Ze względu na dzisiejszy wynik Górali tym bardziej trzeba wygrać...
Khalid Napisał(a):
> swojego czasu bardzo stronniczo sędziował derby
> na Kałuży.
Khalidzie czy jest jakiś sędzie który sędziował wszystkie swoje mecze dobrze? Nie był nigdy przez nikogo oskarżany o stronniczość, pomyłki, korupcje?
Co mecz to sędzia daje inne popisy - były i takie popisy zdecydowanie na naszą korzyść.
Nie ma co przed meczem ciśnienia podnośić.
Robin, nie psuj atmosfery przedmeczowej :-)
Jest juz malutka nerwuwa bo, inni wygrywaja..Nasz Trenejro w takich sytuacjach sie odnajduje, licze na Niego i Nasza w sumie niezla ekipe!! wygrywamy 3-1 ! Hehej,heeeejj , Cracooovvviaa!!!!
Robinksc Napisał(a):
> Co mecz to sędzia daje inne popisy - były i
> takie popisy zdecydowanie na naszą korzyść.
> Nie ma co przed meczem ciśnienia podnośić.
A tak z ciekawości zapytam. Kiedy ostatnio sędzia pomylił się na naszą korzyść? Oczywiście nie piszę o jakimś wrzucie z autu, którego nie było, czy nieprawidłowej żółtej kartce. Chodzi o błędy tego kalibru, co ostatnie wyczyny sędziów naszych meczów w Gdańsku i Lubinie.
Pytam zupełnie bez podtekstów, po prostu uczciwie przyznaję, że choć oglądałem w ostatnich kilku latach tak gdzieś 90% naszych meczów, to ostatniego przekrętu sędziowskiego na naszą korzyść po prostu nie pamiętam.
Na rozpoczęcie rundy wiosennej z legia nasze bramki były kontrowersyjne. Z tego co pamiętam to jedna zdobyta po zagraniu ręką(w trakcie akcji), a przy drugiej nie zauważył sędzia spalonego. Nie jestem pewien co i kto i czy tak na pewno, ale na 100% zdobyliśmy tak gole, które nie powinny być uznane
KRW Napisał(a):
> Na rozpoczęcie rundy wiosennej z legia nasze
> bramki były kontrowersyjne. Z tego co pamiętam
> to jedna zdobyta po zagraniu ręką(w trakcie
> akcji), a przy drugiej nie zauważył sędzia
> spalonego. Nie jestem pewien co i kto i czy tak na
> pewno, ale na 100% zdobyliśmy tak gole, które
> nie powinny być uznane
W tym akurat meczu sędzia nas przekręcił chociaż mylił się w obie strony. Ostatnio chyba w meczu otwarcia stadionu z Arką sędzia nam pomógł i nie było to tak ewidentne jak np w naszym meczu z Zagłębiem czy wcześniej z Lechią.
wolał bym na zero z tyłu
A no tak, o Arce zapomniałem. Ale tamten mecz i tak byśmy wygrali ;)
To raczej nie ma co przypominac pewnego wygranego meczu na "Slasku" gdzie sedzia nie gwizdal przeciwko Nam, a mogl i to nie raz :) ? Tylko ,ze to naprawde wyjatek.....
Aston1906 Napisał(a):
> Pytam zupełnie bez podtekstów, po prostu
> uczciwie przyznaję, że choć oglądałem w
> ostatnich kilku latach tak gdzieś 90% naszych
> meczów, to ostatniego przekrętu sędziowskiego
> na naszą korzyść po prostu nie pamiętam.
Cracovia - Arka 25.09.2010 - dwie bramki w prezencie od "słabego" sędziego. Ale swoich meczy się nie zauważa. Tylko głownie te na niekorzyść.
Dziś ma być tak że sędzia ma nie istnieć i nic ma od niego nie zależeć
bardziej przekupni od sędziów piłkarskich są tylko sędziowie w sądach karnych i zostawmy ten temat.
Ten mecz Cracovia powinna wygrać i ja innego wyniku nie oczekuje ,ale w piłce jak to w piłce wszystko niestety jest możliwe.
Powinniśmy ich gładko pyknąć :0 lub więcej. Mamy na prawdę świetnych zawodników, przynajmniej na papierze. Chciałbym, aby Van der Biezen i Niedzielan odblokowali się w tym meczu, oprócz tego Kahlon mógłby strzelić bramkę to byłby jego wymarzony debiut
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)