http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Andrzej-Bledzewski-i-Norbert-Witkowski-moga-odejsc-z-Arki,artykul,96394,1,786.html
Bledzewski do wzięcia!
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ta bomba:D:
Tomek?
łooo...dopiero teraz się pozbierałem. podmuch powietrza po tej bombie tak mnie pier...nął że dopiero teraz się pozbierałem.
wiem ze jeszcze jest czas ale kiedy ogłoszą tą bombe transferowa cały dzien przed tym kompem czekamy żeby o tym pierwszy przeczytać a tu nic tylko że 6 na tesatach to oni są tą bombą bo jeśli tak to się nie postarał Pan Prezes
Człowieku zrozum wreszcie, że nikt nigdy żadnej bomby nie zapowiadał!!
Zastanawiam się, ilu jeszcze takich prawdziwków wyskoczy z tą bombą? Sami sobie ludzie wmówiliście jakąś bombę. To teraz odpalajcie.
5...4...3...2...1... BOOM !!!! :D:D:D a tak na powaznie Rafal Murawski podobno rozmawia o powrocie do Polski . Rozmawia on z Lechem i z jeszcze jednym klubem ekstraklasy .
Taaa..chyba z niecieczą...
Weżta chłopaki i nie żartujta z Bruk Betem bo oni zaczynają swoim grajkom więcej płacić niż oni mieli w Cracovii... :D
...w dodatku nie chcą Cabaja :D
Z niecierpliwością czekam gdzie wyląduje Marcinek...tylko dlatego by popatrzeć na miny jego popleczników na tym forum...
Sąsiadka pilnie szuka skórołapa......:D
Zibiland Napisał(a):
> Weżta chłopaki i nie żartujta z Bruk Betem bo
> oni zaczynają swoim grajkom więcej płacić niż
> oni mieli w Cracovii... :D
To czemu tam jeszcze nie ma Matusiaka i Golińskiego ;)
Zibiland Napisał(a):
> Z niecierpliwością czekam gdzie wyląduje
> Marcinek...tylko dlatego by popatrzeć na miny
> jego popleczników na tym forum...
> Sąsiadka pilnie szuka skórołapa......:D
Ja natomiast jestem ciekaw kto u nas wyląduje w miejsce Cabaja, bo nazwiska, które przewijaja się w prasie, gwarantują nam emocje znacznie większe niż w przypadku wyczynów Cabaja :D:D:D
Witam.
Czytam o tych transferach i czytam i kilka groszy wtrącę.
Moim zdaniem nazwiska nie grają. Galaktyczny real co ugrał?? a psiarnia z początków cupiała?? Tam była prawie reprezentacja i co?? w Polskiej marnej lidze może i rządzili a zbierali od przeciętniaków w europie.
Zmierzam do tego, że w piłce liczy się 11 ludzi i mogą nawet być przeciętni z osobna a stworzyć dobry zespól. Przykład Polonii Bytom jest chyba dość wyraźny.
11 zgranych ludzi z zapałem i wiarą wystarczy na naszą ligę. w sumie nie tylko na naszą. W piłkę gra ZESPÓŁ.
Poza tym to jest SPORT. Nie ma gwarancji wyniku, nawet jak kupimy najdroższych na rynku grajków,
Mierżą mnie też inwektywy pod adresem Profesora że się nie zna że to że tamto. No wybaczcie kto nas wyciągnął z grajdołka III ligi. Kto dał podwaliny pod pakę Stawowego??Krótka pamięć.
Na koniec nieco prowokacyjnie...Jak czytam niektóre posty to myślę, że ich autorów nie zobaczę na Pasach jak nie daj Boże polecimy do III znów. Ja będę chodził nawet w C klasie a Ty??
Więc pomyśl zanim kogoś znów obrazisz.
zac Napisał(a):
>
> Ja natomiast jestem ciekaw kto u nas wyląduje w
> miejsce Cabaja, bo nazwiska, które przewijaja
> się w prasie, gwarantują nam emocje znacznie
> większe niż w przypadku wyczynów Cabaja :D:D:D
nie martw się. jeżeli spekulacje prasowe się sprawdzą, to będzie na prawdę śmiesznie.
http://www.youtube.com/watch?v=lpilbPh92iA
prawda,że zabawne?
Kausz Napisał(a):
> Galaktyczny real
> co ugrał??
oprócz LM i mistrzostw Hiszpanii?
> a psiarnia z początków cupiała??
> Tam była prawie reprezentacja i co?? w Polskiej
> marnej lidze może i rządzili a zbierali od
> przeciętniaków w europie.
Z tego, co ogarniam to "w początkach" zagrali bardzo dobrze (jak na nas) w Europie, a potem zostali wykluczeni. Później też plamy nie dawali.
Kausz jak ja chodziłem na 3 ligę to ty jeszcze nie wiedziałeś co to jest Cracovia...to po pierwsze a po drugie to Pan Profesor swoimi wypowiedziami sam się ośmiesza mimo ,że w wielu watkach ma wiele racji..np.płace zawodników czy prowizje menagerów....
black cat Napisał(a):
> zac Napisał(a):
>
> >
> > Ja natomiast jestem ciekaw kto u nas wyląduje
> w
> > miejsce Cabaja, bo nazwiska, które przewijaja
> > się w prasie, gwarantują nam emocje znacznie
> > większe niż w przypadku wyczynów Cabaja
> :D:D:D
>
>
> nie martw się. jeżeli spekulacje prasowe się
> sprawdzą, to będzie na prawdę śmiesznie.
>
> http://www.youtube.com/watch?v=lpilbPh92iA
>
> prawda,że zabawne?
Nawet bardzo i jak napisałem , emocje będą jeszcze większe, niż kiedy między słupkami naszej bramki stał Marcin. Ale mimo wszystko ma nadzieje, że w następnym tygodniu na treningu, pojawi się ktoś znacznie lepszy niż ci prasowi kandydaci....
zac Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z niecierpliwością czekam gdzie wyląduje
> > Marcinek...tylko dlatego by popatrzeć na miny
> > jego popleczników na tym forum...
> > Sąsiadka pilnie szuka skórołapa......:D
>
>
> Ja natomiast jestem ciekaw kto u nas wyląduje w
> miejsce Cabaja, bo nazwiska, które przewijaja
> się w prasie, gwarantują nam emocje znacznie
> większe niż w przypadku wyczynów Cabaja :D:D:D
Nie bądźmy naiwni z tymi bramkarzami...nawet tych przeciętniaków będzie ciężko ściągnąć w sytuacji jak każdy stąd po Wrocek i Gdańsk wie ,że w Cracovii jest tylko Budakovic i ,że musimy coś "wziąść". Nawet za tego Kaczmarka Śląsk "krzyknie" chorą cenę...i nawet jak potem spuści z kwoty to będzie to po znacznej części okresu przygotowawczego...
To może weźmy niezłego bramkarza z kartą na ręku? Na przykład... Marcina Cabaja?:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)