Gdzie można sprawdzić ile mamy sprzedanych karnetów? Jest gdzieś na stronie, na której kupuje się bilety?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mam pytanie czy mogę założyć kartę kibica w imieniu innej osoby, której nie m jeszcze w bazie danych ?
mozesz, tylko musisz miec chyba jakies ksero dokumentu, choc nie wiem na 100% czy same dane nie stykna (pesel, etc)
Ciekawe od kiedy mozna kupowac bilety na Pogon.
[quote="kriss7" pid='1444217' dateline='1597235949']
Ciekawe od kiedy mozna kupowac bilety na Pogon.
[/quote]
Kup karnet nie będziesz musiał zadawać takich pytań! ;)
Rivaldinho spektakularnie strzela w niedziele hattrick Chrobremu i karnety/bilety będą schodzić jak świeżutkie bułeczki... tego nam życzę :D
4 dni później
Jest jeszcze 4102 wolnych miejsc w sprzedaży. W przeciągu kilku ostatnich dni zeszło tylko ponad 400 karnetów...
[quote='PAS' pid='1445581' dateline='1597682526']
Jest jeszcze 4102 wolnych miejsc w sprzedaży. W przeciągu kilku ostatnich dni zeszło tylko ponad 400 karnetów...
[/quote]
Skąd info?
[quote='wojtas90' pid='1445604' dateline='1597686431']
[quote='PAS' pid='1445581' dateline='1597682526']
[/quote]
Skąd info?
[/quote]
Wystarczy policzyć wolne miejsca na stronie sprzedaży biletów. Liczyłem teraz i przed kilkoma dniami...
- Edytowany
Szczerze mówiąc ja pierwszy raz w życiu nie kupiłem karnetu na Pasy . Powód jest tylko jeden [ sorx za dalszą ordynarność wypowiedzi]:
Jakaś cholerna p...a f...a pazerna [...] z MKS umyśliła sobie ,że karta kibica jest ważna 3 lata. Mnie się skończyła i w obecnych parszywych czasach
(jak i tak nie chodzę na stadion ze względu na "wiek ryzyka") nie chcę mi sie jechać do POK , wyrobić kartę, kupic klarnet (w moim wypadku tylko poparcia
finansowego dla Cracovii). Przez net kupiłbym pierwszego dnia sprzedaży.
ps; najpierw jakiś "geniusz" z MKS 3y lata temu wystrzelił w kosmos ponad 100tysiecy aktywnych kart kibica... a teraz w pandemii każą starym dziadkom jeżdzić do POK.
W zasadzie to wypadałoby brutalny list otwarty do prezesa napisać.
To że karty są ważne przez 3 lata to jakiś pierd0lony skandal. Tylko prawdziwy imbecyl o IQ deski do krojenia pomidorów mógł coś takiego wymyślić. Przez pierwsze kilka lat po otwarciu nowego stadionu z tego co pamiętam było normalnie tylko se ktoś później coś takiego ubzdurał. Po co? Jak mu się nudziło to mógł se zakrzywionym hakiem w śmietniku pogrzebać, a nie grzebać przy kartach kibica...
[quote='dejan' pid='1446018' dateline='1597859511']
To że karty są ważne przez 3 lata to jakiś pierd0lony skandal. Tylko prawdziwy imbecyl o IQ deski do krojenia pomidorów mógł coś takiego wymyślić. Przez pierwsze kilka lat po otwarciu nowego stadionu z tego co pamiętam było normalnie tylko se ktoś później coś takiego ubzdurał. Po co? Jak mu się nudziło to mógł se zakrzywionym hakiem w śmietniku pogrzebać, a nie grzebać przy kartach kibica...
[/quote]
Policzył 100 tysiecy x 10 zł i wyszła mu bańka co 3 lata . Ale nie pomyślał ,że noga wielu wkurzonych już tam więcej nie postanie.
Jak baza chodzi na SQL Express to trzeba ją jakoś ograniczyć by chodziła płynnie. Inaczej zaraz kibice będą mówić, co się ta kobita w POKu tak się grzebie? Czemu ta strona tak wolno mi się wczytuje?
Wymyślili ubicie nieaktywnych kart. A inne kluby by się chwaliły nadal ile to tysięcy kibiców ma już kartę.
- Edytowany
[quote='BartAcid' pid='1446024' dateline='1597860273']
Jak baza chodzi na SQL Express to trzeba ją jakoś ograniczyć by chodziła płynnie. Inaczej zaraz kibice będą mówić, co się ta kobita w POKu tak się grzebie? Czemu ta strona tak wolno mi się wczytuje?
Wymyślili ubicie nieaktywnych kart. A inne kluby by się chwaliły nadal ile to tysięcy kibiców ma już kartę.
[/quote]
Szczerze mówiąc to podejrzewałem ,że to baza ale wkurzony kibic pisze najgorsze;) (ps: swoją drogą jak baza to kompletnie do kitu. System był kupiony w czasie budowy stadionu chyba "u Franciszka Józefa" przez miasto w czasie budowy i jeżeli jest za mało wydajny to jego przeróbka to pewnie worek Euro kosztuje)
[quote="Khalid" pid='1446020' dateline='1597859836']
[quote='dejan' pid='1446018' dateline='1597859511']
[/quote]
Policzył 100 tysiecy x [b]10 zł[/b] i wyszła mu bańka co 3 lata . Ale nie pomyślał ,że noga wielu wkurzonych już tam więcej nie postanie.
[/quote]
Teraz nowa karta już 15zł więc to już 1,5 bańki :P
Siema a sektor rodzinny normalnie funkcjonuje? Czy nie ma sensu brać dziecka?
[quote='pasiak0203' pid='1446496' dateline='1598080706']
Siema a sektor rodzinny normalnie funkcjonuje? Czy nie ma sensu brać dziecka?
[/quote]
Jeżeli będą bilety, to nie widzę problemu.
Pamiętajcie, że kasy w dniu meczu są nieczynne.
Jak to nie czynne? Nie da sie kupić dzisiaj karnetu?
Nie w poku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)