Sprzedaja tylko posiadaczom kart kibica. Kiedys pytalam pania,ale nie kupowalam.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jak już moja żona idzie na mecz, która była ostatnio parę lat temu na stadionie to komplet murowany :).
Są jeszcze bilety? Poważnie? Wątek typera frekwencji powinien już być zamknięty, a każdy powinien trafić.
Namawiać, brać rodzinę, znajomych itd.
Brać żony, teściowe, kochanki! Stadion ma być pełny!
Będę mocno zdziwiony jeśli na sektory A,B,F w sobotę nie braknie biletów. Więc kto myśli o znajomych na te sektory radzę się pospieszyć.
Na stronie 10% taniej.
Ciekawi mnie, kiedy będzie sytuacja w Pasach (czy w ogóle będzie), że przed ważnymi meczami ludzie będą się zabijać o bilety, że nie trzeba będzie robić akcji, promocji, nawoływań, tylko wynik sportowy, gra, będzie determinować przyjście na stadion. Ostatnio w sieci pojawiło się sporo zdjęć i radość z namówienia byłych graczy Cracovii do powrotu na stadion. Oczywiście, że się cieszę z powrotu, ale....no właśnie, jak ktoś ma serce w Pasy, to nie trzeba namawiać by chodził, a zwłaszcza piłkarzy. Nie ma to nic wspólnego z Filipiakiem, Tabiszem czy samym diabłem. Jestem Pasiakiem, to jak w naszym "hymnie", kochałem ją w okręgówce i pierwszej lidze też. Powinno się szanować byłych piłkarzy, ale też bym chciał, by oni zawsze szanowali Cracovię. Oczywiście, nie dotyczy to wszystkich, bo są tacy, co zawsze na Pasach, w ciszy mediów, w szaliku byli.
Wiem, ze to wszystko akcje marketingu, by rozruszać nasze środowisko, które "usnęło". Super, że tak wiele udało się zrobić i stadion się napełnia. W dłuższym horyzoncie czasowym, bardzo pragnę doczekać sytuacji braku biletów na mecz (nic nie ujmując) np. z Płockiem.
Kto jeszcze nie ma biletu, to jutro jest świetna okazja żeby go zakupić. Od 14:30 w POKach będzie urzędować Andrea Hanca. :D Niestety/stety, wraz z mężem. ;)
Nigdy tego nie robiłem więc spytam - jak przebukować karnet na 1 mecz z A na I (żeby rodzinę móc zabrać?)
Czy 3 i 5 latek musi mieć swój bilet czy wchodzą na rekach?
Na rękach wchodzi się bez biletu?
Do cyrku tak.
A na czworakach? ;)
Musze to napisać? :)
Można na rękach ale z biletem robią frekwencję.
[quote='Rock' pid='1379108' dateline='1558097773']
Nigdy tego nie robiłem więc spytam - jak przebukować karnet na 1 mecz z A na I (żeby rodzinę móc zabrać?)
Czy 3 i 5 latek musi mieć swój bilet czy wchodzą na rekach?
[/quote]
Ja młodego zawsze z sobą brałem na E bez dodatkowych kosztów. Musiał oczywiście siedzieć na kolanach u mnie,nie mógł zajmować dodatkowego miejsca
Jutro będzie ludzi masa pod kasami. Ludzie przylatują z Holandii z Londynu na najważniejszy mecz. Bierzcie żony, dziewczyny znajomych ludzie historia się pisze na naszych oczach!!!
Z Rumunii też ktoś przylatuje specjalnie aby pomóc :)
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1129447184548737024?s=20
Narazie 7768 kibiców.
11879
[quote='audax' pid='1379240' dateline='1558152229']
11879
[/quote]
typer w innym wątku ;)
a może @audax ma inne dane co do sprzedanych biletów ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)