W żadnym stopniu nie kombinuje, tylko mówię jak to wygląda z mojej perspektywy i myślę pewnej części kibiców także. Na meczu będę na pewno tylko bilet kupię w kasie pewnie dopiero w niedzielę, bo online nie mogę.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
info z FB jest nas 7528
Spokojnie powinno pęknąć 11000, zawsze najwięcej osób kupuje przed meczem, spodziewam się dużych kolejek.
Mam nadzieję że klub biorąc już taki aktywny udział w akcji marketingowej #10kNaJagę nie zaliczy wtopy i poda ilość sprzedanych biletów a nie ilość przejść kołowrotków.
[quote='19QbEn06' pid='1364942' dateline='1550856675']
Mam nadzieję że klub biorąc już taki aktywny udział w akcji marketingowej #10kNaJagę nie zaliczy wtopy i poda ilość sprzedanych biletów a nie ilość przejść kołowrotków.
[/quote]
Ja mam nadzieję, że poda rzeczywistą ilość ludzi na stadionie. Zorganizowane grupy dzieci, na przykład, wchodzą poza kołowrotkami.
Sektor B1 i B2 już wyczyszczone. Na A1, D1, F3, F4 resztowki. Jeszcze 2 dni -sporo jeszcze pójdzie, ale cały czas potrzebujemy starych kompanów z Kałuży. Dzwonić, zapraszać i lecimy z koksem.
[quote='19QbEn06' pid='1364942' dateline='1550856675']
Spokojnie powinno pęknąć 11000, zawsze najwięcej osób kupuje przed meczem, spodziewam się dużych kolejek.
[/quote]
a mam nadzieję, ze kolejek dużych nie będzie, bo w niedzielę po bilety czy karnety będą stali tylko ci, co z przyczyn niezależnych, nie mogli udać się do kas wcześniej.
,,Dzwonić, zapraszać I LECIMY Z KOKSEM"
Najlepsza zachęta jaką przeczytałem!!!!!!
[quote='Sejno' pid='1364863' dateline='1550834621']
[quote='quentin' pid='1364761' dateline='1550787631']
Wy tak na poważnie cały czas grzejecie temat ostrzału i spadku frekwencji o kilka tysięcy?
(..)
[/quote]
Prezes dostał krytyki bardzo dużo, i słusznie , bo mu się należało. Zupełnie nie stoję po jego stronie.
Ale my się tu staramy , zbieramy na karnety dla uboższych, klub się dorzuca a tu pierwszy wyjazd i już przywozimy 20 000 do zapłaty . To ile by za to było karnetów?
[/quote]
Kary płacą kibice.
[quote='maciek72' pid='1364929' dateline='1550850170']
Apropos wydarzeń które miały największy wpływ na frekwencję to na pewno,był,mecz na starym stadionie z zagłębiem Lubin na starym stadionie gdzie zwolennicy wtsk używali argumentów siłowych przeciwko tym którzy manifestowali niechęć do tej przyśpiewki. To było bardzo słabe i spowdowało naprawdę duży niesmak u wielu ludzi, niekoniecznie januszy. Napierdzielanie do Gts nawet z rakietnicy nie powoduje takiego niesmaku co napierdzielanie swoich bo mają inne zdanie.
[/quote]
Mój pierwszy mecz na Kałuży, dobry debiut :)
Pamiętam ten mecz. Miałem ochotę jedyny raz wyjść i już nigdy nie wrócić. U mnie słabo z postanowieniami ale napewno wielu już nie wróciło.
[quote='koziołek' pid='1364983' dateline='1550866177']
[quote='Sejno' pid='1364863' dateline='1550834621']
Ale my się tu staramy, zbieramy na karnety dla uboższych, klub się dorzuca a tu pierwszy wyjazd i już przywozimy 20 000 do zapłaty . To ile by za to było karnetów?
[/quote]
Kary płacą kibice.
[/quote]
Na karnety też składają się kibice. Chyba nie zrozumiałeś Koziołku. Gdyby te 20k kibice zamiast do PZPN wpłacili na akcję dangorki, klub dorzuciłby 20k. 40k więcej na karnety. Więc ile to karnetów?
[quote='craco8878' pid='1365009' dateline='1550872123']
Pamiętam ten mecz. Miałem ochotę jedyny raz wyjść i już nigdy nie wrócić. U mnie słabo z postanowieniami ale napewno wielu już nie wróciło.
[/quote]
Miałem tak samo. To był mój ostatni mecz na starym stadionie...
Apropos wydarzeń które miały największy wpływ na frekwencję to na pewno,był,mecz na starym stadionie z zagłębiem Lubin na starym stadionie gdzie zwolennicy wtsk używali argumentów siłowych przeciwko tym którzy manifestowali niechęć do tej przyśpiewki. To było bardzo słabe i spowdowało naprawdę duży niesmak u wielu ludzi, niekoniecznie januszy. Napierdzielanie do Gts nawet z rakietnicy nie powoduje takiego niesmaku co napierdzielanie swoich bo mają inne zdanie.
[/quote]
Zdajecie sobie sprawę, że wyciąganie brudów sprzed 10 lat jest zachowaniem typowo babskim?
Kto ma żonę lub długoletnią partnerkę ten na pewno wie o czym mówię...
Gibson, oj, kobiety są pamiętliwe. Szok, że dodatkowo zawsze umieją przypomnieć "trudną" sytuację, w odpowiednim momencie ;)
w linku Stanowski się rozwodzi, że nie interesujemy się w Polsce piłką, na przykładzie też naszym
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/cracovia/o-pustych-stadionach-na-meczach-ekstraklasy-felieton-krzysztofa-stanowskiego/kxxtkgz
[quote="Gibson" pid='1365050' dateline='1550913434']
[/quote]
[font=Arial Black]Zdajecie sobie sprawę, że wyciąganie brudów sprzed 10 lat jest zachowaniem typowo babskim[/font]?
Kto ma żonę lub długoletnią partnerkę ten na pewno wie o czym mówię...
[/quote]
Dlatego trzeba zmieniac conajmniej raz na 2-3 lata ;)
Najdluzej bylem 7lat i to mnie nauczylo ze co za dlugo to niezdrowo ;)
Właśnie miła pani z POKu poinformowała mnie telefonicznie, że dziś czynne standardowo do 16-tej.
Tak, wiem, nie należy odwlekać kupna biletów/karnetów na ostatnią chwilę, tak wiem, był na to czas w tygodniu, ale w sytuacji gdy namawia się osoby, które dawno (lub nigdy) nie były na meczu Cracovii, trochę szkoda tych kilku popołudniowych godzin dziś...
Jest jeszcze jutro i licze,ze ludzie sie rusza wczesniej, bo dzis kolo 12 byl luz.
[img]http://i63.tinypic.com/2whfr46.jpg[/img]
kureva mać bo nie wytrzymam, wczoraj kolega mi wyrobił nową kartę kibica, czy ja kupując bilet przez neta mam się zarejestrować od nowa ? bo kiedyś miałem już konto.
Czy mam tylko podać Pesel jako login a nazwisko jako hasło ? tak jak jest napisane na stornie ?
Wg. mnie musisz się zalogować.
Jest taka informacja na bilety.cracovia.pl:
UWAGA: Kibice którzy swój pierwszy bilet lub karnet na mecze Cracovii kupili w Punkcie Obsługi Kibica #NaStadionie, nie muszą się rejestrować! Posiadasz już konto, a więc przejdź do ZALOGUJ SIĘ (logujesz się podając swój nr PESEL jako LOGIN (np. 77111199999) oraz NAZWISKO Z DUŻYCH LITER jako HASŁO (np. KOWALSKI).
Jeszcze gdzieś 1000 i będzie 10 koła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)