Czyli wyjściowy atak Kaszuba- Witkowski
-
-
[mecz] GKS Bełchatów - Cracovia 7 listopada 17,45
Może być fajnie:)
Nie mogę się doczekać:)
Ale najpierw Kooooleeejoooorz!!!!
No będzie spoko.
Cos czuje że wygramy.
Lewe ucho mnie swędzi :)
Wygramy 2:1
wygramy 3-1
Witkowski 23'
Kaszuba 41'
Nowak 80'
Podbijam: 4:1
:D
Ostatnio jak w składzie nie było Krzywickiego wygralismy 3-0 z łks-em więc mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie :D
majoros w kadrze to podbija 5:1 82' i 87' węgierski czarodziej :D
Dobrze Panowie i Panie schodzimy na Ziemię, dość tego optymizmu:)
6:1 do przodu, a kto jeszcze jedną dorzuci to nie ma różnicy.
Może być i Szeliga:)
"Koniec i bomba, a kto czytał (pierwszą linijkę), ten trąba"
Przepraszam, ale właśnie w szkole omawiam "Ferdydurke":)
z remisu bede sie cieszyl .
Sprawdzam:
hm...
i podbijam:
1-7 (podwójny klasyczny HTrick Witkowskiego
Ja tam jestem pesymistą , dorzucam jednego dla nich i dwa dla nas, to razem bedzie 2:9(hatrick Witkowskiego z podwójnym tulupem i ridebergerem , czy jakos tak)
ja bede zadowolony z 1-0 dla nas nie musi byc 10-2 :D
spoko bedzie milion pincset sto dziwincset do zera dla nas :) a zawodnikiem meczu zostanie Olszewski :D
znowu hurraoptymizm. Jak przed Jagiellonią ....
Olszewski strzeli gola z przewrotki!!!!
a tak serio to bedzie sakramenco cieżko. nie wiem czy to nie najgorszy przeciwnik dla nas obecnie:/ na gts zawsze jest dodatkowa motywacja, z Lechem nam dopisuje szczescie, no.. Legia porownywalnie ciezka jak GKS.
Ja liczę na to, że GKS nie musi, u siebie wypada gorzej niż na wyjazdach, a jest zbyt mocny my nasi mieli nadzieję na łatwy mecz. Jak podejdą do tego jak do Polonii, to będzie ok.
za oficjalna:
"Mateusz Klich znalazł się w osiemnastoosobowej kadrze meczowej Cracovii na spotkanie z GKS-em Bełchatów. To może być debiut 18-letniego pomocnika w lidze.
(...)
Po ustawieniu poszczególnych graczy w czasie piątkowego treningu można zaryzykować stwierdzenie, że 18-letni pomocnik zagra w dzisiejszym spotkaniu. Być może nawet w podstawowym składzie.
- Wszystko wskazuje na to, że będę grał. To bardzo miłe zaskoczenie i fajnie byłoby zadebiutować w ekstraklasie. Jeszcze gdybym tak bramkę strzelił - rozmarzył się Mateusz, który próbuje odgadnąć, skąd ma tak dobre notowania u trenera Artura Płatka. - Nie będę oryginalny, jeżeli powiem, że wszystko z powodu dobrej pracy na treningach oraz niezłemu występowi w Młodej Ekstraklasie z Jagiellonią - uważa.
(...)
DG
Panie Platek, tak trzymac!
Po tygodniu widac, ze nasz nowy trener ma oczy, w przeciwienstwie do naszego poprzedniego trenera, ktory mial tylko brode i przerosniete ego :)
Jak tak wszyscy jesteście pewni zwycięstwa to idźcie do buka i obstawiajcie - będziecie bogaci . Np. w STS-ie kurs na zwycięstwo Cracovi jest 4,20 . Nic tylko stawiać...
Nic tylko stawiam.
ja tez :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)