To jest myśl... może by tak Kuba dla odmiany, pozarządzał trochę Wierzynkiem ? :D
-
-
Janusz Filipiak: Żona chce finału Ligi Mistrzów
Moze Kubus czuje slabosc do Pani Profesorowej i specjalnie podtrzymuje kryzys malzenski wywolywany brakiem wynikow w strone ligi mistrzow. No Panie Januszu, zaden fachowiec nie potrafi Panu podpowiedziec co sie dzieje z druzyna... Prosze sie zastanowic, bo przeciez jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... ;) Moze nie tylko my jako kibice pozbedziemy sie szkodnika, po pogonieniu Jakubka... ;)
211 dni później
super wątek, szkoda, że podupadł.
Może to nie wątek a chęci podupadły? ;)
a może się posprzeczali i robi na złość żonie?
(może widział ją z Cupiałem?)
Ela spotkała na mieście Probierza i wystrzelała go po pysku.
6 dni później
filozof raczył przemówić
jak zwykle na swoim poziomie
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11627160,Janusz_Filipiak_za_problemy_Cracovii_obwinia_m_in___.html
zdjęcie doskonałe
Ma ktoś opcje wklejenia całości bo nie wiem czy DP mi w ręce wpadnie z tym wywiadem.
Thx
4 dni później
No liga to bedzie, ale póki co to pierwsza, nie mistrzów, ciekawe co na to żona? Teraz pewnie awansu do ekstraklasy,, ciekawe czego za rok, I ligi, jak tak dalej pójdzie?:)
Pierwsza liga, Liga Mistrzów jeden ch.j:)
ano jeden - januszowy.
Ela powinna zdradzić Januszka z Cupiałem. tak za karę :P
2382 dni później
Ja też chcę LM ale słyszałem, że liga kazachska przeskoczyła polską w rankingu UEFA...
...więc profesor wykupił żonie kanał Premium Cyfrowego Polsatu.
Ależ to jest piękne. 6 lat minęło a u nas to samo.
[IMG]http://i67.tinypic.com/16lw5qc.png[/IMG]
ja myślałem, że ta choroba się nasila wraz z wiekiem
ale popatrz, sześć lat temu ten sam bełkot
WARIAT, k.u.r.wa, WARIAT!
Mistrza już mamy.
Na Ligę Mistrzów czekamy!
Tak śpiewała pani Ela przy goleniu, to znaczy przy depilacji na spa. I wyśpiewała. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że św. Mikołaj, ma już w swoim worku dla pani Eli najnowszy model konsoli do gier, od wiodącego producenta, wraz z grą FIFA '19.Żeby tylko kontrolery pasowały kolorem do garsonki El Żuni i Ani się obejrzyjcie jak FC Comarchovia pokona madryckie materace 3:0 w finale Champions league. Trener Simeone odesłany na trybuny już w I połowie.
ŚWIEŻO MALOWANE
- Edytowany
Tylko co (z)padami ? Podobno używane długie lata i nie działają. Padły. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)