wszystko w temacie ...
-
-
Łukasz Mierzejewski - żegnamy z Cracovii ...
Szerokiej drogi.
Bo jak zacznie grac to znowu może zacząć handlować .
Łukasz szerokiej drogi.
Mam nadzieję, że nawet jesli nie można go formalnie usunąć (patrz wywiady z Filipiakem) to w kadrze meczowej się już nigdy nie znajdzie.
A jeśli przypadkowo, to sądze, że trybuny go "ciepło" przywitają...
Ja myślę, że już dawno jest poza kadrą... i to właśnie z tego powodu. Ślepi i głusi w klubie nie są, a że nie o wszystkim mówią... to i dobrze.
Żegnam... Otwórz sobie antykwariat. Tam będziesz mógł kupować i sprzedawać do woli!
Żegnam !
Panu juz podziekujemy za gre u Nas! Żegnam!
Mam szczerą nadzieje, że jak już znajdzie się w kadrze meczowej, to przy wyczytywaniu nazwisk zamiast krzyku z trybun "jeeeeeeeeeeeeest!", będzie gromkie "chuuuuuuuuuuuuuuuj!"
Panie Łukaszu: czas odejść, i to jak najszybciej.
Żegnam ozięble, choć cały czas wiązałem z Panem spore nadzieje.
W jedenastce Cracovii nie ma jednak miejsca dla kupców tylko dla piłkarzy.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja myślę, że już dawno jest poza kadrą... i
> to właśnie z tego powodu. Ślepi i głusi w
> klubie nie są, a że nie o wszystkim mówią...
> to i dobrze.
dobrze napisane . Sprzedać po tej rundzie , na pewno nie rozwiązywać zbyt pochopnie kontraktu !
Z bólem to piszę bo wiązałem z tobą duże nadzieje, ale jak chcesz handlować, to się przenieś do Ruchu albo do Polonii Bytom
precz !!!
Bóg wybacza - Cracovia nigdy.
Tyle byśmy Cię widzieli.
Robert mam nadzieje że zaraz założysz temat "Nowotczyński żegnam"
Szkoda .....popelnil blad - nawet wielblad ale....dobry pilkarz i sympatyczny gosc ,ktory byl jednym z wielu bioracych udzial w bagnie Polskich lig.......Nie pierwszy i nie ostatni.....
awaria Napisał(a):
> Robert mam nadzieje że zaraz założysz temat
> "Nowotczyński żegnam"
jak się dowiem , że zrobił coś przeciwko Cracovii ...
Aufwiedersehen !
Czyli rozumiem że nie miałbyś nic przeciwko temu aby u nas grali dzisiajnp.:
Ujek, Reiss, Krygier,
A trenerem mógłby być Wdowczyk???
awaria Napisał(a):
> Robert mam nadzieje że zaraz założysz temat
> "Nowotczyński żegnam"
Nawotczyński panowie.
Awaria większość piłkarzy w tej lidze handlowała meczami tylko ci mieli pecha, że ich złapali. Ale jak już taka sprawa wypłynęła i to piłkarza, który kupił mecz przeciwko Cracovii to niech on wypierdala i nie pokazuje się więcej na Kałuży. Tylko tak jak pisałem w innym temacie - sprzedać go do klubu, który nie robi problemu, że grają u nich sprzedawczyki np do Jagielloni. Chłop w końcu ociera się o reprezentację, Smuda pewnie dalej go będzie powoływał :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)