fake,ja na takie komentarze nawet nie patrze bo to same małolaty piszą ,więc po co sobie głowę zawracać?
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia 3 kwietnia 2011 g. 17:15
Jak to sie nie przejmowac? Przeciez kombinujemy na wielu frontach,a to LKS,a to Gornik,Polonia B. no i jeszcze Widzew,spoko jak tak dalej pojdzie to przy zielonym stoliczku spuscimy cala lige;) i zostaniemi Mistrzami! Mistrz Mistrz Cracovia!!
3 punkty muszą zostać przywiezione do Krakowa !
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
TYLKO CRACOVIA !
W ataku Dudzic zdecydowanie robi dużo dobrego choć nie jest typem snajpera i nim nie bedzie.tutaj lepszy byłby Masaryk, ale uwazam ze jest bez formy co potwierdza Trener.Bartek lepszy byłby na boku ale tu miejsca obsadzone.Saidi jego nogi są szybsze niż głowa , zresztą sam sie o nie czasami potyka Bardzo dobre wrazenie zrobił na mnie Visniakovs i Bojlevic.Natomiast skład jaki wybiegnie bedzie wykładnią tego co na treningach pokażą piłkarze.I ta złota mysl Trenera jest szansą NASZĄ na utrzymanie w lidze.Nie wyróżniajac nikogo można powiedzieć ze cała 11 jest na fali wznoszącej.
To będzie dla nas najtrudniejszy mecz jak do tej pory w tej rundzie (!)
W Zabrzu ZAWSZE grało nam się ciężko - nawet jak byliśmy faworytem dostawaliśmy 5-1, a kuriozalne jest to że jedyne tam odniesione zwycięstwo za Płatka 2-0 osiągnęliśmy w sezonie w którym zajęliśmy ...15 spadkowe miejsce
ALE statystyki są po to aby je zmieniać :)
To spotkanie wygra drużyna bardziej zdeterminowana - wierze w Szatałowa i jego kolosalny dar motywowania!
W Górniku wysoko cenię środkowego obrońce Banasia - typowy śląski walczak - musimy go zneutralizować!
PS.z remisu też będę zadowolony
A ja myślę, że wszystkie wyjazdy będą bardzo ciężkie. Ale jakoś damy radę. W tym konkretnym meczu z remisu będę całkiem zadowolony.
Czy Panowie mogą mnie uświadomić,dlaczego nie możemy jechać do zabrza?(miałem zamiar się wybrać)
Do Zabrza można jechać kiedy się tylko chce.Gorzej jest tam z oglądaniem meczów w roli przyjezdnych gdyż stadion miejski (do niedawna) im. Adolfa H. nie przyjmuje takowych, gdyż coś tam.
Niewiele z tego zrozumiałem, ALE DZIĘKI.
Parafrazując kolegę można powiedzieć, że na mecz z Górnikiem nie możesz pojechać ze względu na remont i zamknięty sektor gości ale gdybyś chciał odwiedzić to miasto przy innej okazji to droga wolna :)
a potrzeba zeby wejsc incognito jakis identyfikator??
Dot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a potrzeba zeby wejsc incognito jakis
> identyfikator??
koniecznie i to ten wydany przez SS-Hauptamt Volksdeutsche Mittelstelle.
Czyli przeze mnie.
Ostatnie wyjazdy do Zabrza obfitowały w atrakcje. A to szybkie spacery pod czujnym okiem dbających o bezpieczeńsrwo milicjantów, a to zapewnienie przez miejscowych klimatyzacji w autobusach...
Po meczu Górnika z Widzewem w I lidze w zeszłym sezonie stadion jest w remoncie. Dlatego sektor dla przyjezdnych nie działa. Jeśli ktoś chce na partyzanta jechać niech zagląda na stronę Górnika, co trzeba zrobić.
Ten mecz musimy wygrać. Wszak będzie nas 12. Wprawdzie nie będzie naszych kibiców, ale przecież mamy w górniku "swojego człowieka"
Mariusz, obyś nas nie zawiódł.
Ta jest! Mariusz naszym przyjacielem jest!
ja uwazam, ze jego czaszka odlana z brazu powinna w jakiejs gablocie za szklem u nas stac :D
Ja tez licze ze mariusz mile NAS zaskoczy,byl samoboj,byl karny,co tym razem moze samoboj i karny 2w 1. TYLKO CRACOVIA
Mariusz to nasz człowiek i "głowę ma nie od parady' ;].
Dobra, dobra. Dajcie gościowi w spokoju się przygotować do gry :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)