True, true. Nowym, młodym Polakiem na skrzydło bym nie pogardził.
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
Niektóre poznańskie media podały na swoich paskach informacyjnych, że Saidi zagra w Lechu. Także czekamy na jakieś info ;)
To czekamy Koziolku :)
Wy dobrze Nam - I na odwrót...
Dzięki za gadżety :)
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To czekamy Koziolku :)
> Wy dobrze Nam - I na odwrót...
>
Najlepiej jakby Kiełba dorzucili :)
Saidi odejdzie na 90 % ale napewno nie do Lecha
To niech idzie do Kolejorza - tez bede zadowolony..
U Nas ten news raczej był niepotrzebną wypuchą dziennikarską. Nie twierdzę, że nie przyjdzie do Nas ale to już mało prawdopodobne.
11 dni później
Nasz "gwiazdorek" nie jedzie na obóz. Podobno POZnan dogadał się z Nami i sprawa jest załatwiona. Więcej na wp. Odemnie krzyż na droge oby nigdy więcej.
Od bohatera do zera.
A kiedy był tym bohaterem, bo chyba coś przeoczyłem? :)
Po pierwszym meczu byl. :P
Niech idzie jak najdalej
Na wstępie zaznaczę, że nie jestem rasistą...
ale po zachowaniu dwóch panów "Kunta-Kinte" (Suarta i Saidiego) teraz po naszym spadku naszła mnie smutna refleksja, że kolorowym ufać jednak nie wolno...
Ludzie im zaufali, oni czuli się wyróżnieni jak szamani, a teraz dziękują nam za przyjęcie wyciągniętym czarnym środkowym palcem...
Powinni zostać twarzami kampanii "Let's kick racism out of football" na sezon 2012/13...
A białe środkowe palce Visniakovsa, Bizona i Kaczmarka czymś się od tych czarnych różnią? Nie w kolorze skóry tkwi problem.
tak na marginesie, moze czas sciagnac zdjecie tego pajaca z oficjalnej na zakladce pilka nozna? zenujace ze trzeba go tam ogladac...
popieram wniosek diabła .Z oficjalnej strony powinen zniknąć Saidi .
Bucky Nome Napisał(a):
> A białe środkowe palce Visniakovsa, Bizona i
> Kaczmarka czymś się od tych czarnych różnią?
> Nie w kolorze skóry tkwi problem.
Szczególnie Kaczmarka - który pozował jaki to on z kibicami związany, lanserka na sektorze rodzinnym, a po zawalonym sezonie (tak on ZAWALIŁ ten sezon, poza pierwszą runda w Pasach, bronił po prostu słabo) pierwszy uciekł i to do naszego rywala o awans (a więc nawet nie może p...ć o tym że I liga to dla niego za nisko) - więc nie rozumiem o co to ale do Saidiego, taki sam najemnik jak inni...
Tak samo naklejki na POKu od Kałuży będą musiały ulec zmianie.
Będziesz gwiazdko latała po boiskach w Giebułtowie i Przeciszowie, oj będziesz. :)
dla niego akurat nic nowego http://soccer-training-info.com/images/barefoot_soccer.jpg
6 dni później
Mozliwe jest,ze jakos w zeszlym tygodniu widzialem Saidiego wieczorem biegajacego wokol Blon? Nie jestem pewien czy to byl on bo dosc szybko biegl a po drugie ciemno juz bylo ;)
Nooo tak. W ciemności wszystkie murzyny są czaaaarne ;)
dziś zaczął się ramadan. forma rośnie?
http://www.sport.pl/pilka/1,65044,12165517,Dnipro_rezygnuje_z_Saidiego_Ntibazonkizy.html
Burundyjczyk raczej nie trafi do klubu ukraińskiej ekstraklasy. Jak donosi portal sport.bigmir.net władze Dnipro wolą zatrzymać pieniądze na transfer 30-letniego Mikela Artety, zawodnika Arsenalu Londyn. Hiszpan kosztuje 12 mln euro, ale chce go też pozyskać tureckie Fenerbahce.
Według nieoficjalnych informacji do Cracovii wpłynęły też zapytania w sprawie Ntibazonkizy, ale pomocnik grymasi z wyborem nowego klubu. Piłkarz był blisko wypożyczenia do Lecha Poznań, ale na to nie chcieli zgodzić się działacze Cracovii. Pod Wawelem chcieliby odzyskać pieniądze zainwestowane w zawodnika (ok. 800 tys. euro).
Niech sie zacznie liga, dac go do rezerw i po pierwszym meczu to nawet do ŁKS bedzie chcial isc.
Wielka szkoda, że nie ma już z nami Józka... Tylko on byłby w stanie przepłacić za bohatera wątku.
Myślałem, że jakimś ruskom czy innym zza Buga w końcu się go wciśnie, ale jak widać nawet tam aż tak ciężkich frajerów ciężko znaleźć. Może ktoś z Kaukazu?...
Noi mudzinka nikt nie chce, robi nam się mały problem...
Ostatnio Chinole nie szczędzą pieniędzy. Może tam spróbować wcisnąć. :D
a jak nie to Owsiakowi na WOSP, on juz komus wcisnie.
Do Kataru go oddać albo może sie wkupi do Tereka Grozny?
Kto grymasi ten nie gra. :D
mlody3xL Napisał(a):
> Ostatnio Chinole nie szczędzą pieniędzy. Może
> tam spróbować wcisnąć. :D
Chinole nie dadzą się nabrać na afrykańską podbróbkę.
[b]Ten murzyn musi zostać przykładnie ukarany![/b]
On już nie powinien nigdy włożyć pasiastej koszulki. Zero szacunku dla tego tutsi.
I kiedy w końcu zniknie jego postać z internetowej strony głównej klubu i z POK ???
Wiecie - nie ma się co napinać.
Nie ma go w Klubie i trudno. Moim zdaniem lepiej przetrzymać go do pierwszego września - wtedy będzie musiał zagrać jeśli będzie chciał gdziekolwiek trafić
Może i mam francowaty charakter, ale czasem wrodzony altruizm bierze górę.
Ponad pół roku temu kolega "maciek72" ścisnął mnie za serce wyrażając pełny głębokiej troski niepokój o mój kontakt ze światem:
maciek72 Napisał(a):
> Aston1906 odcięli ci internet???
...więc poczułem się w obowiązku zrewanżować, gdyż ostatni brak aktywności kolegi w wątku o swoim ulubionym "piłkarzu" napawa mnie narastającym niepokojem...
PS. Przy okazji. Nie mogłem się powstrzymać: :D
potter Napisał(a):
> Oferty poniżej 2 mln euro za Saidiego powinny
> być wrzucane do kosza.
oby nie doszło do takiej sytuacji że to piłkarskie dno zostanie włączone do kadry. nie dość, że będąc w treningu ten kopacz nie daje drużynie nic to bez treningu nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak bardzo byłby dla nas 5tym kołem u wozu.
niech mi to ktoś wytłumaczy czemu ten pseudogrojek nie musi zapieprzać w klubie? chyba że trenuje indywidualnie? powinien siedziec jak Drumlak 8 godzin dziennie bo za to mu sie płaci i zamiatać podłogę bo może do tego by się chociaż nadawał
SaNtO Napisał(a):
> niech mi to ktoś wytłumaczy czemu ten
> pseudogrojek nie musi zapieprzać w klubie?
takie czasy nastały, Stowarzyszenie Nigdy Więcej czuwa by murzynowi fil fil z głowy nie spadł.
Aston1906 Napisał(a):
> PS. Przy okazji. Nie mogłem się powstrzymać:
> :D
>
> potter Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Oferty poniżej 2 mln euro za Saidiego powinny
> > być wrzucane do kosza.
He, He, He, nie dziwię się, że nie mogłeś się powstrzymać, sroga lekcja...:)
Aston1906 Napisał(a):
> Może i mam francowaty charakter, ale czasem
> wrodzony altruizm bierze górę.
>
> Ponad pół roku temu kolega "maciek72" ścisnął
> mnie za serce wyrażając pełny głębokiej
> troski niepokój o mój kontakt ze światem:
>
> maciek72 Napisał(a):
> -----
> > Aston1906 odcięli ci internet???
>
> ...więc poczułem się w obowiązku
> zrewanżować, gdyż ostatni brak aktywności
> kolegi w wątku o swoim ulubionym "piłkarzu"
> napawa mnie narastającym niepokojem...
>
>
> potter Napisał(a):
> -----
Potterowi chodziło o Forinty
Aston1906 Napisał(a):
> Może i mam francowaty charakter, ale czasem
> wrodzony altruizm bierze górę.
>
> Ponad pół roku temu kolega "maciek72" ścisnął
> mnie za serce wyrażając pełny głębokiej
> troski niepokój o mój kontakt ze światem:
>
> maciek72 Napisał(a):
> -----
> > Aston1906 odcięli ci internet???
>
> ...więc poczułem się w obowiązku
> zrewanżować, gdyż ostatni brak aktywności
> kolegi w wątku o swoim ulubionym "piłkarzu"
> napawa mnie narastającym niepokojem...
>
>
> potter Napisał(a):
> -----
dalej uważam, że Saidi był naszym najlepszym piłkarzem w ostatnim czasie, a co jego zachowania w ostatnim czasie, to z oceną się wstrzymam aż się wszystko wyjaśni, niektórzy maja tu dużą lekość w sądzeniu innych a potem mogą się ośmieszyć jak cytowany kolega
ps skąd wiesz, że nic nie piszę w tamtym wątku jak masz mnie na ignorze??
byc moze dlatego, ze ignor przeslania ino tresc posta, a nie jego zaistnienie i autora.
Wraca temat Lecha...
http://lech.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Lech-Poznan-chce-Saidiego-Ntibazonkize,artykul,143044,1,720.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)