Totalna głupota z tym łączeniem młynów. Jeden z nielicznych meczów na których sami jesteśmy w stanie go zapełnić i pozbywamy się połowy gardeł.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Może tym razem poszliśmy o krok dalej ? I Lecha będzie więcej niż nas w naszym młynie ?
Nie ma co narzekać,będzie integracja na trybunach.
A co do sektorów dla Lecha,to jak Lech grał w Gdyni to kupował bilety na sektor za bramką koło klatki dla gości.
U nas to niemożliwe bo sektor rodzinny.
[quote]#post1702263 Nie ma co narzekać,będzie integracja na trybunach.
A co do sektorów dla Lecha,to jak Lech grał w Gdyni to kupował bilety na sektor za bramką koło klatki dla gości.
U nas to niemożliwe bo sektor rodzinny.[/quote]
Nie do końca. Byłem na tym meczu, siedziałem w sektorze G13, więc bardzo blisko sektora gości i najpierw mnóstwo kibiców Kolejorza pojawiła się właśnie w tym sektorze. Dopiero po kilkunastu minutach nastąpiła migracja na sektor F11/E10 i po liczbie osób tam można stwierdzić, że to było po prostu połączenie dwóch grup. Było tam dość ciasno, na pewno duża część miała wejściówki na sektor gości.
- Edytowany
Już prawie 10k na Mecz Cracovia - Lech
Ma być piękna pogoda 6,7 stopni słonecznie . Niedziela 14:45 idealny termin , mikołaj na sektorze rodzinnym. Mecz zgodowy, mecz TOP kolejki , nic tylko kupować bilety. Zaplanować popołudnie z Cracovią!!!
- Edytowany
@ziper#6791
Ja zaplanowałem całe życie z Cracovią ♥️💪
- Edytowany
Sektor B wyprzedany 👀
Mam nadzieję że braknie dla nieobecnych na Motorze i Zagłębiu
Ktoś wie, że nie będzie na meczu i jest w stanie odsprzedać bilet na sektor D?
mokry sen forumowiczów się spełnił. wydrukujcie sobie post powyżej i oprawcie w ramkę
I fajnie niech się kręci
Kolejne sektory się wyszarzają. Jak nie macie karnetów to kupujcie.
Na H3 zeszły dopiero bilety... trzy.
[quote]#post1702435 Na H3 zeszły dopiero bilety... trzy.[/quote]
To i tak ogromny sukces jak na 5 dni do meczu. To musieli być jacyś koneserzy.
To jest Santo + puste bufory po bokach.
To jest jakiś dramat że karnetowicz nie może zmienić miejsca przez stronę...dzieci mają bilety na I my z żoną karnety na D i znowu będziemy się prosić żeby nas wpuścili bo nie będzie można zmienić ze względu na brak biletów...dramat
No własnie dziwne bo ja z B na I się przeniosłem. Dostałem rachunek na 0 zł. Nie wiem czemu nie można z D na I za dopłatą przez system skoro to jest identyczna operacja.
nie chcą hajsu za przenosiny na droższe miejsca?
"złotówa" zainterweniuj zaraz.
Takie przenoszenia lepiej w POK -u załatwisz. Dziewczyny beż problemu to zrobią. Tylko już nie ma biletów na sektory które tu koledzy chcą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)