Czy ktoś o stalowych nerwach może mi wytłumaczyć jak kupić bilet przez internet dla osoby, która nie ma Karty Kibica i pierwszy raz chce zameldować się na Ziemii Świętej? Do tej pory (na starej Strefie Kibica) można było kupić po zalogowaniu na konto, teraz wała masz karnet to biletu nie kupisz bo wyskakuje błąd...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
Też mnie coś bierze przy kupowaniu biletu, wcześniej logowałem się peselem i hasłem ... a teraz email, tylko nie wiem jaki dawałem email przy zakładaniu karty kibica... będzie można kupić bilet i wyrobić kartę przed meczem ? A jak chcę wyrobić nową karte kibica to wyskakuje, że się nie da bo istnieje w bazie. Jedyna opcja ogarnięcia tego będzie przed meczem bo do Krakowa mam 150 km
[quote='Dominik1906' pid='1498203' dateline='1627392981']
Też mnie coś bierze przy kupowaniu biletu, wcześniej logowałem się peselem i hasłem ... a teraz email, tylko nie wiem jaki dawałem email przy zakładaniu karty kibica... będzie można kupić bilet i wyrobić kartę przed meczem ? A jak chcę wyrobić nową karte kibica to wyskakuje, że się nie da bo istnieje w bazie. Jedyna opcja ogarnięcia tego będzie przed meczem bo do Krakowa mam 150 km
[/quote]
Na POKach(bo musiałem podejść odebrać kartę kibica - co swoja droga nie było napisane przy jej wyrabianiu) jest kartka ze zamykają POKi godzinę przed meczem. Jadę dzisiaj pod stadion kupić jeden bilet, mogę się upewnić jak to wygląda
Jak sami się nie zorganizujemy to klub nie pomoże, tylko utrudni...
POK - jeden, bo drugi chyba stoi zamknięty.. jest otwarty w tygodniu od 10-20 , w weekendy 10-18
ALE:
w dniu meczowym nie sprzedają biletów, są otwarte poki do godziny przed meczem i nie można tam nic kupić, wyrobić karty itd. Są otwarte tylko po to aby ewentualnie pomóc wejść gdy system się zjebie i np karta kibica nie będzie działać...
Karnetu nie da się wydrukować w POKu(porażka jak ktoś zbiera sobie karnety)
Także jeśli ktoś chce kupić bilet a nie używa internetu - lub system jest jaki jest musi pojawić się pod stadionem w inny dzień... Ogólnie porażka ten system, mamy 2021 ludzie prywatnie latają w kosmos a u nas nie da się zrobić dobrego systemu kart kibica i sprzedaży biletów internetowych...
Jedyny plus - kupiłem ostatni bilet na B2, zakładam więc że B1 też już wykupione
Bo system od 17 lat nie wytypował jeszcze kto zasługuje na status VIP a kto nie, stąd problemy. Bo, że MKS nie jest "robiony" dla zwykłych ludzi to już wiemy.
- Edytowany
Za nowy system sprzedaży biletów odpowiada... firma Vector Software, która teatrom i kinom "zapewnia doradztwo technologiczne, strategie IT, pro aktywne monitorowanie oraz wsparcie".
"Doradztwo technologiczne" zapewnia więc zarówno wielkiemu, giełdowemu Comarchowi jak i... Teatrowi Lalek PLECIUGA :)
JAK KUPIĆ DZIECKU BILET ZA 1ZŁ NA RODZINNY PRZEZ NETA ?!?!
Nie rozumiem dlaczego nie można kupić biletu w dniu meczu.
bo kolejka po bilet i srovid pewnie wtedy atakuje. w inne dni nie. jak się stoi przy soku ale nie po bilet to wtedy też nie. to bardzo mądra jest ten wirus. bardzo mądra
... a może dlatego, że trzeba będzie obsługiwać w POKach kernetowiczów, którzy będą mieli problem z wejściem po zmianie systemu :P
W okienku dowiedziałem się ze z powodu covidu...
hehehehehehehehehehehehehe
u nas covid trwa 18 rok
To nie covid, to rak.
Co za tragiczna strona z biletami,Chcą loginu którego się wcześniej nie stosowało(numer karty), maila gdzie żaden nie pasuje a potem się dziwić że frekwencja marna ( ja odpuszczam).
Ta strona to DNO!!! Za ch.uja się tam nie da zalogować. Ani stare dane z poprzedniej strony (a miało być to pozostawione) ani po nowemu jak jest w instrukcji (mail i PESEL jako hasło) ani kliknięcie "zapomniałem hasła" (przysyłają niby link do zmiany hasła, ale po kliknięciu przekierowuje z powrotem do strony głównej)... gdzieś wyczytałem jeszcze, że powinno się zalogować numerem karty kibica - ale ku.rwa na karcie nie mam żadnego numeru oprócz PESEL :huh:
Myślę sobie wyczerpałem już wszystkie możliwości więc idę do POK-u - może muszą dopisać mój mail do bazy bo jakimś cudem im gdzieś zniknął? Pytam pani w okienku. Prosi o PESEL - podaję. Sprawdza i mówi "o jest Pan w bazie" (myślę sobie: "qrwa już od wielu lat"). No ale dobra jakoś się powstrzymuję od komentarzy. Pani stwierdza, że w nowym systemie przy pierwszym logowaniu trzeba wpisać w polu login zamiast maila numer PESEL, a w polu hasło pierwsze 4 liczby PESEL. Ślicznie dziękuję i jeszcze pytam dlaczego nie można tego napisać na nowej stronie biletowej, w ogólnodostępnych mediach społecznościowych lub też na oficjalnej stronie klubu żeby nie trzeba było dymać do POK-u? Pani stwierdza: "nie wiem".
OK, wracam z bananem na twarzy, że udało się coś wskórać.
W domu z duszą na ramieniu próbuję się logować wg instrukcji i...???
C.H.U.J. nie działa. Ku.rwica mnie zaraz weźmie na tą je.baną firmę informatyczną, która nie potrafi ogarnąć prostych rzeczy :@ :@ :@
U mnie zadziało z nr karty kibica (dostałem z POKU mailem nr swojej karty) w polu email i zresetowanym hasłem w polu PESEL/hasło.
Może tak jeszcze popróbuj ...
Jak nie przejdzie nr karty uzyskany z POKa to spróbujcie date urodzin papieża benedykta przemnożoną przez 14. Czuwaj.
Niestety, ale ja znam kilka osób co odpuszcza mecz i woli w tv oglądać. Także pójdę sam raczej. Dziękujemy za zachętę panu Filipiakowi. Na 3 ligę ludzie mieli większy zapał.
Trochę się powkoorwiałem próbując dokonać zakupu online - wprowadzałem wszystkie możliwe konfiguracje i dalej nic. Później jako hasło podawałem 4 pierwsze cyfry pesela kolejno profesora, księgowego i nadtrenera licząc że ktoryś z nich zadziała jak "klucz otwierający wszystkie drzwi". Czynności te wykonywałem kolejno na smartfonie, tablecie i laptopie. Na polskim IP jak również przez VPNa wybrałem szwajcarskie. Próbowałem dodzwonić się do POKu, ale myślę że łatwiej byłoby do wspomnianego wyżej Benedykta XVI...
Koniec końców wpadłem na genialny pomysł, którym chciałbym się z Wami podzielić - tak, tak, tak !!! Pojechałem osobiście i kupiłem w okienku. Nie ryzykowałem i wziąłem ze sobą odliczoną kwotę. Przecież terminal też mógłby nie działać, albo miła pani mogłaby nie mieć wydać...
Napisałbym że jestem zadowolony z tej wyprawy, mks zadbał o to żebym w końcu ruszył się sprzed telewizora, a nie wszystko online. Jedyny minus, ale to już sam sobie jestem winien (bo byłem dość późno) - w budce z lodami obok nie było już smaku dnia :(
Jutro smak Kinder Czekolada! Przypuszczam że też może braknąć, więc po karnecik/bilecik proponuje ustawić się już przed 10 ;)
Zakup karnetu/biletu przez internet w 2021r? Czy kibice nie są zbyt wymagający?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)