pytanie z gatunku nigdy nie zadawanych :D ;)
czy teraz w tygodniu jest jakis punkt otwarty gdzie mozna zweryfikowac czy aby na pewno karnet zadziala w niedziele z Ruchem? (z Arka byl problem). Jesli tak to gdzie i w jakich godzinach?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Na pewno od 12 do 20 tak było przez ostatni tydzień to i napewno teraz też tak jest !!!
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/problemy_znikna_w_najblizszych_dniach
"Do tego czasu wszelkie wady związane z funkcjonowaniem kart mają już zostać wyeliminowane"
bylbym spokojniejszy gdyby napisali 'napewno zostana wyeliminowane' chociaz i tak bym nie uwierzyl :P
.
Karnet obowiązuje na wszystkie ligowe mecze tej jesieni czyli również mecz z Legią (formalnie z rundy rewanżowej). Na PP trzeba kupić bilet.
Dzięki.
Nieprawda mi powidzieli w piatek ze mecz z lechem jest wliczony do karnetu
Na temat meczu PP jeszcze o ile się nie mylę nie było oficjalnego info. trzeba się go spodziewać, gdy będzie ogłoszona sprezedaż biletów na ten mecz. Historycznie różnie to bywało.
Znając życie zrobiłbym tak na miejscu klubu: zostawił po meczu z Ruchem ceny karnetów ale dodał do nich wejście na mecz PP z Lechem... albo jeszcze inaczej przed meczem z Ruchem bym ogłosił że karnet będzie obejmował mecz z Lechem w PP.
żeby wzrosła sprzedaż karnetów.
z oficjalnej: "Co więcej, cały czas można nabyć karnety na rundę jesienną. W sprzedaży są także bilety na pozostałe spotkania rozgrywane w tym roku na stadionie Cracovii" - czyli że można już kupić bilet na dynamo i cska?
Tak miało być, że już można kupić bilety na wszytkie spotkania. Ale czy tak jest to musi ktoś sprawdzić.
Ma ktoś informacje o tym, jak schodzą bilety na Ruch?
bylem o 14 po bilet i tak sie kreci co chwile 1-3 osoby pod okenkiem , naprzyklad przedemna koles kupowal 5 biletow :)
kupował Supik, kupował
sorka , tak jakos szybko pisalem i nie zwrocilem uwagi na ort:P
Byłem dziś po bilet na ruch, zapytałem przy okazji czy można już kupić bilety na derby. Gość w kasie powiedział, że tak, więc zakupiłem i na ruch i na gts.
czy na młyn da sie rady kupic bilet czy wszystko schodzi na fankluby?? jak nie to na jakich sektorach jeszcze jest najlepszy doping?? dzieki z gory
możesz kupować spokojnie
byleś dopingował (sektor stojący)
o to mi chodzi zeby jak najwiecej dopingowac :) dzieki wielkie
Mam malutki problem , posiadam karnet na F2 ale na Ruch chciałbym zabrać córę(3l) muszę kupić bilet na inny sektor?
Mnie w podobnym przypadku przepisali karnet na inny sektor, na ten jeden mecz.
Czy np mogę dopłacić 1 ZŁ (jak będzie miejsce :) ) , i zostać na F2, dobra sam sobie odpowiem idź na I k###a
Nie! kup córce bilet na F za 25 zeta i po sprawie, albo kup sobie i córce bilet na I za 13 złotych, 12 Twój i 1 zł Córci.
Mam takie pytanie kupiłem koleżance bilet na mecz z ruchem ale po zmianie terminu na niedziele niestety nie da rady przyjsc. Czy jest mozliwosc zwrocenia biletu w kasie i odzyskania pieniedzy?
Tak Ci żal tej złotówki? :D
Czy można kupić bilet podając sam pesel? Kolega prosił żeby mu kupić bo nie ma go w Krakowie, ale kartę kibica wziął ze sobą.
Można, tak naprawdę jak kupowałem synowi kolegi, wystarczyło imię i nazwisko, choć dla bezpieczeństwa miałem jeszcze pesel (sprawdziłem dla pewności) i nr karty. który już nikogo nie interesował
Wystarczy podać imię i nazwisko kolegi, no chyba żeby było w bazie kilku o tym samym imieniu i nazwisku to warto znać np rok urodzenia.
Nie zal mi, i nie zlotowki tylko 15. Chodzi mi bardziej o to ze to miejsce bedzie juz zajete. Czy jest mozliwosc zwrotu?
Jeśli masz paragon to nie powinno być z tym problemu.
Kupować bileciki musi być nas MASA!!!
Sprzedaż biletów wyraźnie ruszyła z miejsca. Byłem dziś przed godziną trzynastą i była spora kolejka od ul. Kałuży i z tego co zaobserwowałem ludzie kupowali najczęściej wejściówki także dla swoich znajomych.
Myślę że prawdziwe zatrzęsienie pod kasami będzie w sobotę, z racji tego że jest to dzień wolny od pracy.
Dlatego radzę wybrać się po bilety już jutro, aby uniknać stania w długiej kolejce na chłodnym wietrze...
PS.osobiście szacuje, ze frekwencja na meczu z Ruchem powinna sie wahać na poziomie 12-13 tysięcy...
Ale pożyjemy zobaczymy
Już przed godziną 12:00, czyli przed otwarciem kas kolejka wynosiła ok. 30 osób.
Nie wiem cz taka informacja już się pojawiła więc napiszę:
Osoby posiadające karnety posiadają na nich wejściówki na mecz PP z Lechem.
Info sprawdzone i potwierdzone.
Stan sprzedaży na dziś ok. 14.30 - łącznie karnetów i biletów ok. 6500
I do tego trzeba doliczyć 750 gości.
Komplet musi być .
Komplet to będzie ale na derbach...
No jak to prawda to dzisaj powinno zejść ponad 7000 tyś biletów+karnetów plus goście 750 także będzie ludzi MASA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)