A mnie się podoba wizja 100% Pasów, łącznie z wyprzedanym dla nas sektorem kibiców gości. Będzie biało-czerwono!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='Tiesto12' pid='1422371' dateline='1582224479']
Ich najnowszy pomysł to że zapłacą kaucję i kupią jeden bilet. Wtedy dla tej jednej osoby trzeba zrobić bufor itd. jak dla mnie głupia decyzja naszego klubu. Nie zdziwię się jak nie będzie nawet kompletu przez to na meczu.
[/quote]
Jakoś nie żal mi będzie braku obecności tych kibiców dla których liczy się tylko interakcja z psami. Ostatnio przez nich przez pół sezonu nie chodziłem na stadion.
[quote='Tiesto12' pid='1422381' dateline='1582226231']
Derby bez dzieci Fritzla to dla mnie nie derby.
[/quote]
Czy to nie Pan przypadkiem ongiś tu się przechwalał posiadaniem konta na stronie wislakrakow.cośtam i aktywnym z tego przywileju korzystaniem?
No cóż, nie chciałbym być uszczypliwy, ale chyba ciut za bardzo Pan się wczuł w rolę ;)
Zaraz napiszesz że jestem ubekiem, ich tajnym agentem na naszym forum. Uwierz, nie tylko mi nie podoba się że towarzyszy na derbach nie będzie. Efektem tego działania może być kontra z ich strony przy kolejnych derbach na stoczni i na nie nie wejdziemy (oczywiście mam nadzieję że derbów przez jakiś czas nie będzie bo spadną w tym sezonie). A pasiaków którzy mają konta na ich forum jest niemało zresztą oni też są tu pologowani bo często wrzucają rzeczy z naszego forum, nie tylko tego ogólnodostępnego.
Mam nadzieję, że kolejnych derbów długo nie będzie, a gts spadnie głęboko w otchłań. Mogą być to ostatnie derby na długo.
zaraz jeszcze zaproponujecie profesorowi żeby na sektorze rodzinnym trybunę na placu rozłożył bo Waszym matkom, żonom i córkom biletów na derby braknie. 750 biletów im się należy jak psu buda. A jeśli w jakimś stopniu sektor gości zostanie wzbogacony o nowy wygląd, to Tabisz ma czyste ręce żeby zamknąć sektor gości z powodu remontu do końca sezonu.
piłka nożna dla kibiców.
Osama proponuje:
wpuścić psów bez względu na wszysko, jak rozwalą sakror i sanitariaty to trudno, a wtedy zamknąć sektor przyjezdnych do końca sezonu lub dłużej
same zyski :D
Wpuścić psów w liczbie 750. Zniszczenia egzekwować poprzez PZPN,media,komornika.
Psiarnia szybko nie padnie. Specjaliści z forum już dniami rozpisali ich porażki i upadek a na razie wygrzebują się bagna sportowo i finansowo. Dobić ich sportowo i kibicowsko to nasze zadanie a nie wymyślanie obejść prawnych.
A nie przyszło Ci osama do głowy, że jak psy przyjdą i zrobią konkretne bydło, to co oczywiste nasi kibice derbowi poczują się zobligowani i usprawiedliwieni do i adekwatnej, [b]w ich rozumieniu[/b] właściwej, reakcji, to nie tylko sektor gości będzie zamknięty do końca sezonu?
- Edytowany
Sektory B i F zostaną dzisiaj wyprzedane.
Do 25.02 gts ma dać ostateczna odpowiedź.
Jeśli zrezygnują to do sprzedaży trafia bilety z sektora gości oraz stref buforowych.
Ps
Wyegzekwować od komornika? Chyba ustawić się w kolejce albo pobrać bilecik dla wierzyciela i czekać na swoją kolej.
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1422441' dateline='1582276090']
A nie przyszło Ci osama do głowy, że jak psy przyjdą i zrobią konkretne bydło, to co oczywiste nasi kibice derbowi poczują się zobligowani i usprawiedliwieni do i adekwatnej, [b]w ich rozumieniu[/b] właściwej, reakcji, to nie tylko sektor gości będzie zamknięty do końca sezonu?
[/quote]
To może od razu zamknijmy cały stadion, puśćmy doping z głośników ( z historii wiemy, niestety, że jesteśmy do tego zdolni) a mecz oglądajmy przed TV ze schabowym i piwem w ręce? Piłka nożna dla kibiców! Tym razem my wymyślami bardzo dziwne rzeczy, żeby ich zniechęcić do przyjścia, w przyszłym sezonie oni zrobią to samo. Bo chyba nie wierzycie, że spadną?!
Dobrze wcześniej ktos napisał - mamy ich zmiażdżyć sportowo, kibicowsko i to wszystko na ich oczach!
Nie czekać Panowie i Panie z biletami bo duza cześć biletów zawsze schodziła w weekend. Po weekendzie będę same hujowwe miejsca także ruszać się po bilety.
Na naszym stadionie nie ma hujowych miejsc.
co najwyżej są chujowe...
[quote='Arena' pid='1422456' dateline='1582281315']
Na naszym stadionie nie ma hujowych miejsc.
[/quote]
Powinna być takie info przy logowaniu: ch*jowych miejsc brak. Najbliższe ch*jowe miejsca na stadionie miejskim.
Dobro Cracovii jest najważniejsze. Jeśli tak Ci zależy na burkach u nas to zaproś ich ::) Albo zobowiąż się pokryć straty. Ciekawe ilu chętnych by było na tym forum wpłacić kasę za psy.
Ja pier... jeszcze im ciepłe koce załatwcie.
Oni to by się Wami przejmowali, zapewni tak samo jak wtedy gdy klepaliśmy biedę.
Nie ma już biletów na B
Tak, jeśli będzie potrzeba poniżać ich wezwaniami do zapłaty, komornikami, twitterami, fejsbukami, Knurami, Kmitami, Białońskimi, ośmieszać, patrzyć z góry na meneli, żebraków, obszczymurów, ubeków i donosicieli.
sprzedanych 9251
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)