Zwłaszcza że tam dokąd zmierzamy tylko tacy mają prawo bytu
-
-
Sławek Szeliga - Witamy w Pasach !
68 dni później
Kapitan na pokładzie
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Cracovia-ma-nowego-kapitana
gratulacje i powodzenia
4 dni później
Spoko całkiem, tylko czy regularnie bedzie grał w pierwszej 11?
Sto Lat Sławek :)
100 lat KAPITANIE !!!!
32 dni później
Doczytałem, że Sławek ma kontrakt do końca roku. Mam nadzieje ze nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy przedluzanie tego kontraktu.
To naprawde wstyd że piłkarz o tak miernych umiejętnościach gra od lat w Cracovii... Co gorsza zwykle w pierwszym składzie. Mam nadzieję, że wraz z jego odejsciem skonczy sie okres totalnej słabosci w środku pola.
Mój wpis proszę potraktować w kategorii totalnego zdegustowania grą tego gościa. Ileż można?
Nie mogę się doczekać: 31.12.12
20 dni później
Czyżby Sławek grał dziś w nowych butach? Nie pamiętam by miał takie zielone pięty, jesli tak to widać nowe buty pomogły ;) A tak na serio gratulacje dobrego meczu. Jak zawsze walka, do tego dwie brameczki i mobilizacja zespołu przed zejściem z boiska. Brawo!!!
Tak, nowe buty ochrzczone. I to dwa razy..
po prostu nie wierze :)
No i rację ma WS ,mówiąc ze nie potrzeba napastnika...bo się odnalazł ...prosze:(
Ale słaba ta I liga....
brawo Sławek, olewaj napierdalczy i walcz dalej
Przestańcie pieprzyc za Wojtkiem głupoty bo "na bezrybiu i rak ryba" ale i tak super mecz dzisiaj -brawo.
Chyba mecz życia, brawo! ;]
Ja tam Sławka zawsze lubiłem i będę lubiał. Wiadomo wielki piłkarz to nie jest ale ma serce do walki. Taki jest potrzebny w drużynie PASIAK z krwi i kości. Gratulacje i powodzenia w kolejnych meczach.
Za dzisiejszy mecz duze brawa !!
Należał się Sławkowi taki mecz i ta burza oklasków kiedy schodził - za serce które zostawia na boisku.
A dzisiaj po prostu super!
Przenośnie pokazałeś środkowy palec wszystkim, którzy na ciebie najeżdżali.
...i zachowaj ten palec dla tych którzy cie wychwalali ;)
Brawo Sławek, takiego walczka nam trzeba!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)