to sa jakies jaja, brak przedluzania karnetu przez internet??
ile mamy czekac? zyjemy w sredniowieczu? gts mac no
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam konkretne pytania:
>
> - czy od poniedziałku będzie można
> przedłużyć karnet, ale na inne (wolne)
> miejsce?
> - czy zlikwidowano zniżkę 50% na karnety dla
> dzieci poniżej 12 lat?
>
> Bardzo prosiłbym o odpowiedź kogoś
> kompetentnego.
Co do pierwszego pytania to pytałem o to rok temu i się nie da. Tzn teraz możesz przedłużyć na to co masz, dopiero w wolnej sprzedaży możesz zmienić miejsce.
A ja się dzisiaj odbiłem od okienka bo terminal do kart płatniczych się zepsuł, a mają aż 1. No nic muszę się wybrć w tym tygodniu jeszcze raz.
Przy zakupie 3 karnetow VIP (3 x 2499 PLN!!!) otrzymujesz... 1 miejsce parkingowe :)
Nosh kufa, gruuuuubasna promocyja :)
Tabis - ja rozumiem, ze wywalczylismy powrot do extraklasy w pieknym stylu.
Rozumiem, ze szykujecie mega transfery i beda cudowne widowiska oraz spuscimy tegie manto leglej, Lechowi i psiurom!
Ja rozumiem, czy raczej ja wiem, ze Wy macie te projekcje wspolnie ze Stawem, ale... moze jednak na chlodno zauwazycie, ze lekko oderwalo Was od rzeczywistosci?
7 i pol kola PLNow i juz moge gratis 1 auto zaparkowac? Noooo, macie kufa gest...
Twixxx Napisał(a):
> Przy zakupie 3 karnetow VIP (3 x 2499 PLN!!!)
> otrzymujesz... 1 miejsce parkingowe :)
> Nosh kufa, gruuuuubasna promocyja :)
>
> Tabis - ja rozumiem, ze wywalczylismy powrot do
> extraklasy w pieknym stylu.
> Rozumiem, ze szykujecie mega transfery i beda
> cudowne widowiska oraz spuscimy tegie manto
> leglej, Lechowi i psiurom!
> Ja rozumiem, czy raczej ja wiem, ze Wy macie te
> projekcje wspolnie ze Stawem, ale... moze jednak
> na chlodno zauwazycie, ze lekko oderwalo Was od
> rzeczywistosci?
> 7 i pol kola PLNow i juz moge gratis 1 auto
> zaparkowac? Noooo, macie kufa gest...
Ale kupujesz 3 karnety więc 3 auta musisz zmieścić na 1 miejscu parkingowym :-)
Dramatyzujesz, Twixxxie. Spora część karnetowiczów z VIP powinna przyjeżdżać na mecze taksówkami. Primo- bo ich stać, secundo- bo po meczu nie powinni zasiadać za kierownicą. Taka mocną herbatę tam robią.
Pewnie inaczej: MKS promuje komunikacje miejska.
Przyjedziemy tramwajem 18-tka albo 15-tka na bilecie grupowym, czy jakims tam godzinnym...
Albo ostatecznie na jedno auto, tak miedzy-rodzinnie...
a nie chodzi tu o zwyczajna matematyke? ilosc vipow+skyboxy vs liczba miejsc parkingowych?
Nie wiem, o co chodzi.
Wiem, ze 7.5k PLN to calkiem sporo i przy 3 karnetach - 1 miejsce parkingowe to slaby, nie - to smieszny pomysl. Tylko tyle:)
PS. Rmszar: nie przesadzaj. Wiesz, ze ja stronie od alko! Widowiska sportowe w wydaniu pasiastych kopaczek od kilku sezonow mozna obejrzec tylko na trzezwo! Inaczej myslalbym, ze to, co widze, to tylko rezultat upojenia, cos niemozliwego :)
Twixxx Napisał(a):
> Pewnie inaczej: MKS promuje komunikacje miejska.
> Przyjedziemy tramwajem [b]18-tka albo 15-tka[/b] na
> bilecie grupowym, czy jakims tam godzinnym...
> Albo ostatecznie na jedno auto, tak
> miedzy-rodzinnie...
15 już jakiś czas temu zlikwidowali, a 18 jeździ inną trasą ;)
O! To się człowiek dowiedział. My z Twixxxem ostatni raz z publicznego transportu w Lipawie korzystaliśmy. ;)
Twixxx to ostatni raz MPK jechal pewnie w podstawowce to nie wie ze byla remarszrutyzacja :D
No fajnie... Ale cos chyba jezdzi na Cichy Kacik, bo tory nie sa zardzewiale?
A z Parku Jordana widzialem kiedys taka jakby "norymberska" 15-tke...
Sami widzicie, musi byc miejsce parkingowe, bo tramwaj w takim razie odpada:(
Niewazne. Chodzi o to, ze to jaja sa, a nie promocja, czy nawet komunikat marketingowy: wywal na kopanine 7.5 kola za 3 osoby, a pozniej rozkminiaj jeszcze, jak to ogarnac z dojazdem. Bez sensu!
Demek: nie w podstawowce. Jezdzilem w liceum 7-ka z petli na Dabiu na Dluga, a 15-tka wlasnie na K1. W dodatku z rok temu z Salwatora takim niskopodlogowym, bo Norbert chcial sie przejechac na kebaba:) Nawet bilet w automacie kupowalem, stad wiem, ze sa godzinne. Czyli nie jest mi calkiem obce MPK :)
Na CK jeździ w pełni prestiżowa, nowoczesna, nawet z jedną brygadą testowaną, "8".
To nie można się zabrać jednym samochodem? I potem sie ludzie dziwia ze jest smog jak jezdza pojedynczo samochodami. Można zebrac ludzi po mieście, bo jak sie na vioa chodzi to chyba i na paliwo stać
Tak samo jak i pozostałych znajomych z VIP na samochód stać i na paliwo. A może bym chciał się pochwalić nowym BMW a kumpel przyjeżdża już swoim Audi i miejsce jest "zaklepane"?
Prawda taka że przy wykupywaniu VIP powinni pytać czy się chce mieć miejce parkingowe, jeśli tak to powinno być ono dawane za darmo.
a parking jest z gumy? widocznie przeliczyli i wyszło ile wyszło.
Sektor VIP ma 472 miejsc a Skyboxy mieszczą 450 osób (dane z oficjalnej strony). Miejsc parkingowych jest 60 - można sobie na zdjęciu w googlach policzyć :)
Alocha, parking nie ma 472 miejsc! Przejdź się pod stadion, rzuć okiem na parking i zastanów się, czy masz tam choćby 250.
Radek, otwórz drugie oko, bo czytasz co drugie słowo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)