Zibiland:
Sorry za pytanie. Czy nie jesteś dyżurnym w tym delikatnym, a jednak
na..p..niu na niego. Bo jednak znam takich, co cholernie zaangazowani,
a Jego jakoś nie mogą strawić. Kwestia , no jaka ? -spojrzenia , a może
ułomności widzenia, Dalej nie siegam , bo w tle teoria jakaś spiskowa.
Tylko do obśmiania ?. Ale dlaczego ma tak ujemny w odbiorze ele-
torat- forumowy. Do ogródka sąsiada wrzucone smierdzące konfitury?
Więc proszę Cię Kolego, więcej ciepła, życzę obiektywnej analizy , a na
końcu obiektywnej oceny.. O jedno jeszcze proszę - bez obrazy.
pozd.
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Zibiland:
"krytykancl" - to nie było do Ciebie :) Trochę ich jest w tym wątku :)
Natomiast co do strzału, to istotnie, tu nawiązałem do wcześniejszej Twojej wypowiedzi :)
Mógłby być lepszy, ale ja na standardy naszej ligi i tak nei jest źle. No i nieraz strzela, a wtedy jest szansa, że kiedyś wpadnie :)
Co do wczorajszego meczu z Polonią to Mateusz pokazał się ze świetnej strony. Niestety jak ktoś już wspomniał , nie ma on mocnego strzału.
Na szczęście to się da wyćwiczyć. Powiem tyle , że Klich to młody talent :)
Mateusz wczoraj świetnie.
Problemem Klicha jest to ze nie ma meczów poprostu dobrych tylko.... albo błyszczy albo padaka.
Pocieszjące jest to ze kiedys błyszczał moze raz na 3-4 mecze, teraz zdarza się częściej, a u siebie to juz niemalże reguła. Wiem ze nie da sie co mecz grać świetnie (albo da sie, ale wtedy byłby juz w Barcelonie), ale gdyby tak w miejsce meczów bardzo słabych były przynajmniej dobre....a nawet średnio dobre.
przejrzałem temat wstecz i potwierdziło sie, ze albo zachwyty albo lamenty
Mateusz w 11 kolejki ligi +. Po raz 4 w tym sezonie.
Mateusz muszę przyznać że fantazję to Ty posiadasz nadprzyrodzoną, a kanały muszą boleć przeciwników :D
Coś kolega Awaria ostatnio cicho siedzi :D i dobrze ;)
Co ma gość bajerę w nogach :D
[quote=Mateusz]
Jeszcze nigdy w lidze nie przegrałem derbów z Wisłą. Tak samo w juniorach. Pamiętam mecz, który wygraliśmy 2:0 i strzeliłem w nim oba gole. To była specyficzna sytuacja, bo z połową drużyny wiślaków chodziłem do jednej klasy w szkole. Po zwycięstwie mogliśmy drwić z nich przez tydzień, a oni znosili to honorowo. Rok temu pokrzyżowaliśmy Wiśle plany i remisem na Suchych Stawach odebraliśmy jej mistrzostwo Polski. Nie ścierpiałbym, gdyby w tym sezonie koronacja wiślaków na nowych mistrzów odbyła się po meczu z nami.
[/quote]
I o to chodzi, Mateusz!!!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/mateusz-klich-szkoda-ze-nie-urodzilem-sie-w-brazyl,1,4302880,wiadomosc.html
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Sylwetka-Mateusza-Klicha-z-Cracovii,artykul,107470,1,714.html
Świetny wywiad z Mateuszem Klichem. Polecam.
... a pod wywiadem sonda: czy Cracovia utrzyma się w Ekstraklasie?
Dotychczas głosowało 53 internautów. 89 procent na "tak".
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/mateusz-klich-licze-ze-maaskant-zostanie-ukarany,1,4304208,wiadomosc.html
Mateusz, mówisz w wywiadzie, że nie ścierpisz, jeżeli Wisła K. wygrywając z Cracovią zapewni sobie mistrzostwo. Wygrała, a wg, mnie Ty byłeś chyba najsłabszym naszym ogniwem. Twoje dośrodkowania z rzutów wolnych po prostu są tragicznie i nie stanowią żadnego zagrożenia, powtarzam żadnego. Może pasowałoby pochylić głowę i zabrać się na treningach na ćwiczenia silnych piłek posyłanych w pole karne..
Mam nadzieję, że słowa zaczniesz zamieniać w czyny. Talent masz, ale pokory większej życzę, a wyrośniesz na sławnego piłkarza. Wierzę w Ciebie.
Powiem tylko tyle, więcej pokory,w wywiadach w przerwie meczu Cikos był bardzo skoncentrowany pomimo prowadzenia a Mateusz udzielał wywiadu z uśmiechem na ustach, przegrywając 1:0. JESZCZE DUŻO MU BRAKUJE POMIMO DUŻEGO POTENCJAŁU
Podstawa jak odpowiada się za pierwszy słupek przy rzucie rożnym to nie można się zachowywać tak nonszalancko i przepuścić taki strzał Meliksona
Pasiak, a mnie się podoba pewność siebie Clichy'ego. Chcesz żeby był jak reszta naszych ligowych kopaczy i przed meczami udzielał asekuracyjnych, nudnych wypowiedzi, których nie da się czytać?
Głowa między kolana i bajeczki o ciężkim meczu, walce o 3 punkty i tym, że boisko zweryfikuje wszystko?
Chłopak ma luz, nie jest typowym kopaczem, nie jest przecinakiem środka pola, ani zawodnikiem, który będzie biegał jak kiedyś "Wiśnia" i gryzł rywali po kostkach.
Pokorę to mogą mieć wyrobnicy. Jeśli chcemy żeby Mateusz pozostał indywidualnością, to nie powinniśmy go na siłę równać z resztą. Jeden ekscentryk w składzie nie zaszkodzi. Proporcje mamy dobre :)
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
. Twoje
> dośrodkowania z rzutów wolnych po prostu są
> tragicznie i nie stanowią żadnego zagrożenia,
> powtarzam żadnego.
to trener ustala kto ma wykonywać stałe fragmenty.
pretensje w innym wątku :)
A niech Mateusz wykonuje rzuty wolne, ale powinien ten element poprawić, bo na razie szału nie ma.
Rafi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pasiak, a mnie się podoba pewność siebie
> Clichy'ego. Chcesz żeby był jak reszta naszych
> ligowych kopaczy i przed meczami udzielał
> asekuracyjnych, nudnych wypowiedzi, których nie
> da się czytać?
> Głowa między kolana i bajeczki o ciężkim
> meczu, walce o 3 punkty i tym, że boisko
> zweryfikuje wszystko?
>
> Chłopak ma luz, nie jest typowym kopaczem, nie
> jest przecinakiem środka pola, ani zawodnikiem,
> który będzie biegał jak kiedyś "Wiśnia" i
> gryzł rywali po kostkach.
>
> Pokorę to mogą mieć wyrobnicy. Jeśli chcemy
> żeby Mateusz pozostał indywidualnością, to nie
> powinniśmy go na siłę równać z resztą. Jeden
> ekscentryk w składzie nie zaszkodzi. Proporcje
> mamy dobre :)
Proporcje dobre? No jeżeli walka o utrzymanie jest celem wyluzowanego ,prowadzącego grę to wolę ,żeby ten luz zosawił w szatni a na boisku zap...ał jak nielubiani panowie 2X M zza miedzy...
:D
No i jeszcze powtarzająca się sprawa ze strzałami ...ile razy można podawać do pramkarz a nie strzelać? Alex walnął nawet w środek bramki to Pareiko wypuścił przed siebie i niewiele brakowało by Saidi dopadł piłę...a babole żadnego zagrożenia nie stworzyły....
Nie napie...am na Klicha tak z zasady tylko kolejny 100 raz powtarzam to samo! Dziś doszedł błąd strzeżenia bliskiego słupka...czyż nie?
Przy jednej ze strat w środku pola na szczęście wrócił się i w ostatniej chwili wywalił piłę na róg...i to się chwali...
Plotki: Legia chce Klicha.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/legia-warszawa-chce-mateusza-klicha,1,4335702,wiadomosc.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)