te podziękowania, to chyba za identyfikowanie się części trybun z .... jego wyglądem ;)
Facet miał b.dobry poprzedni sezon, ale w nowym położył lagę na Cracovii. Cabaj był "elektryczny", ale nigdy nie powiedziałbym takich słów względem niego. Zrobiono z Wojtka bohatera dla trybun, a tu gosciu za Cracovię nie chciał umierać i się "zerwał"
Zegnam chłodno ...
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Bardzo dziękuje za fantastyczną rundę wiosenną zeszłego sezonie. Zyskałeś ogromny szacunek.
Po całym poprzednim sezonie jednak cieszę się, że nie będziesz dłużej bronił bramki Cracovii.
Powodzenia w dalszej karierze!
Dzięki za wszystko !!!
Dziękujemy Wojciech. W nadchodzącej rundzie pewnie będziemy rywalami.
dobre mecze przeplatał ze słabszymi, ale niestety tych drugich było dużo więcej. Z wyjątkiem środkowej części sezonu to początek i koniec to katastrofa i śmiało można go nazwać jednym z ojców spadku. Zeszłej wiosny było dużo lepiej. Również żegnam chłodno choć dziękuję za kilka dobrych spotkań
Idź w chuj pajacu bez ambicji i honoru.Po kiego cię Szatalow wyciągał od malinowych noskow.Pewnie do teraz byś tam siedzial na ławce.
Miał dobrą rundę zaraz po sćiągnięciu przez Jurija, nawet świetną. Natomiast ostatni rok tragedia... typowy średniak. Nie będę płakał
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja żegnam tego dwumetrowego patałacha :)
Zasmucę Cię - opuchnięty jugolski ryj nie jest i nigdy nie będzie na naszym celowniku :D
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wojciech_kaczmarek_zegna_sie_z_kibicami
Ładnie się zachował.Powodzenia
Żegnam dobrze broniłeś wiec szkoda ze odchodzisz . Teraz mam prośbę do trenera kupcie bramkarza z Szymonem Gąsińskim nic nie zdziałamy jeden bramkarz doswiadczony i moze młody na rezerwe
Żegnam bez żalu,pokazujesz że masz Cracovię w nosie.Jak pójdziesz do Zawiszy to potwierdzi że jesteś po prostu głupi.
ładne słowa Kaczmarka - za które tzw. szacun.
Niewielu kopaczy stać ( czyt. chce im się) przy odejściu na takie słowa.
Yoozeff Napisał(a):
> Żegnam bez żalu,pokazujesz że masz Cracovię w
> nosie.Jak pójdziesz do Zawiszy to potwierdzi że
> jesteś po prostu głupi.
Po prostu będzie pod Cracovią w tabeli, taka byłaby to zamiana :)
ładnie się pożegnał z kibicami tylko nie wyjaśnił tam dlaczego nie chce tu zostać skoro było mu tak dobrze.
Dzięki szczególnie za ubiegłą wiosnę i życzę powodzenia!
Co do samego odejścia, to trochę dziwna sytuacja, tak jak pisze dodo92, niby wypowiedział się, że było mu tu dobrze itd., ale nie powiedział czemu odchodzi (fajnie, że takie słowa podziękowania skierował do kibiców). Piłkarsko natomiast uważam, że dobrze się stało że odchodzi, tzn. ubiegły sezon pokazał, że jednak nie jest aż tak dobrym bramkarzem jak to można było wywnioskować po wiośnie 2011, ale dodam, że na pewno nie jest też tak słabym bramkarzem jak to pokazywał nie raz w poprzednim sezonie. W każdym razie liczę, że ściągniemy jakiegoś lepszego, przyszłościowego bramkarza i mam nadzieję, że to nie będzie Marcin Cabaj.
Dzięki Wojtek za utrzymanie rok temu, powodzenia w dalszej karierze.
Co do następcy - każdy byle nie pajac Marcinek...
Ładnie się pożegnał z nami więc nie wypada abym i ja go godnie nie pożegnał.
Najbardziej charyzmatyczny zawodnik w drużynie odchodzi, szkoda.
Widocznie po prostu nie jest mu po drodze grać w 1 lidze - za to minus...
Ale mimo to, dzięki Wojtek za wszystko!!
Dzięki Wojtek za wszystko, powodzenia w dalszej karierze!
Przyszedł za darmo, więc myślę, że klub zachował się ładnie nie sprzedając go za pieniądze, a rozwiązując kontrakt.
Dzięki Wojtek za utrzymanie ! i chyba tylko za to :-)
Aston1906 Napisał(a):
> black cat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > ja żegnam tego dwumetrowego patałacha :)
>
> Zasmucę Cię - opuchnięty jugolski ryj nie jest
> i nigdy nie będzie na naszym celowniku :D
może i opuchnięty, ale nogami gra doskonale :)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91841,11599314,27__kolejka__LKS___Korona_0_2__Sobolewski__0_1_.html
Dzięki Wojtek za najlepszą interwencję jaką kiedykolwiek widziałem na Cracovii
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,10598335,Kapitalna_interwencja_Kaczmarka_ratuje_Cracovie_po.html
a z patałachów tu piszących znając Ciebie poprostu się śmiejesz:)
ja się smieję z interwencji ( ich braku ) na wiosnę tego roku :D
Mimo wszystko
Wielkie dzięki Wojtek !!!
[b]Według informacji Pasy.TV, Wojciech Kaczmarek odchodzi do jednego z klubów brytyjskiej Championship.[/b]
Czyli nie do Zawiszy ;)
Żegnam bez większego żalu. Czas na jakiegoś lepszego bramkarza.
Hahahah na pewno do I ligi przyjdzie lepszy bramkarz. Ludzie myślcie bardziej przyziemnie.
dzięki Wojtek za wielokrotne ratowanie nam dupy
Według nieoficjalnych informacji Górnik jest także zainteresowany byłym bramkarzem Cracovii - Wojciechem Kaczmarkiem, który w piątek rozwiązał kontrakt w Krakowie.
ladne pozegnanie, dzieki za poprzedni sezon (10/11), powodzenia.
19 dni później
Szczur okrętowy i nic tego nie zmieni
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/296906/za-tydzien-zawisza-zamknie-sklad
Czy aby to nie nasz były piłkarz???
Wątek do zamknięcia.
Oby Ci się Wojtek ten transfer czkawką odbił!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)