tacy nasi sedziowie, inny jak by to bylo w polu karnym podyktowal by karnego za cos takiego ;)
-
-
||Pomyłki arbitrów|| Praca arbitrów wzięta pod lupę [Ranking sędziów-extra]
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Według Twojego toku rozumowania to kartki dla
> Traore być nie powinno bo przecież faul na
> środku boiska, był to jego dopiero drugi faul w
> meczu więc czerwonej się w takiej sytuacji nie
> daje. ;)
Rozumiem, że to ma być żart z Twojej strony więc go nie komentuje:)
kkk_84 Napisał(a):
> tylko kartke on dostal chyba w innym momencie, a
> nie wtedy co sie rzucal po ziemi jak by mial
> padaczke.
Jeżeli faktycznie miał padaczkę- to przepraszam, nie zauważyłem i macie rację :):):)
11 dni później
Żeby było jasne, gramy totalną padakę i ani mi w głowie naszych usprawiedliwiać.
Tak jak z Zagłębiem graliśmy ze trzydzieści parę l;at temu, pamiętam takie mecze...
Mam jednak jedno pytanie, któóe bardoz chciałbym, by ktoś zadał panu Siejewiczowi (notabene chyba jednemu z lepszych polskich arbitrów, i z wyjątkeim paru rzeczy, o jednej za chwilę, prowadzęcemu, moim zdaniem, ostatni mecz poprawnie).
==========
[b]Bardzo proszę by pokazać Panu Sędziemu Siejewiczowi na wideo dwa faule Struny w meczu z Legią (jedyne jego dwa faule w tym meczu) ze które to faule w sumie Pan go wyrzucił z boiska. I faul na tymże Strunie w ostatnim meczy, za który to faul faulujący zawodnik dostał tylko żółtą kartkę. I zapytać Pana Sędziego, co on na to.[/b]
A o cóż tu Siejewicza pytać? Obsrał się, że musi dać czerwoną kartkę w takim momencie i już.
W tej sytuacji skompromitował się totalnie. Dla mnie to było gorsze niż wszystkie popisy Małka razem wzięte a Siejewicz jest sędziowskim zerem.
Faul na Strunie był najbardziej brutalnym jaki od lat widziałem. Wejście obiema nogami w kolana rywala...dramat. To powinno być 5 spotkań dyskwalifikacji co najmniej a ten ku*tas daje żółtą kartkę. Nieprawdopodobne.
Dokładnie. Pewnie mecz i tak byśmy przegrali nawet gdyby rywal grał w 10 ale Siejewicz tą decyzją się skompromitował.
Widzieliście faul Guerrero w lidze niemieckiej?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=kxmD1Px51oU][/url]
ja widzę podobieństwo. Sędzia ani przez moment się nie zastanawiał nad czerwoną.
[b]Agnan[/b] bardzo słuszna uwaga, należało by to wysłać do Canal+ i poprosić w naszym imieniu by zapytali.
Buca prawda. może przegraliby w 11 na 10 może nie.
Siejewicz cwaniaczek w warszawie się nie wahał wypi...ić Strunę.
PAJAC
[quote=Peterps]
Widzieliście faul Guerrero w lidze niemieckiej?
[/quote]
W Niemczech mają sędziów, my mamy skorumpowane, nieudolne marionetki poprzebierane w stroje sędziów.
Dzisiaj tylko 3 bledy ewidentne:
Reka LKSu w polu karnym ,po strzale Saidiego w kierunku bramki
-reka na karnego -metr przed limia
-urojony spalony Saidiego
Coz gralismy w oslabieniu gdyz ich bylo 14tu...
Trochimiuk 2. Kutas nam odebrał zwycięstwo. Który to już raz?
Juz nam Gil z tym liniowym odebrali kiedyś punkty w derbach z psami u nas.-szmaciaz jeden
Gila dziś to powinni zabrać z szatni prosto do Wrocławia
wypatrzył wynik, nie uznał ręki w polu karnym dla nas po strzale Saidiego oraz jeszcze jedną rękę w polu karnym gdzie dopatrzyli się tego komentatorzy Polsat sport
Za taki mecz złodziej powinien odpokutowac 5 kolejkami w 3 lidze za free..i jeszcze kara finansowa 20 tysi na konto szkolenia młodych ..
jarojarecki Napisał(a):
> Gil dziś
> wypatrzył wynik,
Nooo jest to człek bystrooki! Chyba, że wypaczył.... A to inna sprawa.
Chwostek Napisał(a):
> jarojarecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Gil dziś
> > wypatrzył wynik,
>
> Nooo jest to człek bystrooki! Chyba, że
> wypaczył.... A to inna sprawa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontrowersja,która wypacza wynik meczu to dla ciebie za mało ?
Co ja pacze....
Oj tam afera...małe niedopaczenie;)
GIL POWINIEN ZA TO CIĄGNĄĆ KICHE W C KLASIE !!! TRZEBA BYĆ UŁOMNYM ŻEBY POPEŁNIAĆ TAKIE BŁĘDY... JAK DLA MNIE TO POWINIEN BYĆ KONIEC JEGO KARIERY !!!
Widząc co Gil i jego asystenci Piździelce z chorągiewkami wyprawiają wróciły wspomnienia gdy w sezonie w którym spadliśmy a następnie się utrzymali kosztem Łks-u przekręcono nas na kilka punktów które zadecydowały o naszej degradacji.Lata mijają ludzie się zmieniają ale sędziowie w ekstraklasie są nadal tak samo nie udolni baa wydaje mi się że cofają się w rozwoju ;)
Dawno nie widziałem tak skręconego meczu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)