[quote='rrr1' pid='1377811' dateline='1557651866']
Ja jestem zdziwiony skąd zawsze takie kolejki do kas i to od strony sektora D, gdzie w większości chodzi młodzież. Wczoraj zapomniałem kupić sobie biletu wcześniej, lecz spróbowałem w drodze na mecz zrobić to przez smartfona i ku mojemu zdziwieniu 2 minuty, żadnych problemów i bilet kupiony bez stania w kolejkach. Ja rozumiem np. Jakiś emeryt który nie ma smartfona ani laptopa ani konta bankowego bo emeryture dostaje od listonosza, no ale największe kolejki są od strony sektora D gdzie średnia wieku jest dość niska. Jaki jest sens stania pół godziny w kolejce po bilet?
[/quote]
Taka Nasza "świecka" tradycja!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='rrr1' pid='1377811' dateline='1557651866']
Ja jestem zdziwiony skąd zawsze takie kolejki do kas i to od strony sektora D, gdzie w większości chodzi młodzież. Wczoraj zapomniałem kupić sobie biletu wcześniej, lecz spróbowałem w drodze na mecz zrobić to przez smartfona i ku mojemu zdziwieniu 2 minuty, żadnych problemów i bilet kupiony bez stania w kolejkach. Ja rozumiem np. Jakiś emeryt który nie ma smartfona ani laptopa ani konta bankowego bo emeryture dostaje od listonosza, no ale największe kolejki są od strony sektora D gdzie średnia wieku jest dość niska. [u]Jaki jest sens stania pół godziny w kolejce po bilet?[/u]
[/quote]
Moim zdaniem jest to taka kibicowska "rozgrzewka".
Stoi kibic i myśli: "Zdążę na początek meczu czy nie ?"
A adrenalina rośnie.
;)
Jak zdąży, to OK.
A jak nie, to ... można ponarzekać na działanie POK.
:)
Pozdrawiam.
P.S. Wyrzućcie słowo "zdjęcia" z tematu, bo wprowadza w błąd.
Od strony sektora D wchodzi się też na B, E, F, że o C nie wspomnę.
Też trzeba wziąć pod uwagę, że po prostu można nie wiedzieć, że jest taka opcja zakupu biletu, a po drugie przez lata wiadomo jak to funkcjonowało u nas z tym kupowaniem przez neta (słynne za 5tygodni), że niektórzy pewnie wolą kupić w tym POKu :) Sam mam od lat karnet, ale jakbym nie miał i kupował bilety, to pewnie wolałbym w POKu, bo wydawałoby mi się to pewniejsze, choć pewnie jakbym już kupił raz przez smartfona i by to zadziałało, to potem bym już tak kupował.
[quote='leszeczek' pid='1377849' dateline='1557659444']
Od strony sektora D wchodzi się też na B, E, F, że o C nie wspomnę.
[/quote]
Wszystko przez sektor C
[quote="Matthias89" pid='1377918' dateline='1557676979']
Też trzeba wziąć pod uwagę, że po prostu można nie wiedzieć, że jest taka opcja zakupu biletu, a po drugie przez lata wiadomo jak to funkcjonowało u nas z tym kupowaniem przez neta (słynne za 5tygodni), że niektórzy pewnie wolą kupić w tym POKu :) Sam mam od lat karnet, ale jakbym nie miał i kupował bilety, to pewnie wolałbym w POKu, bo wydawałoby mi się to pewniejsze, choć pewnie jakbym już kupił raz przez smartfona i by to zadziałało, to potem bym już tak kupował.
[/quote]
U mnie podobna sytuacja. Karnet co sezon przedłużam w POKu ale ilu znajomych zabierając na mecz wysyłałem pod stadion zamiast przez internet załatwić to głowa mała. Brało się to z tego, że na kilka moich prób kupna wejściówek przez internet kilka lat temu zawsze był z tym problem.
Dopiero w tej rundzie gdy były do kupienia karnety po dużej promocji i pomagałem to ogarnąć kilku osobom, przekonałem się do naszego systemu internetowego. Wszystko szybko i sprawnie działa, przy wejściu na stadion nie ma problemów. Nic tylko kupować przez internet.
Nie dziwię się jednak, że ludzie wolą kupić osobiście w POKu. Niezmiennie od otwarcia stadionu dziwi mnie jednak, iż ciągle są takie kolejki. Podjechać pod POK w tygodniu lub gdy nie ma takiej możliwości, być pod stadionem ze 2 godziny wcześniej, kupić bilet i iść na piwko ze znajomymi i po sprawie.
Być może kiedyś system nie działał, ale obecnie mogę potwierdzić że jestem prawie na każdym meczu i ani razu w tym sezonie nie miałem problemu z kupnem biletu przez internet. Przed meczem z Lechem mam zamiar kupić również bilet dla kobiety która nie ma karty kibica i mam nadzieję że też się nie zawiodę :)
[quote='rrr1' pid='1378164' dateline='1557757495']
Być może kiedyś system nie działał, ale obecnie mogę potwierdzić że jestem prawie na każdym meczu i ani razu w tym sezonie nie miałem problemu z kupnem biletu przez internet.[u] Przed meczem z Lechem mam zamiar kupić [/u]również bilet dla kobiety która nie ma karty kibica i mam nadzieję że też się nie zawiodę :)
[/quote]
A to już jest terminarz 19/20?
:)
PS. Szydera, ale warto brać cos takie "mięciutkie i cieplutkie", żeby się przytulić w razie niepowodzenia.
POZDRAWIAM ;)
Oczywiście chodziło o Pogoń :D
W niedzielę wszyscy na mecz! Stawka meczu powinna zrobić swoje!
W niedziele obstawiam komplet, innej opcji po prostu nie ma :)
Panowie temat może niecodzienny. Otóż mam karnet na sektor B, ale jakieś 4 tygodnie temu złamałem kręgosłup, nie jestem w stanie pójść na mecz z Pogonią, jest natomiast szansa, żeby przyjechać na wózku inwalidzkim. Do kogo uderzyć żeby jednorazowo (bo za miesiąc, dwa powinienem stanąć na nogi) żeby zmienić bilet z sektora B na ten dla inwalidów, tak aby na spokojnie wjechać na ten mecz? Ma ktoś z Was jakieś dojścia?
Napisz do klubu a jeżeli nic się nie uda to na maila stowarzyszenia.
- Edytowany
tłitnij do [color=#14171a][size=small][b][color=#1da1f2][url=https://twitter.com/MKSCracoviaSSA]CRACOVIA[/url][/color][/b][/size][/color][color=#14171a][size=small][url=https://twitter.com/MKSCracoviaSSA][color=#14171a][color=#657786]@MKSCracoviaSSA[/color][/color][/url][/size][/color]
To jeszcze film z Tobą nakręcą. Tak teraz marketing działa!
Jeżeli w niedzielę nie będzie kompletu, to będzie wstyd.
[quote="cruxus" pid='1378685' dateline='1557954828']
Panowie temat może niecodzienny. Otóż mam karnet na sektor B, ale jakieś 4 tygodnie temu złamałem kręgosłup, nie jestem w stanie pójść na mecz z Pogonią, jest natomiast szansa, żeby przyjechać na wózku inwalidzkim. Do kogo uderzyć żeby jednorazowo (bo za miesiąc, dwa powinienem stanąć na nogi) żeby zmienić bilet z sektora B na ten dla inwalidów, tak aby na spokojnie wjechać na ten mecz? Ma ktoś z Was jakieś dojścia?
[/quote]
Polecam spróbować się skontaktować na oficjalne profile MKS na portalach społecznościowych. Kontakt na Twitterze czy FB jest dosyć łatwy, a też szybko reagują na wszelkie pytania. Jeżeli nie, to najlepiej chyba będzie zapytać Stowarzyszenie, ale myślę, że problem szybko uda się rozwiązać. I przy okazji - zdrowia życzę. :)
- Edytowany
[quote='cruxus' pid='1378685' dateline='1557954828']
[/quote]
na bank nie będzie problemu, daj znac na priva jak nie dostaniesz odpowiedzi z klubu w ciagu najblizszych 24h ale znajac nasz marketing w ostatnich tygodniach to jeszcze wyślą po ciebie specjalne auto zeby przywiozlo na mecz ;)
Bilety na najlepsze sektory nawet w nocy schodzą z tego co widzę. A więc pełna mobilizacja. Zabieramy rodziny znajomych i na mecz.
Nie widzę możliwości by na meczu było mniej niż 12tys., a szczerze mówiąc, to taki mecz powinien zgromadzić na trybunach komplet!!!
Kupował ktoś może bilety w salonie Kolportera? Normalnie nabijają tam wejściówkę na kartę kibica czy same bilety sprzedają?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)