Ja bym zglebil kwestie tego alko na stadionie nie bede mogl przytaszczyc zacnej buteleczki (5l) szampana,opedzlowac jakiej polowki NIECHCE takiego treningu!!!!
-
-
Trening noworoczny 2011
Bedziesz mogl,co najwyzej zaplacisz 2 tys i dostaniesz 6-letni zakaz stadionowy...
Ludzie trening trwa raptem godzine , myślę ze te godzinę bez wódki wytrzymamy :)
wytrzymać, wytrzymamy ale po co się umartwiać ...?:D
powaliło Was.
my na emigracji dalibysmy każdy piniondz za przyjazd na trening
na hokej wnoszono flaszki w kołnierzach i butach.
pić plecami do kamery flaszek nie rzucać syfa nie robić grać będzie.
I tyle w temacie. W końcu ktoś napisał to, czego inni sami domyśleć się nie mogli.
dzisiaj mnie taka myśl naszła, ze nie za bardzo mnie ciągnie na tegoroczny TN - jeżeli pójdę to z pewnego "obowiązku"
Pamiętam przez wiele lat treningi na starym stadionie, pamiętam niższą ligę i pamiętam....WSPÓLNĄ ZABAWĘ trybun z kopaczami. Robili "jaskółki" , robili "cieszynki" była wojna na śnieżki,było fajnie, bo była wspólna integracja.
Co będzie na najbliższym TN ? Kto będzie kopał piłkę ? Nowotczyński ? Bąk na bramce ? Zmrożony Saidi ? Jarabica ? Kto zrobi dobrą zabawę, bo na tym "spotkaniu" o tą dobrą wspólną zabawę chodziło.Z kim się będę integrował ?
No chyba, ze jak czytam niektóre wpisy, chodzi o to, by się dodatkowo "na.j.e.bać, dochlać wyparowane już trochę promile, poszpanować dorosłością przy wstępnym mięciutkim zaroście itd.
Może przyjść dla "piro" ? Trening się odbędzie, tradycja zostanie zachowana tylko.....taki "kac" już teraz powstaje....
Z roku na rok, coś się tak w "duszy" Cracovii kończy, "coś" umiera.....
Nie łam się Ian, tradycja wróci niebawem. Jak teraz polecimy rok po roku o dwie ligi odtworzą się stare klimaty :D
..i wróca piłkarze z "tamtych" lat..Powoli już wracają..;)
macie jeszcze jakies przemyslenia i smutki?
Choinka dziś stoi ubrana
Przez mamę, tatę i córę ozdabiana
Idą święta placek zrobiony
Sam bez pomocy żony
Kapusta z grzybami
Barszcz z uszkami
Opłatek na stole leży
Chleb pokrojony świeży
Paluszki rybne kupione
Dzięki temu ze dwa karpie ocalone
Święta lecą sobie dalej
A ja myślę o niej stale
O dniu takim jak co roku
O tym żeby nie stać znowu z boku
Miną święta przyjdzie czas
I na Treningu Noworocznym zobaczycie Nas
Jak co roku od ponad stu lat
Głośne CRACOVIA ogłuszy cały świat!!!!
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> NeMoDW Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > KruszynaKSC Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Czy beda potrzebne te zdjecia biometryczne??
> > > Pytam bo przylatuje na swieta i na TN a
> jeszcze
> > > nie mam??
> > > A jesli tak to czy bedzie mozna wyrobic jakos
> w
> > > tygodniu poprzedzajacym swieta lub miedzy
> > swietami
> > > a TN??
> >
> >
> > jeszcze bilet będziesz musiał kupić za
> 15zł,
> > człowieku nie pytaj o takie głupoty bo
> normalnie
> > dramat
>
> nie głupoty bo jest to impreza masowa i mogą
> zrobić wejście dla posiadaczy kart kibica .
> wiadomo co wymyślą ?
Jakieś przepraszam ? ;)
Dla niewtajemniczonych, na oficjalnej stoi, że wejście na kartę kibica lub na (bezpłatne co prawda, ale zawsze) wejściówki. Konieczna fotka. Nie wiem jak wy, ale ja przewiduję megaburdel na kołowrotkach, zwłaszcza, że wielu ludziom może się w sylwestra zmienić "geometria twarzy":) i system ich nie rozpozna.
Oj będzie się działo ;) Większość przyjdzie na ostatnią chwilę i jak wiadomo nasz ukochany system się nie wyrobi. Do tego spodziewam się że jak zawsze coś nie będzie działać... Inna sprawa czy "bilety" rzeczywiście zostaną nabite na kartę, bo różnych rzeczy można się u nas spodziewać. A zdjęcie to jest szopka. Może byłbym w stanie przyprowadzić jakiś paru znajomych którzy kibicami Cracovii nie są (może by się stali?), ale jak słyszą zdjęcie, rejestracja, to już im się odechciewa... Może wreszcie ktoś w naszym klubie by poszedł po rozum do głowy?
Trening jest jak zawsze, zmienilo sie i otoczenie i zawodnicy, niestety dla niektorych picie na stadionie tez juz sie konczy, nawet na TN, trudno, byc moze na stadion zaczna przychodzic ludzie, dla ktorych priorytetem nie jest dobic sie po ciezkiej nocy sylwestrowej...
Dlaczego najwiecej skarza sie czesto Ci co powinni miec najmniej do powiedzenia? Niektorzy chodza na Cracovie 40-50 lat i nie maja problemu z wyrobieniem sobie karty/zrobieniem zdjecia/wejsciem na stadion - tak trzeba czasami przyjsc wczesniej/kupowaniem biletow/zabraniem na stadion znajomych co nigdy w zyciu na Nim nie byli, a mlodzi ludzie tylko narzekaja ...
ps. tak wiem znajda sie mlodzi ludzie co robia duzo dobrego no ale akurat moge sie zalozyc ze praktycznie zaden z Nich nie narzeka na forum na caly syf tego swiata ...
Bardzo fajny plakat wyszedł reklamujący Trening Noworoczny :)
I dużo go na mieście. Byle się tylko ludzie bram nie odbili.
Mógłby ktoś wkleić ten plakat bo jeszcze nie widziałem ?
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1338.snc4/163012_133807770012189_109126042480362_188832_7662842_n.jpg[/img]
Będzie może ktoś jechał na TN i przejeżdżał przez Koninki, albo okolice? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)