A mi się wydaje, czy Wojtek Kaczmarek miał nową seledynową koszulkę? Trochę inny odcień i podłużne, blade pasy w dwóch odcieniach seledynowego - bardzo dobry efekt - nawiązanie do koszulek w biało-czerwone pasy. Może przedtem tego nie zauważyłem, ale wydaje mi sie, że wcześniej ich nie było.
Co do logo, to większy wstyd mieć logo jako niż nie mieć zadnego ;) Jeśli będą dobre koszulki to adaś mi niepotrzebny.
-
-
Nowy sezon - nowe stroje wyjazdowe
gejem nie jestem ale kolor koszulki Kaczmarka to na bank nie seledynowy... bardziej jakiś lazurowy czy coś takiego co nie zmienia faktu ze koszulka bramkarza zajebista. Śmieszne jest to że koszulki są no-name natomiast spodenki i getry sygnowane jako... jak dla mnie moga grac nawet na golasa ważne zeby wygrywali...
[quote=naitsyrk]
gejem nie jestem
[/quote]
Nie pisze się "gejem", tylko "pederastą" vel "pedałem" alias "sodomitą". Precz z polityczną poprawnością!
Nowe koszulki dostępne w STC SKLEP:
http://sklep.tylkocracovia.pl/product.php?id_product=185
yyy a czym ona sie różni od starej poza brakiem "Jako" ??
nie ma znaczka "jako" hehe
Może tym się różni, że jest, jak chciałem młodemu (11 lat) kupić w czerwcu to były tylko XL
No i dawniej kosztowała o 50 zł więcej - sporo jak za znaczek Jako ;)
Jak by jeszcze nie mała tego durnego napisu RedBox na rękawku to by była rewelacyjna!
Czy te koszulki Jako z zeszłego sezonu mają prawie-pomarańczowe pasy od nowości, czy tak blakną w praniu?
109 dni później
Co myślicie o tym, aby stroje wyjazdowe naszej drużyny też były w pasy. Oczywiście w innych kolorach niż czerwony i biały (np czarny z jakimś innym kolorem). W końcu jesteśmy "Pasy", więc grajmy zawsze w pasiastych strojach.
To może biało-niebieskie albo lepiej, biało-zielone? ;)
dokladnie powinnismy miec stroje w pasy rowniez wyjazdowe pisałem o tym juz dawno, mnie osobiscie denerwuje granie w 'czarnuchach'. Takie jak te byłyby idealne:
[IMG]http://i42.tinypic.com/2dily15.jpg[/IMG]
załatwienie tego to kolejna sprawa dla nowego dyrektora zarządzającego
Nie ma problemu, za 3 tygodnie beda. ;)
Hmmm... mój post to był oczywiście żart. Pasy mogą być tylko biało-czerwone.
dlaczego znów gramy w białych spodenkach?
Zeby bylo widac ze walczyli;)
Na bialym lepiej znac brud;)
9 dni później
Jesteśmy bodaj jedynym klubem w lidze, który jest wierny tradycji i z niewielkimi modyfikacjami ma koszulki w pasy biało-czerwone tak jak przed 100 laty. Powołując się na książkę Janusza Kukulskiego "Światowa piłka nożna" poprzednie barwy jako "Akademicy" - koszulki białe z niebieską szarfą, jako Cracovia do momentu połączenia z "Biało-czerwonymi" - koszulki ciemno niebieskie z białą szarfą. Dlaczego nie odnieść się do tych pierwszych barw i nie zastosować ich na wyjazdach ?
Popieram!
Dom: Biało-czerwone pasiaki, czarne spodenki, czarne getry
Wyjazd: Białe koszulki z niebieską szarfą, niebieskie spodenki, białe getry.
empe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Popieram!
>
> Dom: Biało-czerwone pasiaki, czarne spodenki,
> czarne getry
> Wyjazd: Białe koszulki z niebieską szarfą,
> niebieskie spodenki, białe getry.
Proste , piękne i niepowtarzalne- również popieram !
Nie możemy mieć wyjazdowych białych bo są zbyt podobne do domowych. Muszą być w zupełnie innych kolorach niż biały i czerwony (ciemno niebieskie z szarfą mogły by być)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)