Głos oddany !!! !
Wszyscy do urn u mnie w komisji frekwencja bez szału
-
-
Kraków - życie, przyszłość itd
- Edytowany
Zbieżność imion w temacie i tak mi się dziś przypomniały stare dobre czasy...
Ja Wam powiem... do podstawówki wtedy chodziłem, jakaś 5ta-6ta klasa chyba, no +/-1... pamiętam ten klip. To mi się wydawało wtedy takie nowoczesne, światowe... ładne dziewczyny się gibają, a do tego PRAWDZIWY murzyn! Normalnie prawie jak w pewexie na tym klipie było. Dziś go sobie obejrzałem i wiecie, tak na logikę się zastanowiłem - dziś to wideo by nie przeszło, nie ma bata. To se ne vrati. Ehhh, takie fajne czasy to były...
https://youtu.be/UoR5ApJQU7s?si=0qCK2msgiOerQskL
- Edytowany
Ja nawet tego klipu nie kojarzę i nie pamiętam ale ja w momencie pojawienia się takiej muzyki trochę starszy byłem 🤔 i wyrobienie muzyczne już miałem 😋
Edit: aaa przypomniałem sobie to wybory z Kwaśniewskim, to klip pamiętam że był ale był już wtedy synonimem kiczu i obciachu.
niestety w miejscach rekreacyjnych aż się roi od uśmiechniętych Polaków.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na osiedlu ani jednej informacji, że referendum się odbywa, gdzie są komisje.
Napiszcie czy przynajmniej same komisje wyborcze są jakoś oflagowane, bo ja swojej nie widzę z okna.
Po obiedzie ładuję teściową na wózek inwalidzki i całą rodziną jedziemy ratować KRAKÓW, a jak się nie uda, niech ta zatęchła dziura sczeźnie - wyprowadzam się na wieś.
Ja byłem w dwóch komisjach i wszędzie tylko jedna czerwona tablica jest umiejscowiona nad wejściem do budynku informując o referendum, żadnego dodatkowego oznakowania
Do niektórych komisji na prawdę trudno jest trafić, trzeba wiedzieć gdzie się udać…
Niestety nie jestem nigdzie zameldowany więc nie mogę wziąć udziału w referendum ale chętnie bym chuja odwołał a za karę kazałbym mu jeździć cały dzień MPK na tych skróconych biletach 30 minutowych.
Pamiętajcie, że jeśli ten buc zostanie to winni temu będą inni mieszkańcy.
[quote]#post1727335 (...) a jak się nie uda, niech ta zatęchła dziura sczeźnie - wyprowadzam się na wieś.[/quote]
Jak Pani Dulska u Zapolskiej - [i]"trzeba się będzie wyprowadzić na Zwierzyniec[/i]" 🤣
Obowiązek obowiązkiem jest
Miszalski musi wypierdalać.
Zbieram się by dołożyć kamyczek do tego. A nawet dwa, bo żona oczywiście też idzie.
No, zrobione.
I w referendum i w ankiecie. Bez chowania za parawanami gromkie wyp... ać wszyscy.
Zagłosowane:)
✅
Obowiązek spełniony mam nadzieję że będzie skuteczny
W mojej Komisji frekwencja (po ilości kart w urnie) wygląda na 25-30℅ na godzinę 16. Ludzi przychodzi sporo, także młodych, jest nadzieja.
Ja trochę spóźniony ale to co trzeba było zrobić zrobiłem. Pies dostał czerwoną kartkę.
Końcówka tłoczna
O godz 11 frekwencja jak na normalnych wyborach.
Urna na tą godzinę pełna do około 1/6. Uważam że będzie dobrze.
Remis był pewny w meczu z Koroną więc odwołanie gnojka też jest pewne.
Jestttttt
skąd masz wyniki?
Chyba wygraliśmy😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
awaria, Goście (1)