Takie tematy nie są poruszane na forum.
Wrzuciłem jako informację.
Ot tyle
-
-
Franciszek Smuda - na euro2012 niech Ci się uda
Nie sa poruszane oficjalnie - ale jest PW.... Pisze ogolnie by podawac choc naprowadzenie do linka bo nie zawsze sie chce anonimowe otwierac..
Dziennikarski farmazon z tą awanturą między kibicami Jagi a Cracovii
Żadna Cracovia i Jaga. Tylko Radomiak coś wyjaśniał w swoich szeregach ... EOT
Posunięcie z Małkowskim w bramce po kompromitujacym meczu z nami to był pomysł pijanego wariata..... Trener Korony zastanawia się czy go nie posadzić na ławce a tu za chwilę wychodzi w podstawowej jedenastce jako pierwszy bramkarz..... Ja rozumiem, że jest to okres eksperymentów, ale każdy taki wynik jak wczoraj zabija morale zespołu..... Dlaczego Kaczmarek nie zagrał jako pierwszy bramkarz????? Do wczoraj myślałem, że Smuda to jest w miare dobry trener może nie na kadrę, ale dobry..... Teraz zmieniam zdanie o 180 stopni......
To nie ten bramkarz.Ten to Sebastian Z Lechii a tamten Zbigniew z Korony.
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Posunięcie z Małkowskim w bramce po
> kompromitujacym meczu z nami to był pomysł
> pijanego wariata..... Trener Korony zastanawia
> się czy go nie posadzić na ławce a tu za
> chwilę wychodzi w podstawowej jedenastce jako
> pierwszy bramkarz..... Ja rozumiem, że jest to
> okres eksperymentów, ale każdy taki wynik jak
> wczoraj zabija morale zespołu..... Dlaczego
> Kaczmarek nie zagrał jako pierwszy bramkarz?????
> Do wczoraj myślałem, że Smuda to jest w miare
> dobry trener może nie na kadrę, ale dobry.....
> Teraz zmieniam zdanie o 180 stopni......
ale to nie ten Małkowski :)
ten kadrowicz gra w Lechii.
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> ale to nie ten Małkowski :)
> ten kadrowicz gra w Lechii
Rzeczywiście, więc wtopiłem strasznie:(
Jednak obaj są do dupy......
http://dziecibialegostoku.pl/post/65/
[url=http://www.tylkocracovia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=198]www.tylkocracovia.pl[/url]
http://www.weszlo.com/news/6561
Ale pojechał. No ale co, w sumie to prawda.
146 dni później
ubeckiego powołał ............. żałosne bo o ile w tamtym sezonie, podchodząc do tematu obiektywnie zasłużył na powołanie
to teraz wygląda to tak jakby Smuda ukorzył się przed psiarskim skowytem domagającym się tego błazna w kadrze.
no to koniec kadry dla mnie
bardziej zalosne od powolania ubeckiego jest powolywanie polanskiego
14 dni później
Niemcy wybrali centrum pobytowe w Polsce na Euro 2012. Tak jak przypuszczano wcześniej, ośrodkiem Niemców będzie pięciogwiazdkowy holel Dwór Oliwski w Gdańsku.
- Obejrzeliśmy ośrodki we wszystkich miastach, w których odbywać się będą mecze przyszłorocznych mistrzostw Europu, ale ten hotel najbardziej przypadł nam do gustu. Można powiedzieć, że to była miłość od pierwszego wejrzenia i dlatego nie chcieliśmy czekać z ogłoszeniem swojej decyzji aż do 2 grudnia, kiedy w Kijowie odbędzie się losowanie finałowych grup - powiedział sekretarz niemieckiego związku Niersbach.
- Wybierając Gdańsk podjęliśmy pewne ryzyko. Los może sprawić, że mecze będziemy rozgrywać na Ukrainie, ale wtedy częściej przyjdzie nam latać samolotami. Wierzę jednak, że przynajmniej jedno z naszych spotkań odbędzie się w Gdańsku. Mamy też nadzieję, że nie opuścimy Hotelu Dwór Oliwski po dwóch tygodniach, ale zostaniemy w nim do końca mistrzostw.
NIemcy chyba wiedzą, co robią, w Warszawie od jakiegoś czasu chodzą słuchy, że reprezentacja Niemiec będzie grała w Poznaniu i Gdańsku, wraz z Holandią. tzn. tak się wylosuje ;)
Można mieć 30 tys na trybunach ale jak się nie ma 1000 osób do dopingu to atmosfera na meczu słaba jest. Oczywiście słuszna decyzja Lechii o nie prowadzeniu dopingu.
Rewelacyjna polowa Szczesnego - co ten chlopak wyrabia w bramce!
Ale co wyprawiają Głowacki, Dudka i Wawrzyniak?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)