[quote]#post1678566 To niekoniecznie jest dobre. Masz trójkę dzieci i tylko dwa karnety. Co robisz?[/quote]
Najmłodsze chodzi na rezerwy.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jest gdzieś aktualny stan sprzedanych karnetów?
[quote]#post1678566 To niekoniecznie jest dobre. Masz trójkę dzieci i tylko dwa karnety. Co robisz?[/quote]
Przy takim przyroście naturalnym jaki jest obecnie, ktoś kto ma więcej niż dwójkę dzieci powinien dostać skyboxa za friko.
[quote]#post1678913 Jest gdzieś aktualny stan sprzedanych karnetów?[/quote]
I jeszcze jedno D4 jest wyprzedane czy jakos zablokowane?
zablokowane
Jakoś tak słabo schodzą te karnety.
To idź i kup.
A dziękuję za radę. Kupiłem w pierwszym tygodniu.
Świetnie! Jeśli Twoim zdaniem nadal słabo schodzą to namawiaj innych, bo narzekanie w internecie nie poprawi niczego.
- Edytowany
Mamy chyba najtańsze karnety w ekstraklasie
Kupować i namawiać znajomych !
Nawet w sytuacji kiedy 1-2 mecze się odpuści to i tak się opłaca
Edit: kto nie kupuje karnetu ten klarnet !
10 dni później
- Edytowany
Ja mam pytanie, czy ktoś z karnetowiczów dostał wcześniej maila o nadchodzącym transferze?
Mowa o Filipie
[quote]#post1680470 Ja mam pytanie, czy ktoś z karnetowiczów dostał wcześniej maila o nadchodzącym transferze?
Mowa o Filipie[/quote]
Nie
A ktoś z karnetowiczów dostał wcześniejsze info o zaj3banych terenach przez filipiakową?
7 dni później
Czy karnetów już nie sprzedają??
Od tygodnia cisza na temat ilości sprzedanych.
Syn wczoraj kupił
[quote]#post1681335 Czy karnetów już nie sprzedają??
Od tygodnia cisza na temat ilości sprzedanych.[/quote]
Prawdopodobnie stanęła sprzedaż na 3,5 tys.
To rekord w historii klubu?
Tyle mieliśmy chyba w tamtym sezonie.
- Edytowany
No i mamy trójke z przodu!
Z wielka, radością, informujemy, że sprzedanych zostało już 3000 karnetów na nadchodzacy sezon, który zbliża się wielkimi krokami!
To jak, idziemy po 4000 Pasiacy?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/screenshot-20250712-180559-facebook-jpg-94677235.jpg[/img]
Kurde urwania dupy nie ma, trochę boli taki brak entuzjazmu u kibiców.
Już o wiele lepiej to wygląda w klubach gdzie ekstraklasa to sukces obecnie (Katowice, Lublin, Gdynia). O Widzewie czy innych nie wspominam nawet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)