hukOO_dmx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wolał bym zęby zamiast baka do Cracovii
> przymierzali Kasprzika.
Kogoś tu zęby zabolały?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Teodor! No to doszlismy do sedna sprawy,sprowadzajmy miernoty byle tylko mało kosztowały,wmawiajmy wszyskim,że to doskonałe transfery,Rząsa się będzie uśmiechał,Jakubek bedzie zadowolony,że zbiera punkty u Prezesa,a Prezes będzie bredził o nowej strategii,jak sie nie uda to winni będą wszyscy tylko nie oni.
Ps.Ostatnio już to parę razy ćwiczyliśmy z wiadomym skutkiem.
Rafi Napisał(a):
> http://www.youtube.com/watch?v=HFSWIFKzMNk - to ja
> podbiję bębenek. (jak to się tutaj mawia)
> "BRAĆ" Nwaogu! Nie dość, że strzela z kaziora,
> to jeszcze robi fikołki! Byłoby z nim wesoło
> :)
>
> http://www.youtube.com/watch?v=BHPLOcVaIMU - tu
> dobija dwie padliny, ale... też robi fikołki.
>
> Jestem YouTube'owym skautem, nie ma co :)
Dziwię się, że taki akrobata nie zrobił wrażenia na Lenczyku.
Ale wydaje mi się, że z Saidim by niezły tandem stworzyli.
Wlasnie tej strategi bym sie trzymal . Pozbyc sie drogiego zlomu Lenczyka ( wlasciwie to oddac mu go za darmo ewentualnie dorzucic jeszcze ich miesieczne utrzymanie w Slasku ) czyli Golinskiego , Matusiaka i Merde i z samej kasy jaka kosztuja nas kazdego miesiaca zakontraktowac 10 dobrze rokujacych pilkarzy z Balkanow czy Wschodu i w ten sposob tworzyc druzyne . Gorzej przeciez juz byc nie moze a z tej 10 niech wypromuje sie tylko 3 a to juz bedzie sukcesem . Szkoda troche Slusara ale skoro juz go nie ma kase z jego gigantycznego kontraktu przeznaczyc na utrzymanie mudzina z Floty plus dokoptowac kolejnego napastnika ewentualnie przeznaczyc na bramkarza .
Stracono Cabaja ( jesli chcial pol roczny kontrakt to byl to niestety dobry ruch ) wiec pieniadze jaki by nas kosztowal zaoferowac Gasinskiemu ( ten nie dosc ze z Krakowa to jeszcze awans finansowy mialby naprawde wielki ) Polonia jest w tak tragicznej sytuacji finansowej ze musi sprzedawac pilkarzy wiec powinnismy sie dogadac .
rozrabiaka Napisał(a):
> Sebastian1906KSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > z pewnych informacji dowiedziałem się że
> nowym
> > zawodnikiem będzie Andraż Struna i będzie
> grał
> > z numerem 25
>
>
> To jeszcze tylko smyczka i batuty(może być
> Batistuta) nam brakuje...
Kupimy Strunę i będzie gitara:)
część napinaczy, w tym ja, postulowała już teraz budowę składu na [b]drugą[/b] (formalnie pierwszą) [b]ligę[/b], z myślą o awansie. inni napinacze apelowali o przebudowę składu tak, aby walczyć o utrzymanie w ekstraklasie.
a patrząc na ruchy kadrowe można wysnuć wniosek, że BOSS niedosłyszał, i robi skład na walkę o utrzymanie się w drugiej lidze.
Teodor ! Nie rozpędzaj się z tym wydawaniem pieniędzy,bo po pierwsze nie znasz mentalności Prezesa i Jakubka,myslisz,że jak zaoszczędzą to później łatwo wydadzą,po drugie nie ma u nas prawdziwego pionu sportowego,skautów,cała strategia jeśli chodzi o transfery opiera się na znajomościach Rząsy i aktualnie pracujących trenerów,dlatego mamy tzw. kierunek holenderski czy inny.
Może i masz dobre pomysły ale gdybys miał je zrealizować np. pracując w Cracovii to ciekawe co byś zrobił mając za szefa Jakubka,wspieranego pomysłami Prezesa.
Nie mów też o Lenczyku,że miał złom,bo gdyby Filipiak zostawił w klubie Lenczyka i posłuchał jego koncepcji jeżeli chodzi o transfery, to nie bylibyśmy tu gdzie dzisiaj,jakoś w Śląsku mu idzie.
Problemem jest to,że każdy trener który się nie boi i ma swoje zdanie,wczesniej czy późnie popada w konflikt z Prezesami i musi odejść.
W klubie najdłużej pracuja figuranci,boję się ,żeby takim nie był Szatałow.
czyli "stara Cracovia" już jest wspomnieniem, zobaczymy co ta czystka da.
jak dla mnie został przetrącony kręgosłup (Plastik, Cabaj, Slusar to trzon szatni) albo bedzie totalna masakra, albo ta mega karkołomna próba okaże się cudem w postaci spokojnego utrzymania :)
dziekujemy włascicielowi za ten krok w przód klubu dzieki temu transferowi bedziemy jedna z lepszych druzyn w ekstraklasie ja jestem ciekaw kto bedzie bramki strzelał no chyba ze przez ten rok co nawotczynski nie grał w koronie mysli ze jest juz napastnikiem moze jeszcze ktos jakiegos pilkarza zwolni podobnego to naszej nowej gwiazdy to go wezmiemy
DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ OBY WIECEJ TAKICH TRANSFERóW
Moze kogos wartosciowego sprowadza kto nie boi sie pier..d.. w szatni wtedy moze druzyna zrozumiała ze nie gra tylko o pieniadze tylko dla kibiców i wazniejsze na chwałem naszej ukochanej CRACOVII
crakow_squad47 Napisał(a):
> Moze kogos wartosciowego sprowadza kto nie boi sie
> pier..d.. w szatni wtedy moze druzyna zrozumiała
> ze nie gra tylko o pieniadze tylko dla kibiców i
> wazniejsze na chwałem naszej ukochanej CRACOVII
To kibice by musieli najpierw im zdemolować samochody i obić mordę...
> Szkoda troche Slusara
Lech go wziął, bo po pierwsze zna Bragę, strzelił jej bramkę i dobrze zna trenera Bragi, poza tym Peszko jest już praktycznie w 1.FC Köln,
Ciekaw jestem ilu zawodników do nas przyjdzie, bo niektórzy powinni odejść, a kilku już odeszło. Tak więc szatnia zostanie przewietrzona dzięki odejściu dwunastu apostołów;
Marcin Cabaj
Łukasz Merda
Michał Goliński
Krzysztof Janus
Wojciech Łuczak
Dariusz Pawlusiński
Arkadiusz Radomski
Paweł Sasin
Alexandru Suvorov
Radosław Matusiak
Bartosz Ślusarsk
Łukasz Uszalewsk
To powinna być zapowiedziana głęboka przebudowa.
mysle ze powinni sprowadzic jakiegos doswiadczonego i twardego zawodnika
LGU Napisał(a):
> mysle ze powinni sprowadzic jakiegos
> doswiadczonego i twardego zawodnika
"Człowiek z marmuru" ?
Kiedys w Cracovii był wisniewski wegrzyn baran a teraz kto ? nawet cabaja wyrzucili kto ma ich podbudowac do walki na boisku .Teraz niewiem jaki zawodnik pasuje do mojego opisu ale napewno nie nawotczynski sorry ze tak na niego najeżdżam ale koles mi do Cracovii nie pasuje
JWSK źle odebrałeś moją wypowiedź, nie rozpaczam po odejściu Pawlusińskiego, Cabaja, Ślusarskiego, ich czas w Cracovii minął. Nie są dla mnie żadnymi legendami ani ikonami klubu bez których nie wyobrażam sobie Cracovii.
Min. dzięki fatalnej postawie tych graczy trzeci sezon z rzędu walczymy o utrzymywanie więc kompletnie nie rozumiem jojczenia żydowskich płaczków z powodu ich odejścia z klubu.
Zresztą to forum w ciągu ostatnich dni przechodzi samo siebie gdy widzę głosy sprzeciwu wobec Bąka z Lechii a przedtem protestujących nie kuł w oczy psiak z krwi i kości Skrzyński.
Gracze których nazwiska podano to jakaś zbieranina z pierwszej łapanki, nikogo z nich nie znam oprócz czarnego z Floty. Mam nadzieję, że to tylko tzw. kaczki dziennikarskie.
Serdeczne pozdrowienia JWSK.
A Ty Stasek ( Krak06) przestań, że k... narzekać. Odkąd jesteś na forum to tylko jojczysz, narzekasz i napie.... . Zero konstruktywnej krytyki tylko napie... w stylu '' Tabisz ( Balcerowicz) musi odejść ... a Filipiak to i tamto, piłkarze niewiniątka gnębione przez zarząd a Wojtek Stawowy najlepszy trener ligowy''. Idze se chłopie włóż dres Wuefisty, który z takim trudem zdobyłeś i idź na kawę do Madeji na wspomnienia jak to Pan Maciej dostał trabanta za wzorową pracę w GTS-ie a nie truj nam tutaj na forum Twoimi wiecznymi pretensjami i płaczami na Tabisza.
Spadniemy z ligi, trudno, trzeba będzie wspólnie z Filipiakiem odbudowywać drużynę i walczyć o ponowny awans. Raz na wozie raz pod wozem więc weźcie się garść a nie płaczcie na forum non-stop.
Nawotczyński - 5-ty stoper, Struna 3-ci prawy obrońca (Sasin lepiej radzi sobie po prawej stronie)... bogata jesteś Cracovio... wiem wiem okienko jeszcze jest otwarte ale nieco dziwne te transfery, bramkarz? napastnik? prawdziwy def. pomocnik? lewy obrońca? prawy pomocnik?
A.W.B za kim ty bys płakał jak by odeszli z Cracovii . Dla ciebie to nie sa legendy klubu tobie sie podoba bąk mi tez dobry bramkarz tylko fanatyk lECHIi za kim ty jestes to ja nie wiem ale cos mi sie wydaje ze nie za naszym kochanym klubem co widze twoj wpis to co krytykujesz
ARTU Napisał(a):
> Nawotczyński - 5-ty stoper, Struna 3-ci prawy
> obrońca (Sasin lepiej radzi sobie po prawej
> stronie)... bogata jesteś Cracovio... wiem wiem
> okienko jeszcze jest otwarte ale nieco dziwne te
> transfery, bramkarz? napastnik? prawdziwy def.
> pomocnik? lewy obrońca? prawy pomocnik?
a skąd wiesz jak ten Struna sobie radzi na prawej obronie mówiąc, że Sasin lepszy ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)