No właśnie taki Bizon by sie teraz przydał,
-
-
Rok Štraus - Witamy
Bizon by sie przydal , ale na plakat, rosly, wyglad dumnego gladiatora, olejkiem by sie go wysmarowalo, bylby jak znalazl
Przy obecnym stylu gry zarówno Bizen, Cahalon jak i Masaryk byliby gwiazdami Pasów! :(
Szkoda!
Żaden.
Styl gry jaki próbuje wprowadzić Stawowy i wspomniana trójka? Przestańcie żartować...
To samo byś powiedział o Strausie, gdyby tego nie było już w Cracovii, a został jakiś inny "ukryty talent". Jak powyższa trójka miała pokazać jak umie grać, skoro w Cracovii rok temu się nie grało, tylko kopało? Jakim cudem Masaryk nagle stał się królem strzelców ligi Słowackiej?
No co Wy ;-) Dynarek z Rupą nas zbawią zapewne tak sądzi mknący na co zaraz mu jego wierny paz 3lvis przyklaśnie . Cahalony i reszta przy nich wysiada. Mieliśmy takie perełki u siebie a szukaliśmy graczy za granicą ;-/
Ehh Teodorze, Teodorze. Ty jak zwykle swoje.
Cahalon może i by sobie poradził bo poza byciem kompletnym idiotą umiejętności piłkarskie posiadał nie gorsze niż Straus ale żaden z was mi nie wmówi, że drewna typu Masaryk czy Biezen błyszczeliby w dzisiejszej Cracovii. Obaj zupełnie nie pasują do gry jaką próbujemy stosować.
3lvsie, w zeszłym sezonie Kędziora błyszczał w 1 lidze:) Wrócił do e-klasy i się okazało że powalczy o miano najmniej skutecznego napastnika. Kaliciak zanim przyszedł do Pasów walczył o korone króla strzelców, również w 1 lidze, jak szło mu klase wyżej wszyscy widzieli.
Nie chce oczywiście przez to powiedzieć że Bizen czy którykolwiek z wspomnianych wcześniej przez was zawodników to topowi piłkarze i lada moment zgłosi się po nich Real, ManCity czy inny Inter, a Wolfsburg chciał ich razem z Klichem ale odpadli bo za słaba liga. Ale jak na standardy 1 ligi to mogli by coś pograć, strzelić bramkę, zaasystować.
3Ivs-jesteś gościem wszystko wiedzącym najlepiej,podobnie jak mknacylopez.Gracie na jedną nutę.Nie przygotowany do gry Masaryk nie mógł błyszczeć w Cracovii,nie wypada nazywać Go "drewnem".Widziałem Masaryka po przepracowanym okresie przygotowawczym w sparingu z Cracovią w Zakopanem i był wyróżniającym się graczem.Coś musiał umieć skoro został królem strzelców ligi Słowackiej,ale Ty wiesz swoje.-pozdrawiam
Piona Elvis!
Wypada, nie wypada...widziałem go gdy grał w Cracovii i jest według mnie drewnem. Wielki kloc non stop stojący na spalonym.
Technicznie też był słaby więc jak mam go nazywać? Wirtuozem? Już Biezen był o klasę lepszy choć również słaby.
Nieprzygotowany nie był w stanie błyszczeć? A cóż to za argument? A kto mu kazał nie być przygotowanym? Kto kazał przytyć 15 kg? Ja?
Wszyscy wiemy, że te wielkie obozy przygotowawcze to zazwyczaj w Polsce pic na wodę i ciężko trenując indywidualnie spokojnie można być na tym samym poziomie co cała reszta. Przykład bohatera wątku. Początkowo nie trenował z drużyną, miał odchodzić ale jak już zdecydował się zostać, pokazał jak mu zależy, wskoczył do składu i braków fizycznych nie było widać.
P.S. Wirtualna piona!
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> P.S. Wirtualna piona!
Elvis nie rób sobie nadziei, mknący kocha już Wojtka :P
bosh przypomniałem sobie przez Teodora że w klubie jest Rupa a pozbyto się Bizona. przeciez nawet bez jednej nogi Bizon byłby w stanie dac więcej niż Vligowy napastnik
Widzę, że temat trochę zboczył z torów :) Dla mnie dobrze, że nie ma Bizona, natomiast co do Masaryka, to uważam, że mógłby pasować do naszej gry, nie był aż takim drewnem, tylko był po prostu nie przygotowany do sezonu, tak więc ciężko na podstawie tych meczy w których wystąpił wydawać jakieś większe opinie, trzeba by go jeszcze zobaczyć ja jest w pełni formy :) Mam nadzieję, że dziś Rok zagra kolejny bardzo dobry mecz, no i może jakąś brameczkę strzeli, bo ze Stomilem było blisko :)
10 dni później
Nie poznaje gościa??!!!
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo ROKI,brawo.
Rozgrywał jak Klichu w najlepszych swoich momentach.
Dziś znowu bardzo dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)