Jebany Położnik, a nie Doktor. Wszystko położy.
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA
są gdzieś w sieci bramki z tego meczu?
Gdyby tak działo się z naszym zespołem za "komuny" nie miałbym pretensji, wtedy wszyskie zespoły I-ligowe miały lepsze warunki organizacyjno-finansowe od Cracovii.
Jednak teraz kiedy "Pasy" dysponują większym albo porównywalnym budżetem do połowy klubów ekstraklasy to naprawdę boli żeby tak na własne życzenie niszczyć drużynę !
dobrze że jest hokej....... bo inaczej człowiek by miał depresję albo non stop naj..musiał chodzić przez tego #$%^^$##%% brodatego imbecyla....
K U R W A W Y P I E R D A L A J !!
wiecej komentowac sie nie da i tyle
Mamy duży potencjał ludzki, ale ten człowiek nim zarządzajacy dziaąa na szkodę spółki
W jego sprawie nie ma co wymyślac chwytliwych hasełek, trzeba bardzo dosadnie dac do zrozumienia, że go nie chcemy. Szkoda tylko, że jego nazwisko nie rymuje się tak np. Libor Pala :) Do tej pory na myśl tego, jak śpiewali Lechici śmiac mi się chce :) "Libor Pala, wypierdala" :)
Stefan Pała wypierdala?
Lepiej żeby remont naszego stadionu zaczął się po zakończeniu sezonu w czerwcu a nie w styczniu.
Bowiem z taką grą poza Krakowem nic nie ugramy.
Ktoś nawet zasugerował na innym forum żeby prof.Filipiak poprosił o to Majchrowskiego.
Dość tego, na to się kurwa nie da dłużej patrzyć. Przecież grajków nie mamy znowu tak tragicznych żeby doły tabeli okupować. Chuj z tego że biegają po tym boisku jakby z Kobierzyna uciekli (i to tylko 1 połowę), przecież piłka nie polega tylko na bieganiu. Gramy bez myśli taktycznej a to już z pewnością jest zadanie trenera by tą myśl zawodniką wpoić i nadać zespołowi jakiś styl gry. Ja się nie dziwię Cabajowi, mnie też by szlag trafił widząc jak przez 90min mamy góra 3 sytuacje podbramkowe (żeby to jeszcze bramkowe) gdy u nas cały czas się kotłuje pod bramką. Aha i żeby nie było, pomimo tego na Legię pójdę bo jak nie my mamy pomóc drużynie to nikt tego nie zrobi, no chyba że Filipiak poprzez wypieprzenie majewskiego ale na to bym nie liczył..
Trener Cracovii Stefan Majewski: - Nie udał się nam dziś mecz, ale był najlepszy z naszych trzech wyjazdowych. Stworzyliśmy sytuacje podbramkowe. W końcówce dążyliśmy do wyrównania. Nie winię Marcina Cabaja za sytuację z końcówki, po której straciliśmy drugą bramkę.
on jest chory psyhicznie !! to jest chory człowiek ten majwski !! i jak tu nie pić a wyjeździe .... !!!
Własnie strawiłem powtoorke(praca)...i co tu pisać jak juz wszystko napisane :/
Majewski won !!!
p.s
Żal mi strasznie Marcina bo bramka z dupy..doliczony czas gry..wiec gramy na afere, a tu podanie do bramkarza.Lol na maxa.
panowie i panie..
http://www.allegro.pl/item430109942_taczka_taczki_wozek_ogrodowy.html
pasowało by sie zastanowić, bo z husteczkami juz było przerabiane.
a ja nie chce wychylac sie z szeregu, ale uwazam ze sila krytyki Majewskiego, sila i sposob(Czesto dosyc prymitywny) jest bardzo niefair. ja mam wyrzuty sumienia jak to czytam mimo ze sam tego nie pisze. dzis taktyka wcale nie byla tragiczna, opis meczu zamieszczony tutaj przez niektorych wskazuje ze Ruch siedzial na nas jak na burej kobyle a nasi kopali w pilke tak, ze leciala w przypadkowym kierunku..PIE..ICIE!!!!! sama gra dzis byla naprawde w porzadku, tylko 1 zmiana-Karwan byla troche z dupy(nie z racji Karwana samego w sobie, tylko sytuacji kiedy go wprowadzili). Oni naprawde nie grali zle. ale zgadzam sie, ze tutaj trzeba mentora druzyny zmienic, bo to zmeczenie materialu. nie chce napieprzac na Majewskiego przez caly czas, szczegolnie ze spokojnie mozemy mu dziekowac za 4miejsce-co bylo sukcesem nie lada. ludzie ochłonce i troche sprawiedliwosci i kultury. Marze o grzecznym rozstaniu z panem trenrem, bo my sie meczymy, pilkarze sie mecza, a on ma bol glowy i zagwozdke non stop. tu naprawde wszyscy musza od siebie troche odpoczac (no my od CRACOVII na pewno nie;)-i ci ktorzy cos takiego sugeruja powinni sie wstydzic. )
Juz to pisalem, ale zanizanie poziomu gry Wasiluka dzis to grzech-z racji na wiek zawodnika głównie. Gosciu mial 1 mecz gdzie jego ruchy mialy sens. nie byl idealny, ale dzis juz bylo naprawde ok. tu nie ma co sie wyzywac i obarczac wina. szczegolnie jesli nalezy kogos pochwalic za zupelnie inna postawa-o wiele lepsza niz poprzednio.
jak slysze propozycje zeby Wojtka Stawowego zatrudnic po raz kolejny- a slysze po kazdym meczu, to autorów odsylam do dzisiejszego meczu. Posluchajcie ton wypowiedzi i sens pana trenera Zorro.
Panie trenerze Majewski uprzejmie prosze o podanie sie do dymisji. Prosbe uzasadniam tym, że wyniki znow sa slabe, a jako taki styl osiagnelismy na derbach i dopiero dzisiaj. Wszelkie zmiany i modyfikacje w skladzie,taktyce to w koło Macieju(mysle ze dlatego, ze do takiej taktyki potrzebne jest prawdziwe żądło jakiego my nie posiadamy). Dla dobra pana, nas, pilkarzy a przede wszystkim CRACOVII prosze o podjecie slusznych i odwaznych kroków. Zycze powodzenia i dziekuje za wiele dobrych chwil razem spedzonych, tych zlych pamietac nie chce. pozdrawiam serdecznie.
[size=24][color=red]TYLKO DYMISJA!! , MAJEWSKI TYLKO DYMISJA!!!!![/color][/size]
volt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trener Cracovii Stefan Majewski: - Nie udał się
> nam dziś mecz, ale był najlepszy z naszych
> trzech wyjazdowych. Stworzyliśmy sytuacje
> podbramkowe. W końcówce dążyliśmy do
> wyrównania.
Tak dążyliśmy do wyrównania,że po stracie bramki nie stworzyliśmy żadnej sytuacji bramkowej. Natomiast ja z całego meczu kojarzę tylko jedną sytuację bramkową , którą w I połowie zmaścił Nowak, innych sobie nie przypominam.
Kolejny mecz na wyjeździe, gdzie nie stwarzamy najmniejszego nawet zagrożenia. Możemy w ogóle nie jeździć na wyjazdy, oddawać je walkowerem.
Zoorganizujmy się na mecz z Legią, i przez 90 minut pokażmy, co myślimy o tym "trenerze". Niech głos kibica zacznie się wreszcie liczyć!!!
Panie oberleutnant von Majewski.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić Pańskie postępowanie. Pan się nie kwalifikuje nawet do trenowania ludożerców, buszmenie !!!
W moich oczach jest Pan nędznym gadem, omyłkowo tylko nazywanym trenerem...
Precz.
30 lat chodzę na piłkę, nie pamiętam żebym nie mógł wytrzymać stylu w jakim przegrywaliśmy.
a porażek widziałem bardzo dużo!
to co aktualnie oglądamy jest jest kompletnie niestrawne.
żal mi kibiców że muszą na to patrzeć,
żal zawodników że muszą przy tym "trenerze" grać i poniekąd firmować jego nieudacznictwo
żal dupe ściska , przestałem na piłce spotykać znajomych i rodzinę
spotykam ich w mieście i w domu, wrócą jak majewski odejdzie.
nie mamy złych piłkarzy, ale trzeba sobie zdać sprawę że przy aktualnym poziomie zniszczenia drużyny i konsekwentnej polityce inwestowania tylko w zawodników defensywnych, nawet dobry trener będzie miał problem z ustawieniem ofensywnym.
Niestety stan zniszczenia drużyny jest głęboki i obawiam się że nawet przy zmianie trenera (w co kompletnie nie wierzę) nie zobaczymy nic miłego oku w najbliższym czasie.
zastanawiam się tylko co jest takiego w majewskim że Profesor w niego wierzy?
jeśli czegoś razem nie zrobimy Pasiacy to nieudacznik zostanie niszczyć dalej...
mecz z legią powinien być jednoznacznym sygnałem że całe środowisko kibicowskie oczekuje zwolnienia trenera.
nie mam już wątpliwości, skończymy ligę niżej przy majewskim to tylko kwestia czasu.
to była totalna żenada w wykonaniu piłkarzy
jak dobrze że mamy ekipę która potrafi grać jak na Cracovię przystało - i jak dobrze że remont hali się już kończy i już za niecałe dwa tygodnie ich gra radować będzie pasiaste serca także w Krakowie
MAJEWSKI KURWA ZROZUM!! DWA LATA W CRACOVII I KURWA NIC NIE OSIĄGNOŁEŚ... JUZ LEPSZY BYL BIAŁAS BO Z NIM PRZEGRYWALISMY PO 3-4!! WIEC MAJEWSKI WYPIERDALAJ!!! CRACOVIA GRAŁA KIEDYS PIEKNY FUTBOLL A TERAZ KICHE!! ODEJDZ Z HONOREM!!
To bardzo dziwne, że Profesor nie potrafi wyciągać logicznych wniosków: dlaczego w hokeju są dobre wyniki- pozyskujemy uzdolnioną młodzież ale również doświadczonych zawodników od których ta młodzież może się uczyć (kiedyś Horny, bracia L, Słaboń, teraz Michalik, Buril, Kłys - nie wymieniam wszystkich). W piłce nic takiego nie ma miejsca, kupujemy niby młodych którzy są perspektywiczni ale nie gorszych mamy u siebie. Natomiast nie ma żadnego doświadczonego zawodnika(ów) nawet na rok, który jest ograny w lidze. Ruch mając mniejszy budżet potrafił pozyskać przyzwoitych Słowaków a u nas się mówi że tam nie ma ciekawych zawodników (nie mówię już o Bośni, czy Macedonii) - tylko kto to ma robić. Na dodatek swoich doświadczonych (Bojarski, Plastik, Baran) się niszczy. W czym Szeliga jest lepszy od Pawła Szwajdycha. Wuefista kiedyś pozbył się Barana i Grodzickiego a my teraz czekaliśmy jak na zbawienie żeby mógł grac Kulig, który jest typowym "dziczkiem" byle do przodu, co było widać we wczorajszym meczu (typowy wyrobnik ale żadna gwiazda jak niektórzy tutaj myślą - czasami się wyróżnia na tle słabego zespołu). W piłce potrzebny nam jest taki cwaniak jak Michalik w hokeju, i wszechstronny napastnik ja L. Laszkiewicz i niech zarabiają dużo, bo to jest bardziej opłacalne niż płacenie 4 lub 5 zawodnikom o umiejętnościach III ligowych (od kogo ma się uczyć Snadny, Jeleń czy nawet Dudzic?). W nauce wykorzystuje się coś takiego jak analogia (w praktyce również), uwzględniając oczywiście wszystkie uwarunkowania i ograniczenia, więc może Profesor powinien iść w tym kierunku.
Jak w podpisie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)