jest 3-0 jest chlanie, dobranoc koniec imprezy
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 09/10 - 20 kolejka - Korona Kielce
Merda - 5
Mierzejewski - 6
Tupalski - 5
Wasiluk - 5
Sasin - 4,5
Pawlusiński - 7
(84 Ovseannicov) - b.o.
Polczak - 5
Klich - 7
Szeliga - 6
Moskała - 4,5
(57 Goliński) - 6
Matusiak - 7
(84 Kaliciak) - b.o.
Merda - 6
Mierzejewski - 6
Tupalski - 5
Wasiluk - 5
Sasin - 6
Pawlusiński - 7
(84 Ovseannicov) - b.o.
Polczak - 6
Klich - 7
Szeliga - 6
Moskała - 6
(57 Goliński) - 6
Matusiak - 8
(84 Kaliciak) - b.o.
Merda - 7
Mierzejewski - 6
Tupalski - 6
Wasiluk - 6
Sasin - 6
Pawlusiński - 8
(84 Ovseannicov) - bo
Polczak - 6
Klich - 8
Szeliga - 6
Moskała - 4
(57 Goliński) - 7
Matusiak - 8
(84 Kaliciak) - bo
Merda -5, dużo bardziej pewny od Cabaja jednak nie jest,może musi więcej grać.
Mierzejewski -6,podobał mi się występ
Tupalski - 6, dobrze , no tylko ta inklinacja do gry faul.
Wasiluk - 3 siekiera, każda interwencja grozi śmiercią, a wybicie piłki lotem w nieznanym kierunku, ale co dziwne sprawdziło się to.
Sasin - 4 no, w miarę.
Pawlusiński - 7 ,wiara , walka, gol zdobyty Matusiakiem, super.
(84 Ovseannicov) - b.o.
Polczak - 5, dziwne ale całkiem poprawnie
Klich - 8, dla mnie bomba, zamieszany w zdobycie 2 goli, rozprowadzał świetnie, +interwencje w obronie,rewelacja.
Szeliga - 5, wyżej paska nie podskoczy , ale generalnie dobrze.
Moskała - 4 klasyka moskalizmu, zawsze mu brakowało tych kilka centymetrów
(57 Goliński) - 7, nie grał długo, ale za to jak!Fachura przez duże "F" i małe "ch"
Matusiak - 9, no łeb nie od parady, strzela czym chce, a gola zdobytego garbem to nawet w Lidze Mistrzów nie widziałem,objechał niedoszłego pracownika MPO przy trzecim golu, Zawodnik meczu.
(84 Kaliciak) - b.o.
Merda - 6. Nareszcie! Myślę, że na dłużej.
Mierzejewski - 7
Tupalski - 6
Wasiluk - 6. Nie ustrzegł się błędu, ale człek się rozwija.
Sasin - 6
Pawlusiński - 8. Doświadczenie starego wygi, kondycja i szybkość młodzieniaszka.
(84 Ovseannicov) - bo
Polczak - 6
Klich - 8
Szeliga - 6
Moskała - 5. Wypracował karnego. Cięty równo z trawą przez Milo. Sędzia popełnił błąd!
(57 Goliński) - 7
Matusiak - 9. Jest coraz lepiej!
(84 Kaliciak) - bo
Mogę wspomóc Dario i pobawić się statystykami, ale trzy sprawy:
- po pierwsze oceniamy w takiej kolejności jak podaje Dario w pierwszym poście, jeśli ktoś zmieni szyk, będzie przekłamanie w statystykach, bo ja nie będę tego sprawdzał. Jeśli któregoś piłkarza nie oceniacie, proszę jego nazwisko również umieścić (według schematu z pierwszego postu) i dać "-" albo "b.o.".
- oceniamy w skali 1 - 10 (1 - dno, 10 - "stadiony świata" ;)). Proszę nie stosować połówek.
- dane spotkanie oceniamy najpóźniej do dnia poprzedzającego kolejny mecz. W momencie jak Dario założy nowy temat, do starego już nie wracam.
Merda - 7 -
Mierzejewski - 7
Tupalski - 7
Wasiluk - 7
Sasin - 7
Pawlusiński - 9
(84 Ovseannicov) - bez oceny
Polczak - 7
Klich - 8
Szeliga - 7
Moskała - 5
(57 Goliński) - 7
Matusiak - 10 - to był przebłysk jego dawnej formy, jak by na to nie patzreć miał udział we wszystkich trzech bramkach, choć ta druga kuriozalna to oczywiście przypadek;
(84 Kaliciak) - bez oceny
Merda - 5 zamyślony, jedni mówią, że rozmawiał z żoną przez zestaw głośnomówiący, drudzy, że przeliczał w myślach premię za mecz.
Mierzejewski - 6 solidnie na tle koroniarzy
Tupalski - 6 b. dobry mecz
Wasiluk - 5 poprawnie
Sasin - 5 i nie trzeba było wstawiać tu Sachy
Pawlusiński - 6 człowiek strzela, Pan Bóg...
(84 Ovseannicov) - bo
Polczak - 5 wolę go na obronie
Klich - 7 nie zagłaskać, ładna asysta
Szeliga - 6 na początku fatalnie, później dobrze, a nawet bardzo
Moskała - 3 kwintesencja moskalizmu
(57 Goliński) - 7 profesor nadzwyczajny
Matusiak - 7 gol, "gol", asysta, choćbym chciał dać mniej to nie mogę
(84 Kaliciak) - bo
Radzik -1 :(
Wynik znacznie lepszy niż gra, ale punkty cieszą.
Merda - 6, jak dla mnie piłkarsko słabszy od Cabaja, ale wczoraj miałem wrażenie że wprowadził dużo więcej spokoju.
Mierzejewski - 7, w obronie dobrze, podłączał się też do ofensywy,
Tupalski - 6, solidnie,
Wasiluk - 6, o dziwo wczoraj było dobrze, tylko że Korona specjalnie nie zagroziła,
Sasin - 5, rewelacji nie było,
Pawlusiński - 6, waleczny jak zawsze, ale moim zdaniem jak zawsze za dużo strat, za dużo bezsensownych rajdów,
(84 Ovseannicov) -b.o
Polczak - 6, jakoś niewidoczny, ale większych błędów nie popełnił,
Klich -8, bardzo dobry mecz, choć bardziej mam tu na myśli 2 połowę, jeśli się nie pogubi będziemy mieć z niego pociechę,
Szeliga -8, najbardziej niedoceniany zawodnik, cały czas w ruchu, cały czas pod grą, kilka świetnych odbiorów, cichy bohater,
Moskała - 3, najwyższa pora podziękować ma za te kilka lat gry Cracovii,
(57 Goliński) - 7, świetna zmiana, piłka mu nie przeszkadza.
Matusiak -8, 2 gole+asysta mówią same za siebie, ale stać go na dużo więcej,
(84 Kaliciak) -b.o, jednak ma coś w sobie i chciałbym go zobaczyć dłużej na boisku,
Dla mnie OK :)
Co do tegożeby nie oceniać przy pomocy "połówek" pisłałem kilka lat ... W momencie kiedy przstałem sumowac było mi już wszystko jedno. Jesli jednak będą znów posumowania, będę na to zwracał uwagę zakładając posta.
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mogę wspomóc Dario i pobawić się statystykami,
> ale trzy sprawy:
>
> - po pierwsze oceniamy w takiej kolejności jak
> podaje Dario w pierwszym poście, jeśli ktoś
> zmieni szyk, będzie przekłamanie w statystykach,
> bo ja nie będę tego sprawdzał. Jeśli
> któregoś piłkarza nie oceniacie, proszę jego
> nazwisko również umieścić (według schematu z
> pierwszego postu) i dać "-" albo "b.o.".
>
> - oceniamy w skali 1 - 10 (1 - dno, 10 - "stadiony
> świata" ;)). Proszę nie stosować połówek.
>
> - dane spotkanie oceniamy najpóźniej do dnia
> poprzedzającego kolejny mecz. W momencie jak
> Dario założy nowy temat, do starego już nie
> wracam.
Merda - 6 - nie miał za wiele do roboty, wydaje mi sie ze byl slabo rozgrzany dlatego pierwsze minuty byly niepewne
Mierzejewski - 6 - druga polowa bardzo dobra w obronie jak i w ofensywnie, w pierwszej z przodu niewidoczny
Tupalski - 5 - zero z tyłu, dlatego taka ocena, choc wole gdy pare obroncow tworza Wasiluk z Polczakiem
Wasiluk - 5 - zero z tyłu, ogolnie ok, niepotrzebnie bawił sie raz z pilka bod bramka Merdy
Sasin - 6 - tak samo jak Mierzejewski z tym, ze w jego wykonaniu lepsza byla I polowa
Pawlusiński - 7 - jak wino, opaska na ramieniu zobowiazywala, zagral bardzo dobrze, rozumie sie dobrze z Radkiem
(84 Ovseannicov) - b.o
Polczak - 6 - nie jego pozycja, choc staral sie jak mogl, nie podobalo mi sie ze unikal gry i chodzil po boisku, musi wrocic na pozycje stopera
Klich - 8 - dla mnie najlpszy na boisku, talent jakich malo, w defensywie w ofensywie gral jak doswiadczony wyjadacz, brawo Mati!
Szeliga - 6 - pierwsza polowa slaba, druga lepsza, ladny strzal wybroniony przez Małkowskiego, ogolnie bez zastrzen
Moskała - 6 - troche na wyrost, staral sie (a ja to zawsze chwale), biegal, szukal, ale Moskit powoli staje sie zawodnikiem nie na ekstraklase
(57 Goliński) - 7 - w sumie trudno mi go ocenic, wydaje mi sie ze stopowal gre, ale brawa za bramke i bardzo ladnie bite rzuty rozne
Matusiak - 8 - wreszcie pokazal na co go stac, pierwsza bramka zapchniala dawnym RadoMatu, ladny drybling przy asyscie, dobrze przyspieszal; mam nadzieje ze wraca powoli na wlasciwe tory i bedzie z niego pociecha,
(84 Kaliciak) - b.o
Merda - 4 mecz z Ruchem nie był przypadkiem, strasznie niepewny! Marcin wracaj do bramki!
Mierzejewski - 6
Tupalski - 5
Wasiluk - 6
Sasin - 6
Pawlusiński 8
(84 Ovseannicov) - b.o.
Polczak - 6
Klich - 8
Szeliga - 6
Moskała - 6
(57 Goliński) - 6
Matusiak - 9
(84 Kaliciak) - b.o.
Merda - 6.. Teoretycznie dobrze.. ale jakoś wolę Marcina :P
Mierzejewski - 7.. Super w obronie jak i w ataku
Tupalski -6.. Uratował nas kilka razy..
Wasiluk -5.. Zbytnio nie bylo go widac ale OK
Sasin -5... Na poczatku troche zagubiony ale potem spoko
Pawlusiński -7 Super rajdy,,,widac swiezosc.. brawo Plastik
(84 Ovseannicov) - ,,,
Polczak -6 Odbiór OK ale rozgrywanie to Klich:D
Klich -8 Super mecz .. brawo Mati!
Szeliga -7 OK
Moskała -6 Starał się po kontuzji.
(57 Goliński) - 7 Troche jakby zagubiony ale grał na lajcie no i brama:)
Matusiak - 9 Jego mecz!! Brawo Radomatu
(84 Kaliciak) -,,,
Merda - 8
Mierzejewski - 8
Tupalski - 7
Wasiluk - 7
Sasin - 7
Pawlusiński - 10
(84 Ovseannicov) - bo
Polczak - 7
Klich - 9
Szeliga - 7
Moskała - 7
(57 Goliński) - 9
Matusiak - 10
(84 Kaliciak) - bo
Merda - 7
Mierzejewski - 8
Tupalski - 7
Wasiluk - 6
Sasin - 6
Pawlusiński - 8
(84 Ovseannicov) -
Polczak - 6
Klich - 8
Szeliga - 7
Moskała - 6
(57 Goliński) - 8
Matusiak - 9
(84 Kaliciak) -
Merda - 6 Pare dobrych interwencji pare razy niepewnie, nie stracilismy bramki wiec OK ale bramkarsko wyżej cenię Cabaja
Mierzejewski - 7 fajnie, pozbierał się po legii, choć wiadomo przeciwnik nie tej klasy..
Tupalski - 6 solidnie
Wasiluk - 4 chwilami niepewny!
Sasin - 6 ok
Pawlusiński - 6 plus za waleczność aktywność i asyste/gola troche szwankowały dośrodkowania, było pare dobrych okazji do lepszej wrzutki i rzuciło mi się w oczy pare niecelnych, wydawałoby się prostych podań
(84 Ovseannicov) - niewodoczny poza jedna strata
Polczak - 6 wole go na obronie ale radził sobie nieźle imponuje pewnością siebie
Klich - 8 w tym wieku takie opanowanie, oczy szeroko otwarte i ta zadziorność, bardzo dobry odbiór piłki, jego walory w konstruowaniu akcji wszyscy znamy
Szeliga - 6 zapadł mi w pamięci jeden fajny strzał, niby niewidoczny ale swoje robił
Moskała - 4 szału nie było..
(57 Goliński) - 7 troche holował zwalniał niekiedy ale gdy się rozkrecał było fajnie, trudno mu zabrać piłe no i gol
Matusiak - 9 zaimponował mi, nie spodziewałem się :)
(84 Kaliciak) - ma coś w sobie
Ogólnie mam wrażenie że gdy przeciwnik jest w posiadaniu piłki nasza linia obrony zbytnio cofa się pod(w) pole karne, tak czy inaczej trzeba być zadowolonym z wyniku plus Matusiak Klich i Golinski naprawdę super:)
Merda - 5
Mierzejewski - 6
Tupalski - 5
Wasiluk - 5
Sasin - 6
Pawlusiński - 6
(84 Ovseannicov) - b.o.
Polczak - 6
Klich - 7
Szeliga - 6
Moskała - 5
(57 Goliński) - 6
Matusiak - 8
(84 Kaliciak) - b.o.
Merda -6 bronił solidnie ,ale 2 mega wielbłądy w 2 połowie (raz pomylił się przy dośrodkowaniu i gracz korony strzelał na pustaka ,raz wypluł piłke przed siebie zamiast na bok po strzale z dystansu.
Mierzejewski 8 -bardzo dobry występ w defensywie i ofensywie (najlepszy odkąd przyszedł)
Tupalski 6 -w tym meczu solidnie
Wasiluk 7 -niezły występ
Sasin 8 zaskoczenie in plus dawno tak dobrze nie grał (szkoda że Lenczyk nie wpuścił go na Peszkę w Poznaniu za Derbicha )
Pawlusiński 9-takiego Plastika chce zawsze widzieć.Współtworca 2 gola ,a jego rajdy palce lizać !!!!
Ovsiannikow -bo
Polczak 7 wolę go na stoperze ,ale generalnie nie zawiódł
Klich 9 + świetny występ -wyrasta nam wielki zawodnik
Szeliga 8-nie pamietam kiedy grał tak dobrze .Po prostu profesor .
Moskała 7 -od 2 lat tak dobrze nie zagrał .Brawo!!!
Goliński 7 -widać ile znaczy dla nas ten piłkarz
Matusiak 9-najlepszy występ od czasu kiedy przyszedł .Oby tak dalej .To był dawny Radomatu!!!!!!!
Merda - 5 - bronił szczęśliwie ale z błędami. Nagana za brak koncentracji.
Mierzejewski - 7 - bardzo solidnie
Tupalski - 6 - bez większych zastrzeżeń
Wasiluk - 6 - bardzo solidnie
Sasin - 6 - po tym co ostatnio pokazywał Derbich, to niebo i ziemia
Pawlusiński - 8 - to on ciągnął grę, powinien na dłużej zostać kapitanem. Braków technicznych już nie nadrobi, ale serce ma.
(84 Owsjannikow) - b.o.
Polczak - 4 - chyba nie wygrał ani jednej walki o górną piłke, w grze do przodu bezradny. Im bliżej własnej bramki tym lepiej
Klich - 9 - ocena zawyżone ze względu na wiek, ale nawet bez tego super mecz
Szeliga - 7 - znacznie lepszy od Polczaka na tej pozycji
Moskała - 7 - bardzo dobry występ. Gdyby nie ślepota sędziego to mielibyśmy dzięki niemu karnego
(57 Goliński) - 8 - krótko za to treściwie
Matusiak - 9 - brawo Radek jeśli ta druga bramka ma dodać ci pewności i spowodować przełamanie "niemocy" to niech będzie, że Ty ją strzeliłeś
(84 Kaliciak) - b.o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)