Oni tak grają, jak się podchodzi do egzaminów na studiach (przynajmniej przez większość studentów): czeka się prawie że do samego końca, i jak nuż na gardle to wielka mobilizacja i zapierdalają.
Tylko że nasi nuż na gardle mają od trzech sezonów, więc czy w ogóle mają jeszcze gardła ?
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Polonia Warszawa 3-1
Niech zgadnę- do matury masz jeszcze trochę czasu?
nuż...
nuż w bżuhu...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nu%C5%BC_w_b%C5%BCuhu
Ja nie będe na meczu nie dam rady ale wieżę w CRACOVIE i wiem że utrzymamy się w extraklasie.Zawsze wierny i oddany kochanej CRACOVI
Czemu chcesz rzucić wieżę w Cracovię?
Wiosna dopiero co sie zaczela, a na forum jesien polszczyzny...
Dzisiaj matura z polskiego. To zobowiązuje...
Żeby nie było offtopu to od siebie powiem tyle: ten mecz musimy wygrać :)
Lepszy Masaryk o Krzywickiego, ani ten ani ten gola nie strzeli, ale na Masaryku jest duzo fauli w miejscach dobrych do rzutow wolnych.
I dużo spalonych przy nieźle zapowiadających się akcjach.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepszy Masaryk o Krzywickiego, ani ten ani ten
> gola nie strzeli, ale na Masaryku jest duzo fauli
> w miejscach dobrych do rzutow wolnych.
Gdzie te faule widziałeś?
Na meczu z Lubinem co dostawał piłkę to on faulował, tracił ją albo był na spalonym!
[b]Trzeba być na tym meczu jak na każdym innym...jezeli do tego meczu sie nie przyłożą to ja im cisne bo to co pokazali z ruchem to była masakra, byłem na tym wyjezdzie i jak ogladałem to spotkanie to usypiałem na stojaco...
Ci piłkarze nie zasługują grać w naszych barwach i tyle.. 0 ambicji 0 walki przez ostatnie mecze.jakby przegrali to walczac i dając z siebie wszystko nie pisał bym tego postu. Pozdro[/b]
zagrajmy 4-4-2 z Masarykiem i Krzywickim w ataku :D
isaac Napisał(a):
> zagrajmy 4-4-2 z Masarykiem i Krzywickim w ataku
> :D
yes, yes, yes tylko za nich Laszkiewicze, a za Kosę Wajda...
http://www.90minut.pl/news/155/news1553579-Guillano-Grot-na-testach-w-Cracovii.html Ja myśle że My już mamy napastnika , miejmy nadzieje że Grot zdobędzie uznanie w oczach Trenera i zacznie strzelać ;) ; D
Przemo po pierwsze to on jest dopiero na testach . A po drugie to nawet jak je przebrnie pozytywnie to ze 2 kolejki miną zanim go uprawnią do gry .
Zakładając, że błyśnie na testach, to nawet na Polonię Bytom nie podejrzewam, żeby się zgrał z drużyną. Bo papierki pewnie zdążyliby przefaksować. Czyli zagrałby max w 4 meczach (akurat tych 4 zwycięstw brakuje nam do utrzymania:) )
Ja bym proponowal, gdy juz bedzie pewne ze spadniemy, bo dalej mocno wierze w utrzymanie, zeby podziekowac panu Ulatowskimu za to ze nas sciagnal do pierwszej ligi. Bo nie oszukujmy sie gdybysmy wszystkich meczy pod wodza tegoz trenera w rundzie jesiennej nie przygrali to bysmy lepiej wygladali w tabeli. Bo niech mi ktos przypomni ile meczy wygralismy za Ulatowskiwgo? Tylko z Arka.
Wracając do meczu, jestem dziwnie spokojny o wynik :) co nie zmienia faktu że ten wynik nic nie zmienia.
Los_BlancosKSC Napisał(a):
> Ja bym proponowal, gdy juz bedzie pewne ze
> spadniemy, bo dalej mocno wierze w utrzymanie,
> zeby podziekowac panu Ulatowskimu za to ze nas
> sciagnal do pierwszej ligi. Bo nie oszukujmy sie
> gdybysmy wszystkich meczy pod wodza tegoz trenera
> w rundzie jesiennej nie przygrali to bysmy lepiej
> wygladali w tabeli. Bo niech mi ktos przypomni ile
> meczy wygralismy za Ulatowskiwgo? Tylko z Arka.
Z TSV też.... :D Podziękujesz przede wszystkim tym co wykurzyli Lenczyka...reszta to tylko konsekwencje plus "najlepsza para stoperów w naszej lidze" i najlepszy w południowej polsce bramkołap -Cabaj.... ;)
Jak bilety schodzą? trezba dobić do 9 tys przynajmniej:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)