Lepiej żebyśmy się przełamali od tego meczu i zaczęli wygrywać mecz za meczem !! Jak to mówią Ci co się "znają" 90% zależy od piłkarzy. Także PASY GRAĆ KURWA MAĆ !!
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
> jarojarecki napisal:
>Aż się boje o wynik spotkania bo Janas też ma nóż na gardle,a Wojciechowski lubi zmieniać trenerów
To moze po meczu zamiana? :) Ulat zostaje w Warszawie a Janosik wraca z nami do Krakowa?:):)
Panie Zibiland nie do konca mnie rozumiesz,tak jak pisalem trzeba wybrac lepsze zlo,z Polonia plecy,ale jak przyjdzie nowy trener to moze bedzie lepiej przynajmniej mam taka nadzieje.a co do trenera to wydaje mi sie ze mial dosc czasu zeby sie pokazac.9 kolejek 4 punkty.poco nam taki trener?jak nie ma efektow jego pracy.Ja klubowi zle nie zycze wrecz przeciwnie bo jezeli trener sie nie zmieni to lecimy na 99%.a tak to jest jeszcze szansa na ratowanie CRACOVII ja tak to widze.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a nie zastanowiłeś się kto utrzyma takiego
> molocha?
[b]Tak dwa kluby czyli Polonia i CWKS[/b]
> > Stadion Narodowy w Wa-wie jest neutralny, to
> dobro
> > narodowe (...)
> buahahaha, tuś dopierd.olił po całości
[b]Patos, patos, ale on jest zbudowany z podatków kibiców Cracovii, jaki i Wisły < Polonii czy Legii i LKS Bzdziochy Dolne [/b]
> o ile zakład, że za 15-20 lat na tym nikomu nie
> potrzebnym molochu znowu zagości Jarmark Europa?
> (o ile go wcześniej nie rozbiorą, tak jak to
> się dzieje z podobnymi "pozostałościami po
> Euro" w Portugalii)
[b]W Polsce się nie rozbiera stadionów, mamy inne doświadczenia, same niszczeją lub są adaptowane na inne cele np.handlowe. Gdyby kluby warszawskie grały na tym stadionie to ten obiekt żyłby i nie podzieliłby losu poprzednika czyli stadionu X-lecia. Skończą się "dożynki III RP"czyli Euro2012, to ten stadion umrze po dekadzie. Artykuł na weszlo trafia w sedno, dzięki za zamieszczenie[/b]
Cabaj
Mierzejewski-Polczak-Jarabica-Wasiluk
Szeliga-Klich
Suart-Suvorov-Saidi
Ślusarski
Ja wolę, żeby Polczak zagrał na stoperze, bo Wasiluk z Jarabicą razem na środku nie grali. A skoro w miarę zgrani stoperzy popełniają takie błędy, to co będzie, jeżeli Ulatowski wystawi niezgranych?
Aleks Napisał(a):
> > jarojarecki napisal:
> >Aż się boje o wynik spotkania bo Janas też ma
> nóż na gardle,a Wojciechowski lubi zmieniać
> trenerów
>
> To moze po meczu zamiana? :) Ulat zostaje w
> Warszawie a Janosik wraca z nami do Krakowa?:):)
O matko...
Pomocnik Polonii Warszawa Patryk Rachwał leży w szpitalu z powodu ostrego zapalenia trzustki. Nie wiadomo skąd u piłkarza wzięła się ta choroba.
- To dość częste w tej przypadłości, że jej przyczyna do końca nie zostaje wykryta. Pacjent opuszcza szpital i nie wie, dlaczego zachorował - powiedział lekarz Czarnych Koszul Jacek Jaroszewski.
Przez najbliższych kilka dni Rachwał będzie hospitalizowany. Aktualnie jest na ścisłej diecie, po której czeka go dwutygodniowa regeneracja organizmu. Lekarze powrót Rachwała do gry przewidują za około trzy tygodnie.
Godziemba Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a nie zastanowiłeś się kto utrzyma takiego
> > molocha?
> Tak dwa kluby czyli Polonia i CWKS
Żyjesz w matrixie drogi kolego. Nie masz pojęcia jakie są koszty rozegrania meczu na takim gigancie w stosunku do wpływów z biletów. No może, że zakładasz, że na ligowe mecze Polonii i Legii waliłyby tłumy po 40-50 tys. widzów, a obie ekipy podbijałyby równocześnie Ligę Mistrzów.
konferencja Ulatowskiego przed Polonią:
http://kiks.tv/2010/10/ulatowski-ci-co-ida-na-wojne-nie-mysla-ze-z-niej-nie-wroca/
Idą na wojnę... oby skonczylo sie bez trupów...
Wiecie co, od trzech lat wolę już czytać wywiady polityków niż naszego Prezesa i zawodników :(
Na oficjalnej napisali, że mecz o 17. Kompromitacja i wylot Panie DG.
No właśnie,októrej wreszcie jest ten mecz??Bo jak o 14,45 to widocznie DG dostał wytyczne ze złą godziną ,żeby nasi kibice nie oglądali tego chłamu:D
Wszędzie w oficjalnych informacjach jest 14:45, tylko na naszej stronie oficjalnej figuruje godz.17:00. Burdel w klubie przechodzi wszelkie granice. Jaki pan taki kram.
Poprostu u nas jest inna strefa czasowa :D
Robicie aferę, a to zwykła dbałość o zdrowie kibica. Zasiądzie o 17, włączy telewizor, pozna wynik, usłyszy wypowiedzi jakiegoś zawodnika, może i trenera, że w sumie dobrze grali i nie zasłużyli na ten wynik... Zero nerwów w trakcie meczu.
...i spokojnie będzie mógł udać sie do pubu "zalać robaka".
A na powaznie to dajcie spokój Darkowi jednemu z ostatnich Pasiaków pracujących w Cracovii.
Każdemu się może zdażyć. A porównajcie sobie live przedGuzikowe z obecnymi. Chłopak ewidentnie czuje i temat i Pasy.
Oficjalna strona podaje godzinę 17 jako godzinę rozpoczęcia meczu. WTF?????
To ejst właśnie cała Cracovia! W klubie się dowiedziałem że ktoś sie pomylił mi nie ma kto tego zmienić! Wstyd i hańba oficjalna strona Cracovii!
Tak na 70% będzie 1:1 a 30% wygramy 1:0....Takie mam przeczucie.....
14:45 23.10.2010 Polonia Warszawa-Cracovia Kraków - Polska Ekstraklasa w necie Piłka Nożna
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=228#228
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=87949&nr_str=1
Daj spokój Tom z typowaniem.
Cokolwiek ugramy w Warszawie to będzi egigantyczny sukces...
dlaczego?
ano pomijając miejsce w tabeli dlatego ,że jak pisałem nie mamy druzyny tylko "luźnych" piłkarzy
Wystarczy wczorajszy wywiad z Bartkiem przeczytać aby widzieć ,że jest źle:
[quote=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/626550,slusarski-kazdy-powinien-zaczac-od-siebie,id,t.html?kategoria=664]
Analizujecie, a potem znowu popełniacie błędy...
Nie wiem, co powiedzieć. Po raz kolejny, grając u siebie, tracimy bramki, a poprzednie cztery mecze były dobrew naszym wykonaniu. Trudno znaleźć odpowiedź, jak uniknąć błędów. Człowiek chwyta się za głowę. Jeśli chłopcy nie wyciągną wniosków - mówię o całej drużynie - to nie będzie dobrze. [b][u]A niektórzy uważają, że to nie ich wina[/u][/b]. Proponuję spojrzeć na ostatnie trzy sezony i nasze wyniki...
[/quote]
I znowu nie pośpie:) U mnie teraz 3-cia w nocy, a mecz zaczyna sie za niespelna 3 godziny. Zeby chociaz porzadnie zagrali, ze nie wspomne o wyniku, ktory wynagrodzi te bezsennosc:)
Ten wywiad, którego fragment wkleił Khalid, jest naprawdę niepokojący. Ślusarski z jednej strony mówi, że: "każdy powinien zacząć od siebie" a z drugiej strony o swojej zmianie z Ruchem: "Uważam, że w takim momencie powinienem zostać na murawie". Tak jakby stracił kontakt z rzeczywistością bo w ostatnim meczu zagrał co najwyżej przeciętnie. Tak czy inaczej, takie przerzucanie się winą wygląda fatalnie.
Widać, że wyświechtane powiedzenie o tym, że atmosferę w drużynie budują wyniki znowu się potwierdza.
Ślusarski z meczu na mecz jest coraz słabszy ale pewnie on też "wie co gra" .
Podobno z Polonią mamy zagrać dziś wybitnie defensywnie a tzn. że Ulatowski nie myśli o zwycięstwie tylko o remisie . To świetna taktyka do momentu.... stracenia bramki . Po stracie gole cała taktyka idzie wpizdu i kończy się porażką .
Tylko drogi Khalidzie zauważ, że my Poloni nie leżymy... Tu upatruje nadziei na korzystny wynik.
nasza jedyna szansa to uważna gra w środku pola, obrona i pomoc blisko (!) siebie, podwajanie i asekuracja, grać z kontry
jak nie wiecie jak, to przykładem złotym jest gra Lechii w meczu z Legią
wbrew pozorom mamy duże szanse na korzystny wynik (czyli chociaż 1 pkt) ale do tego trzeba maksimum koncentracji i zaangażowania
TOM76 Napisał(a):
> Tylko drogi Khalidzie zauważ, że my Poloni nie
> leżymy... Tu upatruje nadziei na korzystny wynik.
Lechowi też nie leżeliśmy
Trzeba być dobrej myśli ...
Walczyć Pasy !
No cóż nam pozostało? Szukać nadziei w statystykach, zabobonach...........
Podajcie jakieś linki do meczu jeśli takimi dysponujecie, jestem skazany na kompa.
Dzięki!
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=228#228
pierwszy od góry ładnie idzie ;)
Na razie wywiad z S.Wojciechowskim
Public Sport 3 - wymagany upload 450 kb/s na sopcascie :)
Ślusarski nie gra. Pięknie.
Sacha?
Dudzic?
Saidi w ataku?
Co ten Ulatowski wymyślił?
Ja mam nadzieję, że wie co robi (chociaż bardzo w to wątpię)
Suart tez nie, drewniane skrzydla, Sacha Dudzic, Saidi na szpicy
Matusiak by to strzelił...
Oj Saidi,Saidi... :/
Bazonkiza człowieku ty powinieneś nocami ćwiczyć strzały!
Ja pierdole co to jest ?! Kurwa mac
Saidi!!! Coś ty zrobił!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)