[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1328148' dateline='1532805477']
Cały przekrój pasiastego społeczeństwa można spotkać na tym naszym Titanicu... Jedni tańczą w rytm korpo-orkiestry (np eredin), inni pomstują na marynarzy (Bałdysa z Tabiszem), jeszcze inni na majtków (Covilo i innych piłkarzy, którym "nie chce się grać"). A truskawką na torcie jest forumowicz, którzy wrzeszczy w stronę opustoszałego baru, jakim prawem wycofano z menu jego ulubionego drinka.
Tak, ten okręt nie może zatonąć, nie przy takim zaangażowaniu przebywającym na nich osób!
[/quote]
I tak w tym wszystkim najważniejsza jest góra lodowa...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jacy to kibice zdecydowali o zamknięciu sektora A?
Zdecydowanie bardziej podobała mi się opcja o prokuraturze, policji i sprzątaczce Kasi.
panowie jak to wyglada z karta kibica?
Z tego co pisza na oficjalnej stara karta stracila waznosc. Czy musze wyrabiac nowa? Z racji pobytu na saksach jestem na 2-3 meczach w sezonie i karta mi nie jest potrzebna a i czasu na jej wyrobienie nie mam za wiele.bede wdzieczny za wskazowki
Zagladnałem z ciekawości na sektory B i D to na D to może 100 miejsc zajętych. A na B spiro wykupionych.
Sektor B bedzie pelny co mecz.
[quote='rozrabiaka' pid='1328789' dateline='1533054143']
panowie jak to wyglada z karta kibica?
Z tego co pisza na oficjalnej stara karta stracila waznosc. Czy musze wyrabiac nowa? Z racji pobytu na saksach jestem na 2-3 meczach w sezonie i karta mi nie jest potrzebna a i czasu na jej wyrobienie nie mam za wiele.bede wdzieczny za wskazowki
[/quote]
Stara straciła ważność, to na pewno. Ale jeśli nie ma się karnetu, to chyba karta nie jest potrzebna, bo wchodzi się na bilety.
[quote='pasiak na zawsze' pid='1328806' dateline='1533056933']
Sektor B bedzie pelny co mecz.
[/quote]
Taaa.... Szczególnie będzie pełny jak będziemy grać tak jak w dwóch pierwszych kolejkach :)
nie wiem jak bedziemy grac i Ty pewnie tez nie, ale sektor B bedzie pelny przy braku biletow na A i stosunkowo dobrych cenach
U was też pojawia się błąd przy zakupie biletów przez internet? :(
Próbowałem z dwóch rożnych komputerów, sieci, inne sektory itd...
"Wystąpił problem z obsługą biletów. Proszę spróbować ponownie."
Anka chcę poznac odpowiedz na pytanie. Czy faktycznie to stowarzyszenie sprzedało moje wieloletnie mi3jsce na A w rozmowach z klubem. I jesli tak to za co w zamian
Nie rozumiem tego płaczu. Wszystko co złe w oststnich latach na stadionie działo się z sektora A. Tam strzelano fajerwerkami, tam rzucano musztardami, tam wielokrotnie napinano się przy ogrodzeniu na gości. Rozumiem klub że woli dmuchać na zimne zamykając ten sektor kiedy i tak pół stadionu jest puste. Proponuje się wam miesca tej samej kategorii za podobne lub nawet mniejsze pieniądze a płaczecie jak małe dzieci obrażając się na Cracovię.
[quote='3lvis' pid='1329130' dateline='1533238081']
Nie rozumiem tego płaczu. Wszystko co złe w oststnich latach na stadionie działo się z sektora A. Tam strzelano fajerwerkami, tam rzucano musztardami, tam wielokrotnie napinano się przy ogrodzeniu na gości. Rozumiem klub że woli dmuchać na zimne zamykając ten sektor kiedy i tak pół stadionu jest puste. Proponuje się wam miesca tej samej kategorii za podobne lub nawet mniejsze pieniądze a płaczecie jak małe dzieci obrażając się na Cracovię.
[/quote]
Czekam aż zadymy wydarza się na Twoim ulubionym sektorze i na poklask jaki zrobisz decyzji o jego zamknięciu. Co mnie to obchodzi że była zadyma? To ja powinienem pozwać klub że nie zapewnił mi bezpieczeństwa. Tak zapewni? Wyrzucając mnie ze stadionu? Poklask dla tej decyzji mnie przeraza osobiście
Najważniejsze, że mamy sektor D0. Nie ważne, że będzie pusty tak samo jak B5.
Wszystko co złe w oststnich latach na stadionie działo się z sektora A. Tam strzelano fajerwerkami, tam rzucano musztardami, tam wielokrotnie napinano się przy ogrodzeniu na gości. Rozumiem klub że woli dmuchać na zimne zamykając ten sektor kiedy i tak pół stadionu jest puste. Proponuje się wam miesca tej samej kategorii za podobne lub nawet mniejsze pieniądze a płaczecie jak małe dzieci obrażając się na Cracovię.
[/quote]
Słusznie napisał Santo, to my, karnetowcy z sektora A najbardziej na tych ekscesach ucierpielismy, to nam klub nie zapewnił obiecywanych warunków oglądania meczu. Ale mniejsza z tym. Jeśli chcesz mieć spokój na sektorze to[size=small] podejmujesz działania by większość ludzi na tym sektorze miała karnety czy lepiej żeby byli tam kibice akcydentalni? Gdy masz problemy z osiągnięciem określonego wolumenu sprzedaży to ograniczasz czy poszerzasz asortyment?[/size]
[size=small]Ktoś w klubie uznał, że kibice z pocałowaniem ręki wezmą każdy ochłap jaki im klub rzuci. Nic to, że oczy bolą od oglądania gry, nic to, że "sukcesiki" zdarzają się raz na 5 lat, nic to, że nie sprzedamy miejsc na sektor, który lubią. Ja po prostu mam dosyć bycia dymanym baranem. Jeśli klub chce bym kupował jego produkt, to musi zadbać o jego jakość. Jako kibic wierny, jak widać, nie jestem przez klub szanowany. [/size]
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1329171' dateline='1533251212']
Wszystko co złe w oststnich latach na stadionie działo się z sektora A. Tam strzelano fajerwerkami, tam rzucano musztardami, tam wielokrotnie napinano się przy ogrodzeniu na gości. Rozumiem klub że woli dmuchać na zimne zamykając ten sektor kiedy i tak pół stadionu jest puste. Proponuje się wam miesca tej samej kategorii za podobne lub nawet mniejsze pieniądze a płaczecie jak małe dzieci obrażając się na Cracovię.
[/quote]
Słusznie napisał Santo, to my, karnetowcy z sektora A najbardziej na tych ekscesach ucierpielismy, to nam klub nie zapewnił obiecywanych warunków oglądania meczu. Ale mniejsza z tym. Jeśli chcesz mieć spokój na sektorze to[size=small] podejmujesz działania by większość ludzi na tym sektorze miała karnety czy lepiej żeby byli tam kibice akcydentalni? Gdy masz problemy z osiągnięciem określonego wolumenu sprzedaży to ograniczasz czy poszerzasz asortyment?[/size]
[size=small]Ktoś w klubie uznał, że kibice z pocałowaniem ręki wezmą każdy ochłap jaki im klub rzuci. Nic to, że oczy bolą od oglądania gry, nic to, że "sukcesiki" zdarzają się raz na 5 lat, nic to, że nie sprzedamy miejsc na sektor, który lubią. Ja po prostu mam dosyć bycia dymanym baranem. Jeśli klub chce bym kupował jego produkt, to musi zadbać o jego jakość. Jako kibic wierny, jak widać, nie jestem przez klub szanowany. [/size]
[/quote]
Niestety albo stety ale to jest prawda, tylko z tą prawdą bardzo trudno dotrzeć do decydentów w klubie. którzy nie mogą zrozumieć naprawdę prostych spraw. Tyle razy było powtarzane, że skoro obawiają się rozrób, to mogli[size=small] [/size][size=small]albo[/size] rozszerzyć bufor bezpieczeństwa na na A 1, sprzedawać na całe A tylko karnety albo też nie puszczać gości na mecze ryzyka. Mamy mecz przyjaźni a Arką a tu na sektor A biletów nie ma. Jak tu zatem się nie zżymać na taką politykę klubu? Jak można tak traktować kibiców, którzy tak jak w moim przypadku chodzą na mecze kilkadziesiąt lat a Comarchovia jest raptem lat około 15. Ja osobiście najbardziej lubię oglądać mecze na tym sektorze ale klub nic nie robi aby kibiców w jakiś sposób przyciągnąć na stadion. Piłka be kibiców albo z ich małą ilością to sparing i jak te mecze wyglądają to było widać u nas albo ostatnio na Lechu. Jeszcze gorzej to w telewizji wygląda, bo ma negatywny wydźwięk propagandowy. Taką politykę jak teraz to można uprawiać jak się ma pełne trybuny i pewność, żę zawsze się je zapełni nawet przy tak kretyńskich decyzjach. Chodzenie na mecze to jest coś z rodzaju ideologii, bo samą rozrywką mecze się nie bronią, szczególnie teraz jak jest co robić. Można tez mecze oglądać w telewizji i to jest alternatywa, którą coraz więcej kibiców wybiera i aby temu zapobiegać, klub powinien przymilać się do kibica a nie na odwrót jak to robi teraz, szczególnie gdy w Krakowie można chodzić teraz nawet na Garbarnie nie mówiąc o psiarni ( to dla pikników alternatywa).
Chciałbym zabrać 4 osoby na mecz, nigdy wcześniej na Cracovii nie byli. Pytanie jak wygląda teraz sytuacja z kupnem pierwszego biletu? POK, rejestracja, zdjęcia jak dawniej czy coś się zmieniło w tej kwestii?
Strasznie działa ten nasz marketing, skoro kibice tego nie wiedzą.
Od bardzo długie czasu już nie trzeba robić zdjęć. Idziesz do okienka i podajesz imię, nazwisko i pesel. Jak nie ma osób w bazie to tylko powiedz to wcześniej, by miła pani wklepała w komputer.
Do zobaczenia na El Passo!
[quote='ZbigniewT' pid='1329173' dateline='1533267123']
[color=inherit][font=sans-serif][size=small](...)[/size][/font][/color][color=inherit][size=small][font=sans-serif] Tyle razy było powtarzane, że skoro obawiają się rozrób, to mogli[/font][/size][/color][color=inherit][size=small][font=sans-serif] [/font][/size][/color][color=inherit][size=small][font=sans-serif]albo[/font][/size][/color][color=inherit][size=small][font=sans-serif] rozszerzyć bufor bezpieczeństwa na na A 1, sprzedawać na całe A tylko karnety albo też nie puszczać gości na mecze ryzyka. Mamy mecz przyjaźni a Arką a tu na sektor A biletów nie ma. Jak tu zatem się nie zżymać na taką politykę klubu?[/font][/size][/color]
[/quote]
Klub nie może nie wpuszczać gości jeżeli nie mają oni zakazu wyjazdowego. Takie mają prawo kibice gości i zapewne inny wyjazdowicz Cracovii nigdy nie napisałby czegoś takiego jak Ty.
Co do innych pomysłów to nie wiem czy była taka możliwość jak piszesz więc nie skomentuję.
P.S.
Przy zakupie karnetu na sektor D, książka "Dlaczego Cracovia" za 1 zł :)
Książka ma hasło "Cravovia to My", do wyczerpania zapasów.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/38405039_1833740466708509_8851389875740475392_n.jpg?_nc_cat=0&oh=0794a5897f52dd1f1bb47554f16166bd&oe=5C06FFFA[/img]
koziołku, lechia jakoś nie miała problemu z remontem sektora gości zawsze wtedy, gdy przyjeżdżała Cracovia. Nie pisze, że popieram to rozwiązanie, ale jak widać się da.
Masz jakiś pomysł dlaczego nie można było sprzedawać karnetów na A2 i A3 powiększając bufor o A1? Bo stwierdzenie "nie wiem czy można było coś takiego zrobić" jest bez sensu. Ja napiszę: nie przychodzi mi do głowy żaden pomysł dlaczego nie można było tak zrobić. Poza wydaniem jakiejś kasy na barierki i zamknięcie wejścia na A1. Pewnie z 10tys. by na to poszło, a to +/-50 karnetów. Kto wie czy by się zwróciło. [s]Łatwiej[/s] Taniej powiedzieć kibicowi "spieprzaj dziadu"
[quote='leszeczek' pid='1329198' dateline='1533283776']
koziołku, lechia jakoś nie miała problemu z remontem sektora gości zawsze wtedy, gdy przyjeżdżała Cracovia. Nie pisze, że popieram to rozwiązanie, ale jak widać się da.
Masz jakiś pomysł dlaczego nie można było sprzedawać karnetów na A2 i A3 powiększając bufor o A1? Bo stwierdzenie "nie wiem czy można było coś takiego zrobić" jest bez sensu. Ja napiszę: nie przychodzi mi do głowy żaden pomysł dlaczego nie można było tak zrobić. Poza wydaniem jakiejś kasy na barierki i zamknięcie wejścia na A1. Pewnie z 10tys. by na to poszło, a to +/-50 karnetów. Kto wie czy by się zwróciło. [s]Łatwiej[/s] Taniej powiedzieć kibicowi "spieprzaj dziadu"
[/quote]
Pisząc nie wiem miałem na myśli to, że nie zastanawiałem się nad tym, nie rozmawiałem z klubem ani z policją czy kim tam trzeba by dopuścić do sprzedaży biletów także nie chciałem wymyślać powodów.
Co do Lechii ja wiem, że to skandal ale wiecie jak jest, liczy się papier a nie widzimisię. Zakładam bez całkowitej pewności, że Lechia wykorzystała jakiś kruczek. Przypomnę też, że w którymś przypadku to wojewoda zakazał przyjazdu gościom więc nic klub nie miał do gadania (tzn. może i miał ale może było im na rękę). Oczywiście najczęściej akurat na tym cierpieli wyjazdowicze Cracovii na tych gdańskich decyzjach.
Karnecik tradycyjnie zakupiomy. Jak to dobrze,że człowiek nie musi się już tarabanić w tym celu do klubu,ufffff Teraz tylko spiąć poślady Panowie i Panie i dopingować od poniedziałku Pasy w swoim domu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)