Słuchajcie mam pytanie... Na Legię obowiązuje karnet jesienny?? Coś mi się obiło o uszy że obowiązuje ale pewien nie jestem.... Od wiosny przenoszę się na sektor rodzinny więc karnetu nie kupuję a chciałbym się pożegnać ze znajomymi z trybun.
-
-
Cracovia - Legia Warszawa [25.02.2011 godz. 20:00]
Obowiązuje
Legia przegrała z III ligowcem Cadiz CF 2-1 także panowie jest szansa dobrze wystartować w lidze, ambicją można nadrobić bardzo dużo tak jak wczoraj Arsenal z Barcelona. Myśle że nie będziemy się wstydzić za chłopaków 25 lutego.
Skład Legii na mecz z Cracovią:
Wojciech Skaba - Jakub Rzeźniczak, Inaki Astiz, Dejan Kelhar, Tomasz Kiełbowicz - Manu, Ivica Vrdoljak, Miroslav Radović, Ariel Borysiuk, Michał Kucharczyk - Takesure Chinyama.
Mam nadzieje że ułatwi to rozpracowanie rywala przez nasz sztab szkoleniowy ;)
Dowalimy im ! Prawie połowa ich drużyny to Polacy ;)
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dowalimy im ! Prawie połowa ich drużyny to
> Polacy ;)
Zaje.bisty tekst !!!
trzeba uważać na Manu i Vrdoljaka...tylko oni tam cos grają...
"Jeszcze dwóch piłkarzy trafi do Legii" [url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/miklas-staramy-sie-o-pomocnika-i-napastnika,1,4187607,wiadomosc.html]klik[/url]
Plaga kontuzji i wiele niewiadomych w Legii Warszawa na tydzień przed inauguracją rundy wiosennej. W pierwszym wiosennym spotkaniu może zabraknąć nawet sześciu podstawowych zawodników stołecznego zespołu.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Astiz-Chinyama-Kielbowicz-i-Rybus-ich-wystep-niewiadoma,artykul,100238,1,721.html
Witam,
Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na dowód osobisty? Jeśli tak, to na który sektor najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym Was wesprzeć w meczu z cwelią.
I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze bilety przed samym meczem?
Pozdro z Wawy
Zdjęcie biometryczne wykonane od ręki, na miejscu (ul. J. Kałuży1)
http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_online
ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
Mecz Cracovia-Legia w Canal+ Sport:) a nie jak wcześniej mówiono na OrangE:) Pomyłka przepraszam:)
A skąd takie info? Na stronie C+ podają dalej, że będą transmitować Arka-rzeka.
Może Ci się pomyliło z meczem Cracovia-Lech?
Zibiland Napisał(a):
> http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_on
> line
> ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
Plus za uważne czytanie ;)
mirasek.ksc Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_on
>
> > line
> > ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
>
>
> Plus za uważne czytanie ;)
Minus za to, że nie poprawiłeś!
:)
bazylKSP Napisał(a):
> Witam,
>
> Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na
> dowód osobisty? Jeśli tak, to na który sektor
> najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym Was
> wesprzeć w meczu z cwelią.
> I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze
> bilety przed samym meczem?
>
> Pozdro z Wawy
Ktoś odpowie?
Bilety przed meczem będą na pewno. Musisz mieć dowód, jechać pod stadion, tam w punkcie sprzedaży biletów zrobisz bezpłatnie obowiązkowe zdjęcie biometryczne. Od tego momentu możesz kupować bilety na Nasze mecze. Jeśli chcesz dopingować to sektor D, jak chcesz popatrzeć to B lub A.
Im wcześniej przed meczem się pojawisz tym lepiej, bo na pewno będą kolejki.
bazylKSP Napisał(a):
> bazylKSP Napisał(a):
> -----
> > Witam,
> >
> > Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na
> > dowód osobisty? Jeśli tak, to na który
> sektor
> > najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym
> Was
> > wesprzeć w meczu z cwelią.
> > I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze
> > bilety przed samym meczem?
> >
> > Pozdro z Wawy
>
> Ktoś odpowie?
Nie wiadomo czy będą bilety. Ale na dzień przed meczem na 100% będą - podejrzewam, że na wszystkie sektory :) Warunkiem wejścia na stadion jest zdjęcie biometryczne -> dzień przed meczem wyrobisz w 10 minut :) Także podpowiem, że w dzień meczu będą straszne kolejki ponieważ każdy czeka na ostatnią chwilę. Przyjedź dzień wcześniej i przenocuj gdzieś :) Pozdrawiam!
Dzięki za odpowiedź. Niestety nie mogę dzień przed meczem przyjechać i chyba będę skazany na długą kolejkę jeśli w ogóle się wybiorę.
Kolejki będą na pewno, ale z drugiej strony to trochę biletów sprzedano już na jesieni, obowiązuję też stare karnety więc tłok nie powinien być gigantyczny. Jak będziesz o 16-17 to spokojnie wszystko załatwisz.
Legła z nowym snajperem.
,,W piątkowe popołudnie Legia Warszawa pozyskała reprezentanta Republiki Czeskiej Michala Hubnika
Michal Hubnik dzięki 12 trafieniom ligowym [b]zajmuje obecnie pozycję lidera klasyfikacji strzelców czeskiej 1[/b]. Ligi. Urodził się 1 czerwca 1983 i jest zawodnikiem Sigmy Ołomuniec, trzeciego zespołu tabeli po rundzie jesiennej"
http://www.youtube.com/watch?v=Ws4GhigtkIU
Mezenga też miał być wszech potężnym snajperem który miał nas zniszczyć na Ł3 a jak wiadomo nawet na boisko chyba nie wyszedł
W ogóle Legła miała być zajebista w tym sezonie i wszystkich po kolei rozwalać. Mistrza to już chyba mieli mieć w kieszenie na półmetku - hehe.
Jóźwiak w końcu same perełki wyławia ;)
Ja się obawiam Chinyamy bo on zawsze jak grał przeciwko nam w Legii czy Groclinie to nam bramki strzelał . Ostatnio jest wiecznie kontuzjowany więc może przeciwko nam nie zagra .
Jak ktoś chce, to tu:
http://allegro.pl/cracovia-legia-2010-12-04-i1468705479.html
są dwa bilety na mecz z Legią po 3 zł, tylko trzeba siedzieć na sektorze ....... gości ! :D :D :D
I jeszcze fajna piosenka na mecz z Legią . Na melodię "Naszym klubem...." :
"Waszym wodzem Walter jest ,
Cała Polska o tym wie ,
Śmieje się z was cały kraj ,
Staruch kocha ITI "
Jurrasic, trzeba się jeszcze zgłosić do SKLW z danymi, żeby na listę wyjazdową wciągnęli. :D
Na razie pięknie pada i tak ma być do piątku, więc z meczu mogą być nici.
Pasiak 89 Napisał(a):
> Na razie pięknie pada i tak ma być do piątku,
> więc z meczu mogą być nici.
Nawet tak nie kracz kolego, ja bym się załamał totalnie, już na jesień
przeżywałem traumę z tego powodu że przełozyli mecz na wiosnę , mam
nadzieję że aura do piatku się poprawi;]
19Rudi06 Napisał(a):
> Pasiak 89 Napisał(a):
> -----
> > Na razie pięknie pada i tak ma być do
> piątku,
> > więc z meczu mogą być nici.
>
>
> Nawet tak nie kracz kolego, ja bym się załamał
> totalnie, już na jesień
> przeżywałem traumę z tego powodu że
> przełozyli mecz na wiosnę , mam
> nadzieję że aura do piatku się poprawi;]
jak by przelozyli to trener mial by wiecej czasu na zgranie zespolu , nowego zespolu , co nie zmienia faktu ze legla tez miala by wiecej czasu na przygotowanie.
No tak ale legia małe zmiany w drużynie, my gigantyczne, także dodatkowy sparing zamiast meczu z legia nie byłby sportowo złą sprawą. Ale ja już mam ciśnienie na mecz, pewnie jak wszyscy więc niech grają teraz i niechaj : [b][u]wygrają.[/u][/b]
Hubnik dziś dwie bramki strzelił w sparingu...jego trzeba bać się chyba najbardziej...
Spokojnie z kim mamy wygrać w tej lidze jak nie z Legią z Wisłą...
... no, no! Krzywicki im pokaże gdzie raki zimują!
BUhahahaha to mnie rozwaliles Pasiak 89 =D
Zadnego przekladania nie bedzie :D w Piatek idziemy na mecz =D
nawet pogoda nas nie powstrzyma przed wygraniem meczu z ległą.. ;)
więc w piątek każdy na mecz!
Jedno jest pewne.
"Bank informacji" Legii na podstawie gry naszych piłkarzy jesienią im się nie przyda.
Mecz na pewno sie odbedzie czy bedzie padalo z tego co pamietam to mecz nie moze sie odbyc w temperaturze ponizej -15 stopni a na to raczej sie nie zapowiada
Na -15 to się nie zapowiada, ale według najnowszych prognoz ma być około 10-11 na minusie. Szczerze mówiąc to kompletny absurd grać w takich warunkach i należałoby całą kolejkę odwołać, przecież w grudniu wcale nie było gorzej. Pewnie jednak Ekstraklasa się uprze i zamiast grać w słońcu przy +20 w na przełomie maja i czerwca czeka nas męczarnia na mrozie.
Przypuszczam, że Rusko będzie się tłumaczył, że UEFA nie zezwala grać w czerwcu itp, tak jak się tłumaczył w sierpniu, że nie wolno grać w terminie kiedy są europejskie puchary. Jakoś dzisiaj równo z Ligą Mistrzów był mecz angielskiej Premiership oraz pełna kolejna angielskich niższych lig...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)