Mecz zakończył się wynikiem 5:2.
- 3 bramki Lewandowskiego !!!!
- asysta i wywalczony karny Błaszczykowskiego
- asysta Piszczka
Wielki mecz Borusii i wystepujących w niej Polaków
-
-
Ciężki temat o zawodnikach, którzy mogli do Nas trafić a nie trafili
50 dni później
http://www.eurofutbol.pl/news/540056-Krol-strzelcow-ligi-ukrainskiej-w-Szachtarze-Donieck/
Brazylijczyk Maicon zawodnikiem Szachtara.
Pasiasty92 - też się nad tym zastanawiałem ...ale to chyba nie ten co u nas się nie sprawdził.
TEN
Jak to się nie sprawdził?
Raczej się nie załapał. To Tabisz się nie sprawdził.
Ja tam w sumie rozumie ..był za słaby dla spadkowicza ...ale żeby grać o Ligę Mistrzów jest OK. Chociaż z drugiej strony jakbyśmy go mieli to pewnie nie przyszedł by Van Der Biezen , a to by była wielka strata :D
Jaki cholera za słaby? Co Ty bredzisz?
po prostu nas stać nie było na niego a nie był za slaby...
3lvis - spokojnie, z ironią pisany komentarz ....ale mimo wszystko szkoda że nie zagrał u nas ... skoro jest taki dobry
6 dni później
http://www.weszlo.com/news/11076-Cracovia_przygotowuje_sie_do_ligi_a_skresleni_przez_nia_zawodnicy_blyszcza_na_Ukrainie
ło matko, po co wklejacie to gówno?
co napisali o Maiconie, czego nie wałkowalismy na forum od lat?
czy weszło nie potrafi funkcjonować bez krakowskiego drugoligowca?
Mi bardziej podoba sie w tym artykule podsumowanie Tabisza :)
to wytnij, zacytuj, a nie wklejaj linka.
popatrzysz na poziom komentarzy, to może zrozumiesz do kogo kierowane są te wypociny.
może smieszy Cię również fragment artykułu dotyczący naszego vice ?
Radek dal ciała - stal sie . To ,ze jest to sztucznie rozdmuchane i kreowane na sensację to inna inszosc.
Od życia nie uciekniesz , to co jest napisane i tak już przeczytane - a udawanie ,ze czegoś nie ma a jest , to nie dobre wyjście.
Komentarzy onanistow nie czytam.
Izbik, a artykuły onanistów to już czytasz?
Ja generalnie lubię weszło, ale mają na swoim pokładzie czarną owcę i jest nią właśnie ten prostaczek ćwiąkała.
Za poziom felietonów swoich współpracowników odpowiadają szefowie czyli np.Stanowski więc bez zdjęcia kagańca i spuszczenia z łańcucha niejaki Ćwiąkała nawet nie pomyślałby tego co przelewa na felieton.
Niech się dalej podniecaja Cracovią tylko dlaczego mu tutaj musimy to umieszczać? nie wiem.
Ćwiąkała to jest pikuś - najgorszy jest Kałwa który produkuje się na zczuba.pl - ten koleś kipi nienawiścią do Cracovii
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> popatrzysz na poziom komentarzy,
no właśnie ciekawostka, wydawałoby się, że tam jest taki rynsztok, wiec nic nie moderują. tymczasem moje dwa komentarze nie przeszły. cytuję z pamięci: [i]długo zamierzacie się brandzlować tym 'newsem' z facebooka sprzed DWÓCH miesięcy?[/i] - przyznacie, że dość kulturalny jak na weszlo ;)
14 dni później
Co prawda to nie zawodnik ale do nas nie trafił na DS pewnie z tego samego powodu.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/reprezentacja/news-dudek-nie-dla-kadry-idzie-o-pieniadze,nId,624308
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)