Aston1906
W meczu z Gornikiem byl najslabszy na boisku .. wczoraj zagral dobrze ( i wcale nie chodzi o bramke )
Obawiam sie ze to chlopak "swojego podworka" i na wyjazdach bedzie gral duzo gorzej niz u siebie.
Ale skoro szczescie mu sprzyja to niech gra.
Ps. Nadawali tu co poniektorzy na Gize, ze wolny ze gruby itp .. a raz poszedl jak petarda =D
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 21 kolejka - Lechia Gdańsk
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović -6
Trivunović -7
Suart - 6
Suvorov - 8
Boljević - 6
(82. Giza) -
Szeliga -5
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - b0
Klich - 7
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) -bo
Kaczmarek - 9
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) - bo
Szeliga - 3
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 5
Klich - 7
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 7
Boljević - 6
(82. Giza) - bo
Szeliga - 4
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 7
Klich - 7
Ntibazonkiza - 7
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 7
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) -6
Kaczmarek - 7, kolejne 0, brawo .
Struna - 6, z meczu na mecz lepiej.
Kosanović -6, solidnie, będzie z niego kawał stopera.
Trivunović -7, wczoraj profesor.
Suart - 7, chłopak musi być wdzięczy Szatałowowi, bo ten zrobił z niego bardzo dobrego bocznego obrońce.
Suvorov - 7, dobry występ, spora swoboda, ekstra wrzutki, tak trzymać.
Boljević - 6, zagrał bardzo solidnie.
(82. Giza) -
Szeliga -5, bez wyrazu, ale nie najgorzej.
Visnakovs - 7, plus 1 za bramkę.
(65. Dudzic) - 6, dobra zmiana.
Klich - 8, plus 2 za bramkę i asystę, brawo
Ntibazonkiza - 6, plus za asystę
(65. Masaryk) - 5, będzie lepiej
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 6
Trivunović - 7
Suart - 7
Suvorov - 8
Boljević - 6
(82. Giza) - 6
Szeliga - 5
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 5
Klich - 7
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 7, niezwykle spokojny i pewny przy dośrodkowaniach
Struna - 7 Najlepszy mecz Słoweńca w barwach Pasów
Kosanović - 7 Dobry spokojny mecz
Trivunović - 8 patrz Kosanovic + gol
Suart - 6 Dobrze w obronie, słabo w ofensywie
Suvorov - 6 Troszke niemrawo
Boljević - 6 Lepiej od Szeligi, jednak kilka głupich strat
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 5 Najsłabszy wczoraj
Visnakovs - 8 Bardzo dobry mecz Łotysza
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9 MVP meczu
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) -7
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 7
Suart - 8
Suvorov - 7
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 6
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9
Ntibazonkiza - 9
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 10
Struna - 6
Kosanović -7
Trivunović -8
Suart - 6
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) -bo
Szeliga -5
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 5
Klich - 8
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) -7
[b]Kaczmarek - 7[/b] - Nareszcie mecz, w którym Kaczmarek nie musiał być najlepszym piłkarzem na boisku. Rewelacyjny na przedpolu. Drużyna może mu ufać, co przy Cabaju nie było takie oczywiste.
[b]Struna - 7[/b] - Nie było zagrożenia z jego strony.
[b]Kosanović - 6[/b]
[b]Trivunović - 8[/b] - Zagrał na 7 +1 za bramkę.
[b]Suart - 6[/b] - Potrafi atakującym niesamowite piłki wyciągnąć tylko po to, by później oddać za darmo. Ale i lubię jego grę.
[b]Suvorov - 6[/b] - Parę bdb podań. Szkoda, że nie miał okazji się wykazać przy jakimś wolnym z 20. metra.
[b]Boljević - 7[/b]
[b](82. Giza) - bo[/b]
[b]Szeliga - 6[/b] - Mamy teraz taką modę, by na Szeligą najeżdżać. Nie zawsze słusznie. Parę dobrych przechwytów, lechia nas w środku nie zdominowała.
[b]Visnakovs - 7[/b] - Torpeda. Wykończenie akcji, po podaniu Saidiego ryzykowne i dziwne (chyba nie czysto trafił), ale gol padł i to się liczy.
[b](65. Dudzic) - 6[/b] - Dobry gracz na końcówki, na podmęczoną defensywę przeciwnika. Próba strzału z dystansu dała efekt 6 (+/- 1) metrów nad bramką ;)
[b]Klich - 7[/b] - Przy bramce błąd bramkarza, ale takie błędy trzeba umieć wykorzystywać. Mecz na jego stałym poziomie. Bogu dzięki, jego stały poziom jest wyższy niż stały poziom ligowy.
[b]Ntibazonkiza - 7[/b] - Torpeda numer dwa. O niebo lepszy mecz niż w Zabrzu, co zaowocowało asystą.
[b](65. Masaryk) - 6[/b] - Cholernie silny, jak się zastawi, to trzeba trzech by mu piłkę odebrać, gorzej jeśli próbuje przedryblować.. W Gdyni może być przydatny do zbierania długich piłek i zgrywania ich do naszych dwóch torped (choć napastnik to chyba jednak gole powinien strzelać.
Kaczmarek - 8 bezbłędny, ale też dużo pracy nie miał
Struna - 7 - po cichu, ale swoje robi, gra coraz lepiej. do poprawy gra ofensywna, owszem, potrafi ładnie sie podłączyć, ale jeszcze nie ma z tego dużego pożytku
Kosanović - 7 - środek obrony zagrał bardzo poprawnie, pewnie
Trivunović - 8 - jw. plus bramka
Suart - 7 - coraz mniej chaosu, idzie w dobrą stronę.
Suvorov - 8 - bardzo mi sie podobał, gra dobrze, dużo potrafi, ale gra bez fartu. na minus - powolność
Boljević - 7 - ok
(82. Giza) - bo, ale fajnie się pokazał
Szeliga - 6 - stara Cracovia, niestety. może jestem uprzedzony, ale mnie irytuje swoją grą. błędy wynikają głównie z niskich umiejętności
Visnakovs - 8 - jak dla mnie zawodnik meczu (ale konkurencja spora). początek słaby, potem coraz lepiej, no i bramka.
(65. Dudzic) - 6 - grał poprawnie, może nawet ciut lepiej niż poprawnie. jak nie musi grać na szpicy to sie nie męczy. ale widać, że to jest maks jego umiejętności, samo zaangażowanie iszybkość nie wystarczy
Klich - 8 - bramka, asysta, kilka świetnych zagrań. do poprawy strzały z daleka, wczoraj znowu miał farta. może za dużo nonszalancji
Ntibazonkiza - 6 - kiepski mecz, jak na niego. ale asysta miodzio.
(65. Masaryk) - 7 - podoba mi się jego gra, ma mase i siłę i nie zawaha się jej użyć. musi grać więcej
raziła mnie niedokładność, nonszalancja, momentami niechujstwo całego zespołu, jednak 3:0 z trzecią drużyną tabeli to jest coś, dlatego każdemu podoniosłem ocenę o 1 pkt w stosunku do tego, co chciałem przyznać na początku
Aha, jeszcze jedno, bo bym zapomniał:
[b]J. Szatałow - 10[/b]
Kaczmarek - 6
Struna - 6
Kosanović - 6
Trivunović - 7
Suart - 6
Suvorov - 6
Boljević - 5
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5
Visnakovs - 6
(65. Dudzic) - 6
Klich - 7
Ntibazonkiza - 7
(65. Masaryk) - 6
--------------------------------------------------------------------------------
Kaczmarek - 8 (kolejny mecz z czystym kontem, bardzo pewnie jak zawsze)
Struna - 8 (zasługuje na spore wyróżnienie, jak dla mnie bardzo dobry mecz, rozkręca się z każdym spotkaniem, jest dobry technicznie, bardzo mi się podoba jego gra)
Kosanović - 7 (bardzo pewny występ, obrona wczoraj zagrała naprawdę niezły mecz)
Trivunović - 8 (patrz Kosanović, dodatkowy punkcik za gola, który ułożył nam mecz)
Suart - 7 (coraz lepiej radzi sobie na lewej obronie)
Suvorov - 7 (niezle, ale chyba stać go na więcej)
Boljević - 6 (swoje zrobił)
(82. Giza) - b.o (ale Piotrek mnie zawiódł... wszedł na boisko i prezentował się tak jakby grał od początku, na stojaka, już wiem dlaczego nie gra w pierwszym składzie, po prostu na dziś jest za słaby)
Szeliga - 6 (solidnie, swoje zrobił, wykonuje kawał czarnej roboty, szkoda że większość dostrzega tylko jego straty które fakt zdarzają się bo nie jest on wirtuozem, ale naprawdę odwala kawał dobrej roboty)
Visnakovs - 7 (niezły mecz plus bramka, naprawdę bardzo dobry transfer)
(65. Dudzic) - 5 (jak zawsze pobiegał i powalczył)
Klich - 7 (asysta i bramka za to wielkie brawa, ale... no chyba nie mam co pisać dalej, w dalszym ciągu czegoś mu brak. Może się czepiam ale dalej mam wrażenie że zbyt często podejmuje złe decyzje)
Ntibazonkiza - 6 (pierwsza połowa niemrawa, w drugiej parę rajdów po skrzydle, to na pewno nie jest napastnik i jego miejsce jest z boku boiska, brawa za asystę, ale liczę na dużo więcej dlatego tylko 6)
(65. Masaryk) - 6 (pozytywna zmiana, bardzo chciał, szkoda że nie zawsze dostrzegali do partnerzy, mimo wszystko wczoraj pokazał się z niezłej strony)
Kaczmarek -6
Struna -6
Kosanović -7
Trivunović -6
Suart -7
Suvorov -6
Boljević -5
(82. Giza) -b.o
Szeliga -6
Visnakovs -8
(65. Dudzic) -6
Klich -8
Ntibazonkiza -7
(65. Masaryk) -6
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 7
Suart - 7
Suvorov - 8
Boljević - 6
(82. Giza) - 6
Szeliga - 5
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 4
Klich - 8
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6
Ja tradycyjnie nie oceniam, ale parę słów komentarza na temat Klicha.
Obejrzałem dokładnie w telewizji mecz z Górnikiem i wyjątkowo starannie się przyglądałem wczoraj na stadionie.
Otóż on ma niektóre (wcale liczne) zagrywki na pograniczu geniuszu. To rozegranie piłki (zarówno minięcie przeciwnika jak i odpowiednie podanie) nieraz to po prostu rewelacja! Tyle, że czasem (nieraz nierzadko) mu to nie wyjdzie. I nie ma co rozdzierać szat, nawet Messiemu nie zawsze wychodzi... A Klich gra w broniącej się przed spadkiem Cracovii nie w Barcelonie czy Manchesterze :)
Piekna bramka bramką, asysta z rogu asystą, ale nieraz jego rozegranie bywało takie, że ręce się składały do oklasków. Dwie sytuacje - pod koniec, przy prawej stronei, rozegrał wspaniale piłkę, podał dalej gdzie było naszych dwóch - jakoś sobie nie dali rady, dopiero jak wycofali do Klicha, ale był jednak w kiepskiej pozycji do strzału... I w pierwszej połowie jak wyciągnął piłke, poszedł do przodu, mógł strzelać ale podał do Saidiego (moim zdneim słusznie, Saidi był w nacznie lepszej pozycji) ale Saidiemu odebrali obrońcy.
No i, co bardzo ważne, wraca za straconą piłką - nieraz ją odbiera z sukcesem,,,
Nie zgadzam się z tym, że był wczoraj supergwiazdą, bo cała drużyna walczyła na maksa, a on jednak to i owo sknocił. Ale nie mam pretensji - tak trzeba! Nie zgadzam się że fatalnie zagrał z Górnikiem, Tam tez miewał niezłe i ładne zagrania. Sle tam wszyscy knocili...
Nie zgadzam się z tym że gra nonszalancko. On ma taki styl, gra "lekko". I jemu z tym dobrze, i dlatego miewa te częste piękne akcje.
Talent wielki, oby się dalej rozwijał. Oby u nas w ekstraklasie :) Kto by sądził, że 5 lat po MP juniorów właśnie Klich z nich najwyżej chyba zajdzie...
A, jeszcze jedno. Niewykluczone, ze świadomośc super pewnego bramkarza z tyłu dodatkowo wpływa na drużynę :)
Gramy dalej :)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston1906
> W meczu z Gornikiem byl najslabszy na boisku ..
> wczoraj zagral dobrze ( i wcale nie chodzi o
> bramke )
> Obawiam sie ze to chlopak "swojego podworka" i na
> wyjazdach bedzie gral duzo gorzej niz u siebie.
> Ale skoro szczescie mu sprzyja to niech gra.
> Ps. Nadawali tu co poniektorzy na Gize, ze wolny
> ze gruby itp .. a raz poszedl jak petarda =D
Po pierwsze nie był najsłabszy, bo Saidi i obaj stoperzy zagrali w Zabrzu jeszcze słabiej. Natomiast na Twoim miejscu w ogóle bym się w temacie Mateusza nie wypowiadał, po tych Twoich wypocinach, że nie możesz na niego patrzeć i odsunąłbyś go od składu.
Kaczmarek -8
Struna -8
Kosanović -8
Trivunović -8
Suart -8
Suvorov -8
Boljević -7
(82. Giza) -bo
Szeliga -5
Visnakovs -8
(65. Dudzic) -6
Klich -8
Ntibazonkiza -7
(65. Masaryk) -7
Kaczmarek - 9 udowodnił, że trybuny są za niskie, jesteś dla mnie number one
Struna - 7 z meczu na mecz robi postępy
Kosanović - 7 cała linia obrony świetnie współpracowała w tym meczu
Trivunović - 7 po meczu z Górnikiem trochę czasu z trenerem spędzili
Suart - 7 a już Cię wysyłałem tam gdzie pieprz rośnie
Suvorov - 6 jakoś tak dziwnie
Boljević - 6 przed meczem każdy się obawiał takiego ustawienia z Szeligą
(82. Giza) -bo
Szeliga -6 okazało się, że niepotrzebnie
Visnakovs - 8 lokomotywa napędowa, nie wyobrażam sobie drużyny bez niego
(65. Dudzic) - bo
Klich -7 przypie***l w końcu tak, żebyś kolegę awarie posadził, tak z 60 metrów.
Ntibazonkiza - 4 z tego za akcje na 3:0 plus jeden
(65. Masaryk) - bo
Szatałov 10
Kaczmarek - 7 - spokój
Struna - 7 jeszcze śmielej do przodu
Kosanović - 7 pewny
Trivunović - 8 nawet b.pewny
Suart -7 dobry choć głupia strata była
Suvorov - 6 ,w kratkę,raz geniusz raz cykor
Boljević - 6 ok
(82. Giza) -bo
Szeliga - 4 za duzo strat
Visnakovs - 8,tak trzymaj
(65. Dudzic) -5 b.chciał i był blisko
Klich -7 rywal pozwolił mu na b.wiele,oby tak z gts i jeszcze gdyby wykorzystał asystę Saidiego
Ntibazonkiza -7 asysty sezonu plus 2-3 głupie straty
(65. Masaryk) -5 też b.chciał
Trenerze dziekuję i proszę o punkty na wyjazdach
Kaczmarek - 10
Struna - 8
Kosanović - 8
Trivunović - 10
Suart - 8
Suvorov - 8
Boljević - 7
(82. Giza) - 7
Szeliga - 5
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 10
Ntibazonkiza - 9
(65. Masaryk) - 7
Kaczmarek - 9, number one w Polsce
Struna - 7, z meczu na mecz lepiej
Kosanović - 7, cała linia obrony świetnie współpracowała w tym meczu
Trivunović - 8, już się zaaklimatyzował.
Suart 8 , żółta niesprawiedliwie
Suvorov - 7, brakło jego uderzenia
Boljević - 7, walczak z dużymi umiejętnościami, człek od czarnej roboty
(82. Giza) -bo
Szeliga -6, ach te niecelne podania!
Visnakovs - 8, żołtyj parachod, nu charaszo!
(65. Dudzic) - bo
Klich - 9, dzisiaj miodzio!
Ntibazonkiza - 8, były olśnienia, czarna Perła El Passo!
(65. Masaryk) - bo
Szatałov 10
Kaczmarek - 8, jak zwykle
Struna - 7, dobry mecz
Kosanović - 7, z meczu na mecz jest coraz lepiej
Trivunović - 8, bramka i bardzo dobra gra
Suart - 7 , troche malo gral "do przodu"
Suvorov - 7, dobry mecz Aleksa
Boljević - 7, duze umiejetnosci duzo walki
(82. Giza) -bo
Szeliga -6, no chyba najgorszy dzis
Visnakovs - 8, oby tak dalej
(65. Dudzic) - bo
Klich - 9, niech go Szatalow trzyma krotko żeby mu sodoweczka nie uderzyła dziś znowu zagrał świetnie
Ntibazonkiza - 8, bardzo dobrze zreszta jak zwykle, !
(65. Masaryk) - bo
[b]Kaczmarek -9[/b] Bezdyskusyjny spokój w bramce i świetna współpraca z obrońcami. Jeden maly minusik za kiks przy wybijaniu piłki i nabicie betona w polu karnym
[b]Struna - 8[/b] Kaczmarek bezrobotny, zero z tyłu, i kilka ciekawych ofensywnych akcji, jak również nienaganna technika użytkowa tak potrzeban przy grze z pierwszej piłki co naprawde fajnie mu wychodzi. Brawo oby tak dalej
[b]Kosanović - 9[/b] Jestem zachwycony.Szkoda że ten strzał został zablokowany pewnie siadłoby w same widły, ale kolega z defensywy Cię wyręczył już w następnej akcji czyli po rzucie rożnym, który Ty wywalczyłeś i do tego ta główka z samego początku. Gra w defensywie wyglądała naprawde dobrze, a teoretyczny brak interwencji przez Kaczmarka (poza dośrodkowaniami) świadczy o bardzo dobrej grze defensywnej. Super Kosa!!!!
[b]Trivunović - 9+[/b] j/w w defensywie i do tego bramka. Super Vule. Jak będziecie dalej tak grali to Szatałow będzie miał duży problem jak Nawotczyński wróci do pełni formy
[b]Suart - 7[/b] Było bardzo dobrze, widać konsekwencje, troche na początku bez błysku, ale z czasem było coraz lepiej, jeszcze brakuje mi takich wejść ofensywnych jak Struna
[b]Suvorov - 6[/b] Najlepszy mecz Aleksa w tym sezonie, ale nie ustrzegł się kilku grubych przypałowych podań do przeciwnika co zmusiło mnie do obniżenia noty. Kilka super dośrodkowań i zagrań z pierwszej piłki tudzież po udanym dryblingu, Aleks musisz potwierdzić to w Gdyni.
[b]Boljević -8[/b] Bardzo dobry w defensywie, a przy tym świetnie wyszkolony technicznie i co bardzo mi przypadło do gustu zaraz po zagraniu do kolego wychodzi na wolną pozycje i cały czas szuka gry. Tak wyszkolonego def. pomocnika jeszcze nie mieliśmy.
[b](82. Giza) -b.o[/b]
[b]Szeliga -5[/b] Nie było źle, ale od tej nowej drużyny troche odstajesz technicznie, kilka nie potrzebnych strat, oglądając Twoją grę mam wrażenie że ciągnie się za Tobą duch przegranej Cracovii i widowisk których nie dało się oglądać, a jednak człowie się meczył. Pracuj nie poddawaj się ponieważ jesteś solidnym wyrobnikiem i przydasz się chociażby w takiej sytuacji jak teraz gdzie zabrakło nam dwóch def. pomoc.
[b]Visnakovs -8[/b] Niesamowity ciąg na bramkę, dodatkowy plus za gola, po godzinie można było już iść do domu, tyle czasu potrzeba było, aby nasza ofensywa rozniosła betonów i w bardzo dużym stopniu jest to Twój udział.
[b](65. Dudzic) - 6[/b] Bartek przy tak podłamanym i zmęczonym przeciwniku czuje się jak ryba w wodzie. Musze przyznać że natrułeś im zdrowia swoim wejściem. Bardzo dobra zmiana
[b]Klich -9[/b] Co ty chłopie masz szczęście!!!!!! Jeszcze kilka takich bramek i we Wrocławiu wylądujesz :D, a ten kanał Dawidowskiego związał chłopa na kilka tygodni, a w nocy koszmary go prześladują :D Kilka pieknych passów najwyższego poziomu, ale największe sprawdziany tej jak bardzo udanej rundy dotychczas jeszcze przed Tobą - trzymam mocno kciuki Mateusz
[b]Ntibazonkiza -7[/b] Całokształt moze teoretycznie nie wyglądać dobrze, a to dlatego że drużyna ewidętnie gra na Saidiego, a ten po kilku frustrujących stratach w 65-tej minucie schodzi z boiska przy owacjach na stojąco. Wystarczy jeden błysk perły z Burudii i przeciwnik na kolanach.
[b](65. Masaryk) -5[/b] Mimo iż piłka się go nie słucha, a Masaryk bardziej sprawia wrażenie jakby walczył z piłką, a nie z przeciwnikiem to muszę przyznać że jest progresja w jego wykonaniu, a gdyby wpadła ta "piętka" to mogłoby mu dać jeszcze większego kopa.
Nie widzialem meczu bo bylem w drodze, ale krotki komentarz - zawsze z przyjemnoscia czytam oceny Napinacza, ktory dodaje ciekawe, trafne i fachowe komentarze na temat zawodnikow. Dobra robota!
Zgadzam się z oceną Napinacza, chociaż trochę wyżej oceniłbym Masaryka
Kaczmarek [b]- 8 -[/b] pewny punkt drużyny, znakomicie wychodzi do górnych piłek, jest panem w swoim polu karnym.
Struna [b]- 7 -[/b] z meczu na mecz chłopak się rozkręca, młody, ambitny, dobrze wyszkolony technicznie i myślący zawodnik.
Kosanović [b]- 7 -[/b] powoli staje się podporą i pewnym punktem naszej defensywy, ciszy to że również jest młodym zawodnikiem.
Trivunović [b]- 8 -[/b] bramka, mnóstwo wygranych pojedynków, oby tak dalej.
Suart [b]- 7 -[/b] podobnie jak Struna, co mecz wydaje mi się że gra coraz pewniej, a jeszcze przed rundą mało kto na niego liczył, choć ja ciągle wierzyłem w tego zawodnika, serdeczne dzięki dla trenera Szatałowa że poukładał tego chłopaka.
Suvorov [b]- 7 -[/b] dobry występ, grał po dłuższej przerwie w wyjściowej jedenastce, ciekawe dryblingi, szkoda że mało było rzytów wolnych z okolic 20 metra, może by się chłopak wstrzelił.
Boljević [b]- 7 -[/b] robił czarną robotę w środku, oczywiście na plus. Będzie z niego dużo dobrego.
(82. Giza) [b]- b.o -[/b] grał za którko jednak podobało mi się jego wejście, kilka fajnych zagrań.
Szeliga [b]- 6 -[/b] solidny występ Sławka, nie odstawał bardzo od pozostałych, znakomite podanie do Saidiego przy 3-ciej bramce.
Visnakovs [b]- 7 -[/b] pozytywnie, bramka, kilka ciekawych szarż, staję się murawanym zawodnikiem pierwszego składu, oby tak dalej.
(65. Dudzic) [b]- b.o -[/b] szarpał, dryblował, widać że chciał coś ustrzelić, występ na plus.
Klich [b]- 8 -[/b] bramka, dobry występ, powoli staje się pewniakiem w środku, szokda że nie strzelił bramki na 4-0 po podananiu Saidiego.
Ntibazonkiza [b]- 8 -[/b] w pierwszej połowie mniej widoczny, jednak w drugiej brylował, kolejny udany występ.
(65. Masaryk) [b]- b.o -[/b] choć muszę powiedzieć że bardzo mi się podobał, widać że chciał, będzie dobrze, czekam na jego pierwszą bramkę.
Szatałow [b]- 9 -[/b] świetna robota trenerze.
Publiczność (Doping) [b]- 8 -[/b] naprawdę atmsfera była bardzo dobra.
--------------------
Kaczmarek - 9 - obrona strzału pod poprzeczkę super, małe kiksy - oby nie większe;
Struna - 7 - coraz pewniej, coraz lepiej;
Kosanović - 8 - środek bez zarzutu;
Trivunović - 8 - jak wyżej;
Suart - 8 - pewny na swojej pozycji - nie do wiary :)
Suvorov - 8 - dobrze, że grał od początku;
Boljević - 9 - robi wszystko, co do niego należy i jeszcze więcej, nie efektownie ale efektywnie;
(82. Giza) -bo
Szeliga - 7 - na równym, ekstraklasowym (!) poziomie - taka jest nasza eklasa;
Visnakovs - 9 - pewny element naszej ofensywy, może najlepszy?
(65. Dudzic) - bo, ale bardzo fajny występ, może rzeczywiście powinien wchodzić na podmęczonego :) przeciwnika;
Klich - 9 - większość zagrań super, a przy takim szczęściu (i umiejętnościach) to powinien strzelać jak najwięcej (ale bez przesady - chociaż w tym meczu parę razy starał się podawać do kolegów w sytuacji, kiedy można było strzelać);
Ntibazonkiza - 9 - gdyby jeszcze udało mu się dobić w pierwszej minucie ..., ale właśnie dla takich asyst jak przy golu Wiśniakowsa to warto oglądać mecze;
(65. Masaryk) - bo , ten strzał piętą bardzo sprytny :)
Kaczmarek -7 siła spokoju
Struna -6 coraz pewniejszy
Kosanović -7patrz wyżej i plusik za bramkę
Trivunović -7patrz wyzej i plusik za strzały
Suart -6 patrz wyżej
Suvorov -6 trochę brak pewności ale progres
Boljević -6 ciężko pracował w srodku
(82. Giza) -bo ale wniósł spokój
Szeliga -6 harował w środku i to podanie
Visnakovs -6 trzyma poziom plus bramka
(65. Dudzic) -bo ale pogonił trochę obronę "betonową"
Klich -7 nabiera pewności
Ntibazonkiza -6 znacznie lepszy w drugiej połowie kiedy zagrał zespołowo
(65. Masaryk) -bo ale widać , że jest coraz lepszy
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kosanović -7patrz wyżej i plusik za bramkę
Ooo to ja chyba nie ten mecz oglądałem,Kosanović strzelił bramkę??
Wszystko jasne, Kosa zajął miejsce Vule . Mój byk .Przepraszam , tyle , że ocen nie zamieniłem .
pzdr hg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)