Tylko karnet, na cały rok i po kłopocię .
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ale co jest złego w tym, że ktoś kupuje bilet co mecz zamiast karnetu. Przecież dzięki temu więcej kasy wpływa do klubu
- Edytowany
A powiedz bo taki nabuzowany,agresywny taki młodzieżowy jesteś to napisz miałeś w tamtym sezonie karnet ??
[b]Edycja z 15.06.2024 o godz. 13:06 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1625746
A powiedz bo taki nabuzowany,agresywny taki młodzieżowy jesteś to napisz miałeś w tamtym sezonie karnet ?? To do MisioPas
[/quote]
[quote]#post1625744 Ale co jest złego w tym, że ktoś kupuje bilet co mecz zamiast karnetu. Przecież dzięki temu więcej kasy wpływa do klubu[/quote]
Teoretycznie tak ale za karnet od razu wpływa żywa gotówka , kibic kupujący bilet raz przyjdzie a raz nie . I tu mamy różnicę .
- Edytowany
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/cennik-biletow-i-karnetow-na-sezon-2024-2025/
[img]https://cracovia.pl/files-app/file_352/IMG-20240614-WA0037.jpg[/img][img]https://cracovia.pl/files-app/file_352/IMG-20240615-WA0003.jpg[/img][img]https://cracovia.pl/files-app/file_352/IMG-20240615-WA0001.jpg[/img]
Czyli chcąc iść z córką na balkon na mecz z Betoniarką przykładowo. Muszę wydać 100zł. Czyli nie ma ulgowych biletów na inne sektory niż rodzinny?
Nie mówię, że 7 latka ma wejść na F za 1zł. Ale bez jaj chyba.
Do tej pory też nie było ulgowych poza rodzinnym.
[quote]#post1625763 Do tej pory też nie było ulgowych poza rodzinnym. [/quote]
Oczywiście że były
- Edytowany
A co z Paniami z Sexcji ♥️ i innymi? Dotąd bilet dla kobiet na pojedynczy mecz kosztował 15 zł bez względu na sektor (z wyjątkiem VIP i gości). Coś przeoczyłem czy też spółka chce wyczesać Panie?
- Edytowany
@Spider1985#42224
Ciekawe , gdzie moje dzieci chodziły zemna na D i płaciły cenę 15zl. Mając 3 oraz 6 lat.
Jasne byle ale to bilety szkolne i studenckie
[quote]#post1625770 A co z Paniami z Sexcji ♥️ i innymi? Dotąd bilet dla kobiet na pojedynczy mecz kosztował 15 zł bez względu na sektor (z wyjątkiem VIP i gości). Coś przeoczyłem czy też spółka chce wyczesać Panie?[/quote]
Kobiety walczą o równouprawnienie i nasz klub to szanuje.
Karnety w bardzo przyzwoitych cenach, ale problem małej sprezdaży karnetów to nie jest ich cena, lecz brak celów sportowych.
Fajnie jakby wrócili do cen ulgowych dla kobiet. Reszta może być .
- Edytowany
[quote]#post1625774 Fajnie jakby wrócili do cen ulgowych dla kobiet. Reszta może być .[/quote]
Równouprawnienie, a poza tym ludzie chcą wyników,domagają sie transferów i żeby inwestowano kase w zespół mimo corocznych 20mln strat, to muszą się dołożyć, a tu narzekanie o bilety dla kobiet w promocyjnych cenach ,wielu sie to może nie spodobać ale Cracovia musi też zacząć zarabiać na kibicach, bez tego wyników nie bedzie
No cóż, trzeba na rundę wydać prawie 800zł za 4 osobową rodzinę, ale to obowiązek kibica aby Klub wspierać i na meczach być. Biorąc pod uwagę że mecze będą teraz podzielone na kategorie cenowe, karnet na pewno jest najbardziej opłacalną opcją. Transfery chcecie? To dorzućcie się do Klubowej kasy.
Nie czułem się dyskryminowany tym, że kobiety miały taniej, nie wiem jak Ty. Był to ładny ukłon i zachęta do kibicowania. Teraz na sektor f będzie przebitka ponad 200 % ceny ( 15 zł->55 zł ). Za duży skok jak dla mnie.
Ja pierdole to zmień sektor ............
Karnet obowiązek !
[quote]#post1625710 A najbardziej wqufiające u wyznawców kotletów meczowych jest nie to że się obrażają (bo to w końcu tylko ich i kotletów sprawa) ale to że muszą sobie w necie podemotywować innych.[/quote]
Jeśli kogoś demtoywuje to o czym tutaj się dyskutuje to zwykła parówa.
Jeśli ktoś nie pójdzie z tego powodu to zawsze znajdzie inny więc aż tak mu nie zależy i woli inaczej spędzać czas. Pamiętaj, że ludzie na forum są tymi bardziej zaangażowanymi więc chyba tutaj nikt ich nie zniechęci.
Hahahaha no to Was drożdżyk pozamiatał 🤪🤪🤪 kasa misiu kurwa kasa !!!!!
Ja tam kupuję na mecze bilety - kolejek się nie boję bo kupuję w necie, myślę że argument o unikaniu kolejek jest z dupy wzięty :) Nigdy nie wiem czy mi się uda na mecz dotrzeć więc wolę nie blokować miejsca :)
Misiu nie gadaj że jak kupisz karnet to Ci na sok z gumijagód zabraknie 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)