[quote='ziper' pid='1488874' dateline='1620766957']
Szkoda ze tylko 25% pojemności stadionu bo jutro już braknie biletów.
[/quote]
Czyli będzie pełny stadion ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
188 dokładnie biletów zostało. Jak ktoś chce iść na mecz to może być ostatni dzwonek...
19 dni później
Sezon się skończył, a w MKS cicho sza co z najwierniejszymi karnetowiczami.
Lech i Raków zaproponował swoim kibicom fajne koszulki, ciekaw jestem co nasi włodarze wymyśla, bo jak widać ciężko nad tym myślą...
https://rakow.com/aktualnosci/wazne-informacje-dla-karnetowiczow-9314
Pewnie wzorem Rakowa przedstawią też ale jeden wariant:
1 wariant - Darowizna na nawóz do trawy
Środki pieniężne zainwestowane w całoroczny karnet na mecze Cracovii zostaną przekazane na rzecz zakupu nawozu.
Nawet po pierwszym sezonie Covidowym nic nie dali żadnej rekompensaty to czego się spodziewałeś po tym :D
EEee nie będzie tak źle. Dadzą odwołanie zniżki na kontynuację karnetu ze względu na znikome jego wykorzystanie. Za to uroczyście należy się radować iż zostanie możliwość prolongaty zajmowanego miejsca.
Gdyby nie to iż się go nie zajmowało, więc zostaje przekazane do wolnej sprzedaży.
[quote='qtec' pid='1491460' dateline='1622712658']
Nawet po pierwszym sezonie Covidowym nic nie dali żadnej rekompensaty to czego się spodziewałeś po tym :D
[/quote]
Jak nie dali? Było do wyboru parę rzeczy - ja skorzystałem z vouchera na 50 złotych do sklepiku klubowego.
[quote='kaleb' pid='1491464' dateline='1622715465']
[/quote]
Jak nie dali? Było do wyboru parę rzeczy - ja skorzystałem z vouchera na 50 złotych do sklepiku klubowego.
[/quote]
ale wcześniej trzeba było za minimum 50 zł coś kupić,jak w lidlu itp.
Dawać te karnety człowiek jest po wypłacie i planuje wydatki na nowy miesiąc. Karnet to obowiązek wiec chciałbym to już mieć za sobą :exclamation: :heart:
Nie wiem co tutaj za filozofia jeśli idzie o rekompensatę. Na B karnet kosztował chyba 230zł, meczów było 15, wychodzi po 15zł z groszami za mecz. Wejść można było na 4mecze, czyli z 65zł. Czyli wychodzi, że jak mieliby oddawać kasę to powiedzmy 165zł., teraz mamy 2mecze w kolejnym sezonie więcej, więc powiedzmy,że taki karnet na B w ramach kontynuacji niech będzie za symboliczne 100zł, albo nawet i 120zł i sprawa rozwiązana. Jakieś kombinowanie typu, wydaje w sklepie 50zł, a dostaniesz dodatkowo 50zł, to dla mnie jest trochę słabe, sam w zeszłym sezonie z tego nie skorzystałem (w zasadzie za zeszły sezon nie było żadnej rekompensaty, ale tam ile przepadło 2-3mecze?, inna sprawa, że w 2020/2021 ubyły 3mecze, a karnet kosztował tyle samo jak było ich 18). Dawanie koszulki jak Lech czy Raków, ok niezła inicjatywa, ale osobiście po prostu wolałbym jakąś większą zniżkę na karnet na nowy sezon i tyle.
[quote='młz.' pid='1491467' dateline='1622717771']
[quote='kaleb' pid='1491464' dateline='1622715465']
[/quote]
[/quote]
ale wcześniej trzeba było za minimum 50 zł coś kupić,jak w lidlu itp.
[/quote]
Ja sobie zrobiłem zakupy za 100 zł i zapłaciłem połowę, więc nie uważam, że to zły deal.
Więc zamiast zwrotu za karnet MKS zarobił na Tobie dodatkowo 50 zł :P
I tak dobrze że nie kazali zwrócić samolotu.
[quote='Rock' pid='1491574' dateline='1622843179']
I tak dobrze że nie kazali zwrócić samolotu.
[/quote]
Byłaby to kolejna nowa, świecka, tabiszowa tradycja!
Pycha!
19 dni później
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/informacja-nt-rekompensat-dla-posiadaczy-karnetow-w-sezonie-2020-21/
Trwa okres przerwy między kolejnymi sezonami PKO BP Ekstraklasy. Zakończone już rozgrywki były dla wszystkich Klubów szczególnie trudne - także i my zostaliśmy na długo pozbawieni Waszego wsparcia na trybunach "Ziemi Świętej" przy ul. Józefa Kałuży 1.
W obliczu tej wyjątkowej sytuacji, u progu kolejnego sezonu Klub oferuje rekompensaty dla wszystkich posiadaczy abonamentów w rozgrywkach 2020/21.
Przed październikowym zamknięciem trybun obiektów sportowych, Kibice Pasów mogli nabywać zarówno karnety JESIEŃ, jak i CAŁY. W nadchodzących rozgrywkach, z uwagi na ryzyko ponownego pogorszenia się sytuacji epidemicznej, do sprzedaży wprowadzony zostanie wyłącznie abonament na rundę jesienną, a przed ligową wiosną uruchomiona zostanie sprzedaż karnetu WIOSNA.
W ramach proponowanej przez Klub rekompensaty, Karnety CAŁE z sezonu 2020/21 zostaną automatycznie przedłużone na rundę jesienną 2021/22. Szczegóły rezerwacji dotychczas zajmowanych miejsc #NaStadionie uzależnione będą od treści rozporządzenia Rady Ministrów, obowiązującego w momencie uruchomienia sprzedaży abonamentów. Element ten jest bezpośrednio związany z procentową liczbą miejsc na trybunach, które będziemy mogli Wam udostępnić na początku nowego sezonu.
Dla osób, które przed poprzednim sezonem nabyły Karnet JESIEŃ, oferujemy zaś 60-procentowy upust na abonamenty przed nowym sezonem. Zniżka obejmuje WSZYSTKIE jesienne karnety, zakupione przed rozgrywkami 2020/21 - włącznie ze zniżkowymi abonamentami dla seniorów, studentów, kobiet, niepełnosprawnych lub dzieci. Przed nowym sezonem obowiązuje pełen zestaw dotychczasowych zniżek.
Dokładną datę rozpoczęcia dystrybucji podamy w najbliższym czasie. Jej start planowany jest na lipiec, zaś precyzyjny moment uruchomienia wiąże się ściśle z wdrażanym przez Klub nowym systemem sprzedaży biletów. Rozwijamy się dla Was, a efekty tej pracy zaprezentujemy już wkrótce.
Poniżej znajdziecie cennik Karnetów JESIEŃ 2021/22, a także spis obowiązujących promocji. Podane w nim ceny abonamentów są kwotą bazową, a 60% upust dla Karnetowiczów JESIEŃ z poprzedniego sezonu naliczany będzie w momencie sprzedaży.
Biorąc pod uwagę inflację to wychodzimy na mały + :D :D :D
Ja tylko zwracam na jedno uwagę.
Cena za jesień kosztuje mniej więcej tyle, ile poprzednio kosztował cały sezon.
Ja wiem, że to jest ładnie opakowana informacja, ale skok ceny całego karnetu, gdyby przyjąć też wiosnę w tej cenie, będzie znaczny.
Nie doczytałem wcześniej cennika, hehe he he, w sumie niejasne czy to przedłużenie całego w jesień to by było na tyle, czy coś więcej będzie, słowa o tym jak po prostu odzyskać kasę... Ogólnie promocja i całować dobrodzieja w d.upe
- Edytowany
Zapłaciłem za karnet caloroczny na B 229 zł. teraz mi łaskawie za tą samą kwotę przedłużą na jedną rundę, tylko co z wiosną, drugie tyle mam zapłacić?
Ktoś nad tym faktycznie długo myślał żeby to wymyslić.
Oczywiscie ani słowa o drastycznym wzroście cen, no bo też po co, lepiej zamydlić ludziom oczy tzw. "rekompensatą",
Ciekaw jestem czy chociaż umyja za to krzeselka ujebane jak stół pewnego pana w TV, podobnie zresztą jak elewacją pod napisem Cracovia przed wejsciem na stadion.
ja bym wolał już zapłacić za cały sezon i mieć z głowy. nie wspominając o tym, że wolałbym mieć miejsce niż przed meczem klikać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)