A ku*wa tak pierd*lniemy z hukiem!
Ja wam mówie, że teraz trzy kolejne zwycięstwa i uciekamy ze strefy spadkowej!
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin 21.04 17:45
bramki ładne .....i tylko tyle............co do reszty bez komentarza............
Zastanawiam się czy nasi co poniektórzy piłkarze mają jakąkolwiek ambicje. Wogóle ten mecz jakiś ciężki dla nas był... ehh masakra.
Fuck !
Dno i metr mułu!!!.Obrona kompromitacja ,środek zdominowany przez zdziesiątkowany kadrowo Lubin ,atak ?Czy mamy choć 1 napastnika?
,,Miałeś chamie złoty róg ostał ci się ino sznur''.Idealnie pasuje to do pozbycia się lekką ręką 2 ekstra-klasowych napastników i liczenie że zastąpi ich Dudzic ,Krzywicki lub Masaryk.Oni nawet na 1 ligę są za słabi.
Teraz widac jaka robote robili w srodku Bartczak i Radomski :)
Dodac do tego slaba despozycje nastepnego srodkowego Giza/Klich i w srodku byla dziura :)
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ,,Miałeś chamie złoty róg ostał ci się ino
> sznur''.Idealnie pasuje to do pozbycia się lekką
> ręką 2 ekstra-klasowych napastników i liczenie
> że zastąpi ich Dudzic ,Krzywicki lub Masaryk.Oni
> nawet na 1 ligę są za słabi.
Potter zlituj się - dobrze wiesz, że ani Ślusar ani Matusiak by dziś nie pomogli.
nie, potter tego nie wie...
obie bramki jakie straciliśmy to... szkoda słów, zwykłe niechciejstwo Struny przy pierwszej i głównie Szeligi z Klichem przy drugiej
Dudzic nigdy nie będzie ekstraklasowym graczem, bo brak mu rozumu. On nie myśli. Natomiast Klich ma wszelkie dane, żeby nim być. Ale na razie brak mu jaj.
To nie była strefa. Pierwszą bramkę zapieprzył Kaczmarek, a nie Struna, który swojego gracza krył jak należy.
Bercik Napisał(a):
> To nie była strefa. Pierwszą bramkę zapieprzył
> Kaczmarek, a nie Struna, który swojego gracza
> krył jak należy.
Tego co strzelił?
Potter ty znów z tymi ekstra napastnikami ich już niema koniec tematu nie wiem czy zauważyłeś ale Krzywicki dziś nie grał więc nie czepiaj się chłopa na pewno by zagrał lepiej od tak chwalonego jeszcze niedawno Masaryka
potter Napisał(a):
> Sędziego Małka nie należy się obawiać.Wiele
> razy nam sędziował i nie pamiętam by nas
> kiedykolwiek skrzywdził.Ja osobiście uważam go
> za jednego z lepszych sędziów .
Co tam jeden z lepszych, najlepszy!!! international level
mam trochę inna teorię,
nasza taktyka i siła napędowa zespołu została rozpracowana,
pierwsze mecze w tej rundzie to była kwestia zaskoczenia, sprawdzał się stały patent, pressing + odbiór + podwajanie -> wszystko w strefie srodkowej
problem polega na tym ze wszyscy to juz wiedzą, trenerzy ustawiają pod nas zagęszczony srodek pola, odpowiadają tym samym , nie mamy na to lekarstwa...
jesteśmy odcięci od bocznych rajdów naszych pomocników, zwroćcie uwagę że zarówno w gdyni jak i dziś wrzutki z boku można policzyć na palcach jednej ręki.
Wiśnia zszedł dziś, nie grali nim, odcięty był od gry.
Widać to było z Arką która grała mega pressingiem w środkowej cześci, dzis Zagłebie zrobiło dokładnie to samo.
Kolejne drużyny zrobią to samo, czas coś wymyślić nowego i zaskoczyć inną taktyką, bo zakladam że trener też to widzi :/
No to już wiadomo dlaczego dziś nie wygraliśmy-przez Małka (:
Sedzia dzis sedziowa zle .. ale w obie strony.
A co do Krzywickiego .. tez uwazam ze juz lepszy on niz Masaryk. Temu to sie nawet nie chce zrobic 3 krokow w tyl zeby ze spalonego wyjsc. Krzywicki na atak !!
Skrót meczu Cracovia - Zagłębie Lubin, konferencja pomeczowa trenera Szatałowa i awantura o korupcję Łukasza Mierzejewskiego, wywiady z piłkarzami i profesorem Filipiakiem - [b][url=http://www.pasy.tv]www.PASY.TV[/url][/b]
A co sędzia nam bramki strzelał?Wypaczył wynik meczu sędzia Małek kolego bielizna?.
Rock uważam odwrotnie Ślusar czy Matusiak to byli gracze o ekstra klasowych umiejętnościach.
Jeśli ktoś wpadł na idiotyczny pomysł by ich się pozbyć bo idealnie nadawali się na kozłów ofiarnych to dużą sztuką było zastąpienie go takim niedorajdą jak Masaryk.
Lubin sobie bezkarnie hasał i atakował większą ilością zawodników bo nie czuli żadnego zagrożenia ze strony naszego ataku. Wielu z was próbowało przekonywać że Krzywicki ,Dudzic czy Masaryk bez problemu zastąpią tych co odeszli.Były to tylko pobożne życzenia i tzw koszałki opałki.
Przypominamy bezzębnego tygrysa miotającego się od ściany do ściany .
Jak wyłączą nam skrzydła to miotamy się i liczymy tylko na fuks.
Zastanawiałem się przed meczem dlaczego klich i dudzic grzeją ławę, byłem bardzo zaskoczony. Potem, widząc w jakich nastrojach i z jakim zaangażowaniem rozgrzewają się gdy dostajemy jeden w plecy zacząłem widzieć, że coś jest nie tak. Gdy obydwoje znaleźli się na boisku nie miałem żadnych złudzeń co do tego, że Jurij zrobił dobrze nie wpuszczając ich od początku meczu...Z takim podejściem nie wróżę (klichowi) żadnej kariery choćby w naszej wszawej, zapyziałej i śmierdzącej lidze..Jugole kopały się po czołach i był to najgorszy mecz w wykonaniu nowych graczy w tym sezonie. Jestem pewien, że się utrzymamy i większość z nas o tym dobrze wie ale za tak "starającą" się Cracovię to ja się wstydzę..Przepraszam, nie za Cracovię- za Jej pracowników.
Aby skutecznie walczyc o utrzymanie, to trzeba mieć drużynę , która wychodzi na każdy mecz z zamiarem wydarcia punktów przeciwnikom z gardła. Tu muszą iskry lecieć, a zawodnicy musza dawac z siebie 120 %. W innym przypadku niech lepiej ci, którzy tego nie rozumieją zostaną w szatni. Dzisiaj zagraliśmy tak jakby Cracovia była w środku tabeli. Powiedzmy, że w jakimś tam stopniu stanęli na wysokosci zadania Suvorov, Saidi, Puzigaca, Struna i Kaczmarek, natomiast reszta w ogóle nie powinna wychodzic na boisko. Jeżeli trener przez tydzień nie będzie w stanie wpłynąć i przypomnieć zawodnikom o jaką stawkę grają, to w Chorzowie dostaniemy baty większe niż w Gdynii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)