To jest dość naturalne, że nie można przekazać wejścia z karnetu innej osobie. Karnet jest tańszy niż suma biletów. Z drugiej strony nikt nie sprawdza, kto wchodzi na daną kartę, więc możesz tak przekazać.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wystarczy dać możliwość raz przekazać bezpłatnie a potem kasować 5zl. Jeśli z tego zrezygnowali to za jakiś czas stracą część karnetowiczów jeśli ich sprzedaż czy frekwencja będzie jak teraz.
Racja, nikt tego na wejściu nie weryfikuje więc równie dobrze można komuś dać fizycznie karnet do odbicia.
[quote]#post1637982 To jest dość naturalne, że nie można przekazać wejścia z karnetu innej osobie. Karnet jest tańszy niż suma biletów. Z drugiej strony nikt nie sprawdza, kto wchodzi na daną kartę, więc możesz tak przekazać.[/quote]
Ludzie co wy opowiadacie ?
Jak jedziecie na narty z rodziną to se karnet przekazujecie i wyjeżdżacie kolejką po kolei a reszta stoi na dole i czeka?
Na miesięcznym bilecie też jeździ całą rodzina a w pozostałe dni na nogach i rowerze ?!
Czy to nie jest śmieszne?
Hahahahaha, wlasnie sie zastanawialem kto pierwszy sie zbulwersuje i dlugo czekac nie musialem. Porownania z przyslowiowej dupy. A jak masz bilet na koncert i nie mozesz isc, to co robisz, albo bilet na samolot, a leciec nie mozesz? A tych co na mecz z Motorem przez siatke skakali (chociaz to juz inny kaliber), albo jak sie prosilo starszych zeby wprowadzili na mecz to nalezalo pietnowac i targac za uszy? Czy to nie jest smieszne :)
- Edytowany
Za przebukowanie biletu w samolocie kolego słono zapłacisz. Bilet możesz każdemu przekazać. Tak też jest u nas. Mowa była o imiennych karnetach. Nie zrozumiałeś.
Co nie zmienia faktu że ten właśnie karnet możesz także osobiście przekazać i ktoś może na niego wejść.
Mało tego, karnet daje opcje wydzielenia na pojedynczy bilet i jego także możesz dać.
Ja no nie chciałbym żeby na moją siłownię wchodziło kilku chłopów na jeden karnet.
Biznes to biznes.
Chyba coś pokręciłeś. Była mowa o tym, że jedna osoba zajmie miejsce innej a nie wpuści całą swoją rodzinę na swój karnet bo takie porównanie dałeś.
Ale jakim sposobem ma kilka osób wchodzić na jeden karnet? Chodzi o sytuację, że nie mogę iść na mecz bo grzeję tyłek na Mazurach a w tym czasie na moim miejscu może siedzieć kumpel i będzie za mnie darł mordę na Stefańskiego.
Przepraszam, że przeszkadzam w przekazywaniu karnetu ;)
Czy ktoś z Was wie, czy na sektorze H jest stoisko z żarciem, a zwłaszcza czy jest popcorn?
Tak - H, tak - chodzi o popcorn, tak wiem, że pytanie z czapki, ale byłbym wdzięczny za info
Kajak wie😬
- Edytowany
Złodzieje!!!!! Okradajo swój klub przekazując sobie karnety a nie kupując bilety!!!!! Złodzieje!!!! Bagiety do kwadratu!!!
"MILICJA!!!!!"
[quote]#post1638051 Przepraszam, że przeszkadzam w przekazywaniu karnetu ;)
Czy ktoś z Was wie, czy na sektorze H jest stoisko z żarciem, a zwłaszcza czy jest popcorn?
Tak - H, tak - chodzi o popcorn, tak wiem, że pytanie z czapki, ale byłbym wdzięczny za info[/quote]
jest stoisko z żarciem. kiełbasę noszą z dołu. nie wiem jak z popcornem ale [b]wydaje [/b]mi się, że jest
Popcorn jest na pewno, kiełbasę smażą na blasze. Kawa 5 zł... 🙂
- Edytowany
Chyba coś źle zrozumiałeś.
Nikt nie mówi o wejściu w kilka osób na ten sam karnet, a jedynie przekazanie karnetu fizycznie (wygląda na to że została wyłączona opcja odstąpienia biletu z karnetu na jeden mecz jak to działało do tej pory) innej osobie która wejdzie za nas na mecz gdy my wiemy że nie mamy takiej możliwości z powodu X-Y-Z. (W doświadczenia nikt w ogóle nie sprawdza tożsamości w momencie wchodzenia na stadion)
ps. Jak jadę z rodziną na narty, to każdy ma karnet, lecz jak mi się nudzi lub boli mnie chujwieco a karnet jest aktywny jeszcze X czasu to idę pod kasę i go sprzedaje w 3 sekundy komuś z kolejki za proporcjonalnie niższą kwotę względem ceny karnetu w kasie oraz czasu przez który karnet jest aktywny. Ja zadowolony, klient zadowolony.
[quote]#post1638030 Ludzie co wy opowiadacie ?
Jak jedziecie na narty z rodziną to se karnet przekazujecie i wyjeżdżacie kolejką po kolei a reszta stoi na dole i czeka?
Na miesięcznym bilecie też jeździ całą rodzina a w pozostałe dni na nogach i rowerze ?!
Czy to nie jest śmieszne?
[/quote]
Na chwilę obecna licznik pokazuje 4598.
A wiemy wssywcy, że on zaniża, czyli.ponad 5 koła już jest. Liczę na podobny wynik jak z Widzewem.
Sądzę, że od jutra przyśpieszy ten licznik.....
No klasycznie ostatnie dwa dni przyśpieszy i pewnie z 3-4k biletów i tak dopiero w dzień meczowy.
7 dni później
- Edytowany
Czy ktoś się orientuje jak wygląda odbiór wejściówek na niedzielne "pożegnanie murawy" ? Można odebrać np.dziś ? Czy tylko w niedzielę ? Jak tak to której ?
E: nie ma wejściówek... normalnie będą wpuszczać... teoretycznie 999 osób
Że co? Pożegnanie murawy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)