Głos oddany !!! !
Wszyscy do urn u mnie w komisji frekwencja bez szału
-
-
Kraków - życie, przyszłość itd
- Edytowany
Zbieżność imion w temacie i tak mi się dziś przypomniały stare dobre czasy...
Ja Wam powiem... do podstawówki wtedy chodziłem, jakaś 5ta-6ta klasa chyba, no +/-1... pamiętam ten klip. To mi się wydawało wtedy takie nowoczesne, światowe... ładne dziewczyny się gibają, a do tego PRAWDZIWY murzyn! Normalnie prawie jak w pewexie na tym klipie było. Dziś go sobie obejrzałem i wiecie, tak na logikę się zastanowiłem - dziś to wideo by nie przeszło, nie ma bata. To se ne vrati. Ehhh, takie fajne czasy to były...
https://youtu.be/UoR5ApJQU7s?si=0qCK2msgiOerQskL
- Edytowany
Ja nawet tego klipu nie kojarzę i nie pamiętam ale ja w momencie pojawienia się takiej muzyki trochę starszy byłem 🤔 i wyrobienie muzyczne już miałem 😋
Edit: aaa przypomniałem sobie to wybory z Kwaśniewskim, to klip pamiętam że był ale był już wtedy synonimem kiczu i obciachu.
niestety w miejscach rekreacyjnych aż się roi od uśmiechniętych Polaków.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na osiedlu ani jednej informacji, że referendum się odbywa, gdzie są komisje.
Napiszcie czy przynajmniej same komisje wyborcze są jakoś oflagowane, bo ja swojej nie widzę z okna.
Po obiedzie ładuję teściową na wózek inwalidzki i całą rodziną jedziemy ratować KRAKÓW, a jak się nie uda, niech ta zatęchła dziura sczeźnie - wyprowadzam się na wieś.
Ja byłem w dwóch komisjach i wszędzie tylko jedna czerwona tablica jest umiejscowiona nad wejściem do budynku informując o referendum, żadnego dodatkowego oznakowania
Do niektórych komisji na prawdę trudno jest trafić, trzeba wiedzieć gdzie się udać…
Niestety nie jestem nigdzie zameldowany więc nie mogę wziąć udziału w referendum ale chętnie bym chuja odwołał a za karę kazałbym mu jeździć cały dzień MPK na tych skróconych biletach 30 minutowych.
Pamiętajcie, że jeśli ten buc zostanie to winni temu będą inni mieszkańcy.
[quote]#post1727335 (...) a jak się nie uda, niech ta zatęchła dziura sczeźnie - wyprowadzam się na wieś.[/quote]
Jak Pani Dulska u Zapolskiej - [i]"trzeba się będzie wyprowadzić na Zwierzyniec[/i]" 🤣
Obowiązek obowiązkiem jest
Miszalski musi wypierdalać.
Zbieram się by dołożyć kamyczek do tego. A nawet dwa, bo żona oczywiście też idzie.
No, zrobione.
I w referendum i w ankiecie. Bez chowania za parawanami gromkie wyp... ać wszyscy.
Zagłosowane:)
✅
Obowiązek spełniony mam nadzieję że będzie skuteczny
W mojej Komisji frekwencja (po ilości kart w urnie) wygląda na 25-30℅ na godzinę 16. Ludzi przychodzi sporo, także młodych, jest nadzieja.
Ja trochę spóźniony ale to co trzeba było zrobić zrobiłem. Pies dostał czerwoną kartkę.
Końcówka tłoczna
O godz 11 frekwencja jak na normalnych wyborach.
Urna na tą godzinę pełna do około 1/6. Uważam że będzie dobrze.
Remis był pewny w meczu z Koroną więc odwołanie gnojka też jest pewne.
Jestttttt
skąd masz wyniki?
Chyba wygraliśmy😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)