Kolego JWK, jesteś nowy na forum więc będę delikatny...zastanów się proszę na następny raz nad treścią pisanych przez Ciebie bzdur zanim cokolwiek wyślesz.
Cieszymy się, iż masz jutro wolne bo starsi koledzy piszą egzamin gimnazjalny ale mecz we wtorek o 11 to Ty możesz sobie na podwórku zagrać. A tak w ogóle to co ma Tabisz do terminu meczu?
I o jakich cudach Ty piszesz? Jeżeli nie wygramy jutro z Odrą to nie zasługujemy na ekstraklasę. Ok, walczą chłopaki i gratulacje dla nich ale czysto piłkarsko to prezentują się nie najlepiej.
P.S. Aha...i ten Twój angielski...aż szkoda cokolwiek pisać...
-
-
Cracovia - Odra Wodziaław [WIKTORIA]
3lvis - przyznam że post kolegi przeczytałem dopiero po Twoim, wcześniej jakoś mi umknął i muszę przyznać że powiedziałeś to delikatnie.
Dziś tradycyjne Derby Forum. Oczywiście będę kibicował "trochę" inaczej niż pozostali forumowicze. Tym niemniej pozwolę sobie wyrazić życzenie:
1. aby następne Derby Forum odbyły sie jesienią tego roq
2. aby odbyły się w tej samej lidze co dzisiejsze.
3lvis radzę Ci abyś przed jakże ważnym w Twym młodym jak mniemam życiu egzaminie gimnazjalnym zamiast wczytywać się w forum poczytał literaturę, która może Cię przybliżyc do osiągnięcia w życiu jakiegoś wykształcenia.
Zdanie egzaminu gimnazjalnego to będzie najprostszy egzamin jaki w całym swoim życiu będziesz zdawał.
Widzę żeś jeszcze młody chłopiec zatem polecam: Orhan Pamuk - Dom Ciszy ale pewnie teraz macie na tapecie Władcę Pierścieni- Powrót Króla.
Jest coś takiego w życiu 3lvis jak IRONIA.
O godzinie meczu pisałem z IRONIĄ - uważając ten termin za wyjątkowo bezduszny - coś można wyśmiać doprowadzając to do absurdu.
D'yea got it ? - ;)
ps. Dalej uważam że poziom jaki Nasza drużyna prezentuje - czyli wyjątkowo niski skłonił mnie do wyrażenia opini, iż będzie CUDEM jeśli wygramy takim samym jak to było z Koroną- tam też był CUD w postaci bramki kuriozum.
Odra ma "nóż" na gardle zatem będzie bardzo ciężko o dobry wynik.
Obym się mylił.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/04/27/cieszyc-sie-beda-dopiero-po-wygranej-z-odra/
ja stawiam 2-0
Jeśli "Pasy" wygrają - radość może być do kwadratu
http://www.krakow.naszemiasto.pl/artykul/391172,jesli-pasy-wygraja-radosc-moze-byc-do-kwadratu,id,t.html?kategoria=664
.
Obaj jesteście "koledzy" żałosni :/
Kolego 3lvis naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem bramka kuriozum w meczu z Koroną tzn. JEDNA .
Dobrze wiesz, że to ona ustawiła ten mecz, a wcześniej graliśmy raczej słabo.
W jakim dialekcie? Ty wiesz co to jest dialekt? Wracaj do nauki lepiej bo widzę jeszcze duże braki w edukacji.
Skończcie kur*a pier*olić! To jest temat o meczu z Odrą, a nie jakieś denne prywatne pogaduszki
oby wygrali , bylo by tak pieknie , i juz spokojnie mozna szykowac sie na derby! licze na 2-0
Jak tylko Matusiak bedzie skuteczny i wykorzysta swoje sytuacje to sie nie martwie o wygrana:)
Z Cracovią po piąte zwycięstwo
[i]Z Cracovią graliśmy do tej pory 11 razy odnosząc 4 zwycięstwa. W Krakowie wygraliśmy raz.
Było po 6 lat temu w piewszym meczu rozegranym pomiędzy tymi zespołami. Ostatnie dwa spotkania Odra wygrała, ostatnio w Krakowie padł remis. Więc statystyka tak jakby lekko przemawia na naszą korzyść.[/i]
http://www.odra.wodzislaw.pl/?page=article&article_id=1944&article_category=18&category=nastepny-mecz
Liczba wszystkich spotkań: 11 (wygrane Odry: 4, przegrane: 6, remisy: 1)
Liczba bramek: Cracovia Kraków: 11, Odra Wodzisław: 7
"[b]tak jakby lekko[/b]" LOL
moja teoria o Klichu sie sprawdzila. nie chcialo mi sie pisac bo nie bylo o czym a tutaj na forum panowala taka atmosfera ze az szkoda gadac. nie gral nie bylo punktow, wrocil sa punkty i beda. Mamy nowego Gize
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy nowego Gize
Aż tak źle życzysz chłopakowi? ;)
Choć w sumie mogło być gorzej, na szczęście nie obwołałeś go nowym Majorosem czy innym czarodziejem :D
Plan marzeń to dziś wygrać i z rzeką remis zrobić ....
To co nasi robia po strzelonym karnym moze i mozna nazwac madra gra, ale mnie zalewa, jak widze gdy w meczu u siebie przeciwnicy maja z 70% posiadania pilki i nasi gonia za nimi na swojej polowie boiska. Oby sie to nie skonczylo zle, bo wreszcie moze sie zdarzyc, ze kogos nie upilnuja.
K...a niech się ta trauma już skończy ....
Wygrywać wygrywamy ale gra.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)