Kiedy Saidi wraca do CRACOVA!!!
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
Mecz odbył się wczoraj, więc pewnie jutro ;)
Kłopoty z dokumentami zatrzymały Saidiego Ntibazkonizę za granicą. Dopiero jutro Burundyjczyk weźmie udział w treningu z zespołem przed meczem z ŁKS Łódź.
żródło: PASY.TV
A Ty "wielki" zawodniku, po tym jakie gówno nam dzisiaj zaserwowałeś mógłbyś chociaż podejść do kibiców jak reszta "zawodników" dopóki chcą Ci podziękować za mecz a nie stać na środku jak przyjeb. Dupy się nie chce ruszyć?
Nic nie grał.
Albo mu piłka odskakuje, albo ją trzyma za długo przy nodze, albo ją za daleko wypuszcza, strzela do tego na wiwat.
Brak podejścia do kibiców - żenada...
Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nic nie grał.
> Albo mu piłka odskakuje, albo ją trzyma za
> długo przy nodze, albo ją za daleko wypuszcza,
> strzela do tego na wiwat.
>
> Brak podejścia do kibiców - żenada...
Nic nowego, zawsze tak jest. Tylko czasami do repertuaru kiwania się z własnym cieniem jest coś ekstra...
Był do zmiany po pierwszem połowie. Za sabotowanie Kaholona powinien dostać karę finansową.
dostal kartke , czy wyklucza go to z meczu z śląskiem?
Dino coś ekstra?? Był chamski faul od tyłu w nogi...czekałem tylko jak sędzia wywali czerwień...
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dostal kartke , czy wyklucza go to z meczu z
> śląskiem?
Dzisiaj dostał trzecią, więc zagra.
szkoda. jakby mnie jeszcze interesowały mecze to Cracovii to bym życzył sobie bym nie musiał już nigdy oglądać go na boisku bo jest bezproduktywny i poprostu cieńki. dziwili sie ludzie czemu go Holendrzy puscili, to taki ichni Dudzic
Bo jakby miał głowę do gry , to by kosztował nie 700 tys. lecz
w przedziele 3-5 baniek ojro Teraz taka refleksja, po takim czasie?.
Dzisiaj ktoś naliczył Tamirowi 80 % strat, a mnie się wydaje
że pomylił się z Saidim. A może to tylko relatywizm , takie małe
skrzywienie. Nigdy nie piałem z zachwytu, bo widoczny był
ten mankament, coś co tak często i szerokiemu gronu uchodziłó
uwadze.
Pozdr.
Racja. Saidi prawie zawsze grał bez głowy.
Najbardziej mnie dziś zawiódł. Nie dość że grał w buca z Tamirem, to jeszcze ze dwa razy zignorował Nykiela który cale boisko przelecial żeby mu pomóc i poleciał jak Don Kichot na 3 ŁKSiaków ze stratą.
6 dni później
To Tamir miał 80 % strat, bo S.N. mu nie podawał.;)
no widzę, że eksperci znaleźli winnego naszych kilku chudych lat.
gratuluję pamięci ( i proponuje wskazać, który z piłkarzy zrobił coś więcej od 2010)
Mamy go nosić na rękach za to, że kilka spotkań kiedyś zagrał dobrych?
Umiejętności ma na poziomie nieosiągalnym dla żadnego innego zawodnika, którego pamiętam w Cracovii co nie oznacza jednak, iż nie może zostać skrytykowany gdy gra źle.
P.S. Niemożliwe, teraz dopiero zauważyłem iż zegar na forum jest wreszcie zgodny z czasem rzeczywistym...
.
trzeba każdego krytykować gdy na to zasługuje ale jak patrze wstecz to od roku bez niego przody niemal nie istnieja.
Ogarnij się gościu, bo gdyby nie Twój egoizm to w meczu, że slaskiem strzelilibyśmy przynajmniej dwie bramki. Zacznij grac dla druzyny a nie dla siebie.
Lepsza wygrana i asysta niz przegrana i gol (a raczej proba zdobycia go za wszelka cene). Do twojej małej, czarnej mózgownicy to chyba jeszcze nie dotarło, bo fakt ze nie podajesz w idealnej sytuacji koledze powtarza sie juz od dluzszego czasu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)