Bilety na Koronę tak jak napisał piotrek67 już w sprzedaży. Poszedłem trochę w ciemno bo nie wiedziałem czy dziś otwarte czy nie, ale jak się okazało sprzedają i już koło 12 oprócz mnie 2 osoby kupowały bilecik :)
PS. Z tego co widzę teraz na oficjalnej to nawet kasy w tygodniu będą czynne do 20 a nie do 18 jak ostatnio.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[b][url=http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/1,94687,9257078,Oficjalne_liczby_18__kolejki_Ekstraklasy.html]Oficjalne liczby 18. kolejki[/url][/b]
mam nadzieje, że wysoka frekwencja utrzyma się przy mniej atrakcyjnych rywalach
Byłem dziś popołudniu po bilety na Koronę, na razie słabo schodzą, myslę, że ludzie będą kupować od czwartku do soboty.
Mam pytanie. Jeśli się zgubi kartę kibica, to czy można wyrobić nową?
Tak, da się wyrobić nową.
Byłeś pierwszy raz na meczu i już zdążyłeś zgubić kartę kibica?
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak, da się wyrobić nową.
>
> Byłeś pierwszy raz na meczu i już zdążyłeś
> zgubić kartę kibica?
Nie, tylko tak pytałem z ciekawości, jak by coś się stało z kartą, to co mam wtedy zrobić? Jeśli by ktoś ją znalazł i nie oddał?
Ufffff... Już myślałem, że na serio karty nie masz. Jak ktoś nie odda, to blokują starą kartę i wydają nową. Każda karta ma swój indywidualny numer i na dane imię, nazwisko i pesel powinna być tylko jedna aktywna w systemie.
Rozumiem, że fatalnie wydrukowaną kartę (szwankująca maszyna nie wydrukowała całego nazwiska) można wymienić. Mój 11-letni syn jest bardzo zawiedziony, że nie może odczytać własnego nazwiska na karcie...
Mam nadzieje ze chociaz do 10 tysi dobijemy na Koronie, szkoda by bylo zepsuc calkiem przyzwoita srednia.
Zreszta emocja beda duze bo w razi wygranej, praktycznie rownamy sie ze dolem tabeli.
No i pogoda raczej nie zacheca do pojscia na meczyk, ja wybieram sie po bilet jutro (tj. czwartek)
To ja zapytam o jeszcze jedno. Czytając post sarmaty, chciałbym zapytać, czy każda maszyna jest wadliwa?
sarmata Napisał(a):
> Rozumiem, że fatalnie wydrukowaną kartę
> (szwankująca maszyna nie wydrukowała całego
> nazwiska) można wymienić. Mój 11-letni syn jest
> bardzo zawiedziony, że nie może odczytać
> własnego nazwiska na karcie...
No proszę, na karcie mojej córki też coś się nie dodrukowało...
A z mojej zaczynały schodzić napisy więc trzymam ją w specjalnej folijce, coś słabe mają te drukarki :/
Obecnie nie opłaca się kupować karnetu. Wychodzi drożej niż kupno pojedynczych biletów, przynajmniej na sektor rodzinny zwany nie bez kozery "młynkiem". Klub nie planuje obniżać jego ceny proporcjonalnie do ilości meczów? W zeszłej rundzie było chyba takie rozwiązanie...
Jest jakiś regulamin dotyczący tej promocji dla studentów? Tzn, chodzi mi o to czy honorują tylko polskie legitymacja? Czy może zagranicznym studentom też przysługuje zniżka? Szukam jakichś informacji na głównej,ale nie widzę niczego pomocnego.
muka1672 Napisał(a):
> To ja zapytam o jeszcze jedno. Czytając post
> sarmaty, chciałbym zapytać, czy każda maszyna
> jest wadliwa?
Jak chcesz sobie wyrobic KK to idz smialo,
Byłem o 13 po bilety i pod kasami na razie kicha -ruszcie dupy i nie czekajcie znów na ostatnia chwilę!
Daj spokój, pada...
:D
Pada i będzie padać. Prognozuję frekwencję max 7000
a co dach nam zwineli ,ze sie ludzie deszczu boja?
Trzeba wyjść z domu, na Kałuży dojechać, pod budką postać, komu by tam się chciało. Już taka natura człowieka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)