oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mp_95 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Paradoksalnie pierwszy występ Merdy w Treningu
> > Noworocznym i to okupiony sporym
> poświęceniem,
> > może się okazać jego pożegnalnym meczem w
> > drużynie "Pasów". Prawdopodobnie pożegnam
> się
> > z Cracovią. Od kilku dni na rozmowę ze mną
> > próbuje się umówić prezes Jakub Tabisz.
> > Wszystko wskazuje na to, że zmienię klub.
> Jestem
> > taki, że nie pcham się tam, gdzie mnie nie
> chcą
> > - podsumował Łukasz Merda. Jego słowa, to
> > kolejny znak że rok 2011 będzie rokiem zmian
> w
> > Cracovii.
> >
> > Panowie przecież to jest jeden wielki kabaret
> co
> > kubus z tomusiem robią. Wiedzą że pozbyli sie
> 1
> > bramkarza i teraz się chca pozbywać 2.......
> to
> > kto bedzie bronił ??? Budakovic ???? No tak
> moim
> > zdaniem to my nawet 1 ligi nie uratujemy w
> > nastepnym sezonie
>
>
> A skąd wiesz na co stać Budakovica? Nawet gdyby
> to on miał bronić?
NO koelgo moim zdaniem jesli Budakovic mialby byc 1 golkiperem to byloby to bardzo ryzykowne - bo nei wierze ze ktos kto broni w mlodej uratuje nam E-klase
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
LiD.Z. Napisał(a):
> Nie panikuj będą nowi bramkarze!!!
No będą ale żeby to nie był taki szrot jak Bąk , Kaczmarek czy inne betony........
Spoko przyjdzie Jurek Dudek :)
przewidujesz czy jakies tajne informacje od tomcia - bo to podobniez tajemnica strzezona jest !! wiec cicho !!
jak się ma takich obrońców (najlepszy duet w Polsce plus nadzieja słowackiej piłki), to pozycja bramkarza taka kluczowa nie jest. w obronie jest rygiel, to na bramce mogę stać ja, albo Madeja, i tak będzie hulało.
Jedna z nielicznych rzeczy jaka mnie rozbawiła dzisiaj, dzięki knurze :)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/ronaldinho-na-wylocie-z-milanu-transfer-coraz-bliz,1,4095363,wiadomosc.html
chłop lubi poimprezować ! w Krakowie sporo klubów , tanie alkohole tak więc może on :D
Według mnie skoro puścili Marcina to... MUSZĄ mieć na jego miejsce bramkarza LEPSZEGO. Przynajmniej w normalnie funkcjonującym klubie tak by było :) Co by nie mówić Cabaj jak na naszą ligę był solidny, na pewno nie gorszy niż kandydaci typu Bąk, Kaczmarek, Janukiewicz, więc jeśli mamy ludzi myślących odpowiadających za transfery (chciałbym by tak było :) ) to żaden z nich do nas nie trafi albo trafi jako bramkarz numer 2. Pada nazwisko Dudka, dla mnie to nie byłby zły pomysł, ale nie wiem czy jest realny. Jeśli idzie o Merdę to nie był to, nie jest i nie będzie bramkarz do pierwszego składu, więc nie dziwię się że odchodzi. Zresztą jeśli obrona będzie dalej tak dziurawa jak sito to nawet najlepszy bramkarz świata nie pomoże.
Przyjdzie Dudek, a Budakovic ze Skrzeczewskim będą walczyć o miejsce na ławce.
Hah szkoda, że to są tylko życzenia.:D Wydaje mi się( tak coś słyszałem), że Janukiewicz może do nas zawitać.:)
Powiem krótko: Iker C. ma już dość Galacticos i chce podjąć wyzwanie, najlepiej w zagrożonej spadkiem drużynje w Europie Środkowej.
Ja słyszałem ze Gianluigi Buffon specjalnie kurował kontuzję pleców aby przyjść na emeryturę do klubu polskiego Romana Abramowicza na spokojna emeryturę....
[quote=mp_95]
przewidujesz czy jakies tajne informacje od tomcia - bo to podobniez tajemnica strzezona jest !! wiec cicho !!
[/quote]
Moje zdanie jest takie, że Tabisz zna się tylko na marketingu. Transfer Dudka mimo jego wieku jest dużym zyskiem dla klubu właśnie w ulubionej i jedynej znanej dziedzinie Jakuba :) Poza tym nikt nie pozbywa się z klubu dwóch de facto równorzędnych lub bardzo zbliżonych do siebie pod względem umiejętności sportowych zawodników bez wzmocnienia o klasę tej pozycji w zespole. Dlatego tak mi się wydaje. Słyszałem zresztą, ze Rząsa znają się dobrze z Jurkiem.
Czy ktoś poważnie myśli o Dudku?
Bo wydaje mi się, że do nas to najwyżej Dariusz Dudek mógłby trafić
Dudek buduje dom pod Krakowem, kontraktu w Realu nie przedłuży, więc jego transfer nie jest kompletnym science fiction. Może po 3 latach grzania ławy chciałby jeszcze pograć w ekstraklasie i pokazać obśmiewaczom, że nie zapomniał jak się broni. Inna sprawa, że już ściągnęliśmy niedawno pana po karierze piłkarskiej na zachodzie...
Z tym Dudkiem to sobie koledzy jaja robicie.
Wcale bym nie przesądzał że tam jeszcze sezon nie zostanie w Realu bo co sezon się słyszy że to ostatni sezon.
Poza tym kasa -Dudek jest tam jeden z najsłabiej opłacanych ....ale zarabia rocznie (sam kontrakt 1 mln usd).Do tego dochodzą premie ,a te w Realu są wysokie.
Co do bramkarzy to muszą mieć dograną 2 skoro z Merdą chcą się rozstać i tak bez walki odpuścili Cabaja.
potter Napisał(a):
> Z tym Dudkiem to sobie koledzy jaja robicie.
> Wcale bym nie przesądzał że tam jeszcze sezon
> nie zostanie w Realu bo co sezon się słyszy że
> to ostatni sezon.
> Poza tym kasa -Dudek jest tam jeden z najsłabiej
> opłacanych ....ale zarabia rocznie (sam kontrakt
> 1 mln usd).Do tego dochodzą premie ,a te w Realu
> są wysokie.
>
> Co do bramkarzy to muszą mieć dograną 2 skoro z
> Merdą chcą się rozstać i tak bez walki
> odpuścili Cabaja.
Wszystko się zgadza, tylko jest jeszcze jedna kwestia. Każdy może to interpretować na swój sposób. Dudek kasy ma już od skur*ysyna, wliczając jego karierę w Feyenoordzie, Liverpoolu i teraz w Realu. Oczywiście porównywanie pieniędzy, które Dudek zarabia w Madrycie do tych, które mógłby zarobić u nas to idiotyzm, ale u nas na pewno nie zarabiałby groszy, a przynajmniej ten 1 sezon mógłby jeszcze pograć.
Nie wiem, może dziwnie na to wszystko patrze, no ale takie jest moje skromne zdanie.
Myślę, że nie bez kozery Real w tym okienku będzie sprowadzał bramkarza do pierwszej drużyny... ;)
Dudek u nas spokojnie by po bronił ze dwa latka a póżniej może zająć się trenowaniem bramkarzy i skautingiem reklama dla klubu zajebi..sta!!!
Najlepsze jest to .. ze w ostatnim czasie pojawily sie glosy ze Real nie przdluzy z Dudkiem kontraktu i wywiad .. w ktorym on sam mowi ze chce jeszcze pobronic ok 2 lat i gdyby bylo to mozliwe to nawet walczyc o powolanie na EURO :)
+ nasz zwalnianie bramkarzy ... nic nie jest niemozliwe :D
A przeciez Dudek jest mlodszy od np. Van der Sara o 3 lata !!! Wiec patrzac na to wszytko mozna spokojnie powiedziec ze i 3 lata Dudek moze spokojnie bronic :) Czekamy do 7 :)
aaaapropos ...jesli chodzi o pieniadze ..to zaden klub nie da mu wiecej niz obecnie ma w Realu i chyba bo tylu latach pieniadze to jego najmniejsze zmartwienie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)