Szczęście chyba sprzyja, więc pozwalam sobie założyć ponownie temat meczowy :))
Czeka nas ciężki mecz, ale jakoś jestem dziwnie spokojny o dobry wynik, bez presji wyniku liczę na to, że zagramy na 200 procent i spuścimy Piast do 1 ligi, utrzymując jednocześnie Arkę :)
-
-
Piast Gliwice - Cracovia 15 maja 17:00 [WIKTORIA]
Trzeba pomóc Arce i wygrać a w najgorszym wypadku zremisować ! :)
W zeszłym sezonie Piast podłożył się w ostatniej kolejce Lechii, mam nadzieję, że nasi piłkarze to pamiętają!
Witam jestem z Gdyni. Przede wszystkim gratuluje utrzymania wspaniałej Cracovii i dobrego meczu ze skisłą. Mam nadzieję , że Arkowcy również się utrzymają na spokojnie. Jednak jest małe ale ponieważ różnie to bywa w meczach ze Śląskiem jeśli chodzi o Arkę i tu prośba do was Bracia czy dałoby rade jakoś bardziej zmobilizować waszych piłkarzy aby dali z siebie wszystko w meczu z Piastem. Pozdrawiam serdecznie! Lech , Areczka , Cracovia!!! :)
Po wczorajszych śpiewach w szatni osobiście jestem spokojny o dodatkową mobilizację :)
Zresztą co się będziemy okłamywać - Areczka WYGRYWA we Wrocławiu i spotykamy się za rok znów w ekstraklasie! :)
Pieście powitaliśmy was w ekstraklasie, a był to dla nas początek końca. Teraz wam powiemy do widzenia a jest to dla nas NOWY POCZĄTEK!!!:)
ten mecz musimy wygrac !! lub conajmniej zremisowac ! NIE dla Piasta w ekstraklasie
No chce nareszcie zobaczyc dobry futboll
Piłkarze pamiętają, co w zeszłym sezonie zrobił Piast. Jeśli wierzyć temu, co słyszałem po derbach w okolicy szatni, jadą wziąć rewanż na Piaście i pokazać, że nieładnie jest dawać dupy betonom.
Oby to była prawda. Jaka piękna klamra: Piast-Cracovia - pierwszy i ostatni ich mecz w ekstraklasie.
Do Gliwic tylko i wyłącznie po ZWYCIĘSTWO.
Innej opcji nie dopuszczam.
Z tego co napisał rmszar to piłkarze mają tego świadomość,że Piast dołożył swoje 3 grosze do naszego ubiegłorocznego spadku.Ale jak przysłowie powiada jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.Daj Boże zwycięstwo Cracovii w sobotę.
mam nadzieje ze nasi nie dadza dupy i pykna Piasta, albo choc urwa remis, tak aby pomoc Arce i zrewanzowac sie za finisz rok temu, i podkladke Piasta dla Lechii
Ale Piaścik polegnie coś czuję, ale to będzie dobre ;]
" Marek Wasiluk. - Pamiętam, jak rok temu Lechia wygrała w Gliwicach 2:0 i utrzymała się. Teraz też będziemy walczyć. Są trzy punkty do zdobycia" :) GK
Sasin też powiedział, że pamięta zeszły sezon :)
sędzią będzie Paweł Gil (Lublin)
Sędziował derby w Sosnowcu. W tym sezonie sędziował nam 4 razy (1-2-1)
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=154&id_sezon=75
W poprzednim też 4 i też (1-2-1)
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=154&id_sezon=73
Sędziował nasz pierwszy mecz z Piastem w Wodzisławiu. Klamra się uzupełnia. Będzie to sędzia, który sędziował pierwszy i ostatni mecz Piasta w ekstraklasie.
Mam nadzieję, że jak z przytupem rozpoczęli (po zwycięstwie 2-0 z nami byli liderem, tak z hukiem spadną)
Chłopaki pomogli Polonii,Lechowi teraz kolej na Areczke :)Muszą conajmniej zremisować!!!
Jakie k...wa zremisować! jakie pomagać!
Mają wygrać dla siebie (kasa), dla kibiców, dla klubu (kasa za miejsce) i na pohybel tym gliwickim sprzedawczykom. I tyle w temacie. Arka tutaj to tylko przystawka, a miejsce w lidze ma sobie wywalczyć we wrocku!
Nie no ten mecz musimy wygrać bez dyskusji!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)