Można domyślac sie dlaczego.W PP są konkretne pieniądze do wzięcia.Przy niezłym losowaniu i odrobinie fartu można awansowac do finału i tam jest wszystko możliwe.
W PP są ogromne pieniadze do wzięcia.Rok temu za puchar mieli 1 mln premii .I to nie koniec kasy.Do tego dochodzi start w p.uefa.
-
-
SONDA
KKK: Na konferencji pomeczowej Majewski powiedział, że po analizie gry Znicza postanowił wystawić 3 napastników.
A (mecz w PP nie miał wpływu na tę decyzję)
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>W PP są konkretne pieniądze do wzięcia.
A w lidze nie ma kasy oczywiscie. Potter prosze Cie, nie pieprz bez sensu :D
Ja rozumiem, ze mozna ideolo dorobic do wszystkiego, ale tego mam dosyc w telewizji...
potter Napisał(a):
> Tomecki ty zawsze masz świetne propozycje i jako
> chodząca doskonałość jesteś oczywiście nie
> omylny.W temacie nowego trenera już kiedyś
> pisałem .Dałem 3 konkretnych kandydatów.O ile 1
> czyli Kasperczak jest dla ciebie nie realny to 2 i
> 3 to trenerzy na pewno w zasięgu naszej kasy
> .Dla odświerzenia pamięci byli to ;Bobo
> Kaczmarek i Marek Chojnacki.Obaj to dobrzy
> szkoleniowcy majacy w każdym z klubów sukcesy i
> co najważniejsze to są ludzie potrafiący z
> jednej strony wymagać ,a z drugiej mający dobry
> kontakt z piłkarzami.
>
> Także nie wypisuj dyrdymałów że tylko i
> wyłącznie Kasperczak i nikt więcej.
> Kasperczak jest absolutnym nr 1 choć zdaje sobie
> sprawe z trudności jego zatrudnienia.
> Z drugiej strony dobry trener wart jest wszystkich
> pieniędzy.Weź przykład kadry mieliśmy tych
> tanich i nic nie osiagnęliśmy.Wzięliśmy
> Benhakera i jesteśmy bardzo blisko sukcesu.Żeby
> tak daleko nie wybiegać zobacz na nasze
> krakowskie podwórko niejako za miedzę ile dobry
> trener jest wart(Skorza)
Bobo K. ?????????? A jaką piłkę grały zespoły tego trenera. Z czego słynął Groclin prowadzony przez Kaczmarka. Potter zdecyduj się czy chcesz wynik, czy piłkę dla kibiców ?
A tak przy okazji Skorzy, kto pamięta jak długo rozkręcał się z nim Groclin ? Brakowało jednego meczu bez wygranej i Dżymała by go pożegnał. A co było później wiemy. Dlatego czasami warto zaryzykować i nieco poczekać ... oczywiście pamiętając o wariancie rezerwowym.
Czyli Borut wierzysz w Majewskiego i jego brzydką defensywna piłkę.I łudzisz sie że piłkarze potrafią znaleźć z nim wspólny język?
O ile pamietam Groclin Kaczmarka to z tym trenerem załapali sie do pucharów.Na pewno nie była to piłka ,ala Majewski czyli defensywne szachy.Myślę że przy Benhakerze Kaczmarek sporo sie nauczył.
Docent czy cos zmienia to czy grali 3 czy 2 napastnikami ?? myslisz ze ta zmiana spowodowala az taka wielka roznice w ilosci sytuacji ?? dla mnie to jest bardzo dziwne.
oczywiscie ze tak. to bylo kluczowe
odp: A
Niech zostanie i rozliczy sie go po sezonie i wypelnieniu kontraktu. Chyba, ze "zwalniacze" marzą o takiej rotacji trenerów jaka była za Błoniami bo coś mi sie widzi, ze wielu chce miec przy Kałuży:
- zawodników jak w Barcelonie,
- bilety na mecz po 5 zł. dla dorosłych a za darmo dla dzieci,
- Mourinho na ławce trenerskiej,
- stadion na 30 tys. wybudowany w pół roku,
- ofensywny i radosny styl gry 3 napastnikami,
- każdy mecz wygrany bez straty bramki,
- co rok Liga Mistrzów co najmniej do półfinałów,
- w każdej gazecie, radiu i tv peany na cześć Pasów i wszystkiego co Cracoviackie,
- darmowe pamiątki, przekąski i napoje rozdawane na stadionie przez skąpo odziane hostessy,
- kolorowe i wybuchowe oprawy finansowane przez klub,
- darmowy transport na wszystkie wyjazdy,
- i pewno jeszcze parę rzeczy, które może dopiszecie bo mi sie już pomysły skończyły...
Mnie zaś wystarczy jak przez najbliższe 20 lat będe sobie mógł spokojnie kupić karnet na I ligowe mecze Pasów i oglądać jak raz wygrają a raz przegrają. A jak komuś mało to niech się zrobi kibicem Milanu, Barcelony albo innego Realu czy MU i sobie tam kibicuje... już nie wspomnę, że na Cichy Kącik też można...
Mnie tez wystarczy. No może jeszcze jakby te skąpo odziane hostessy dorzucili...
...choc w sumie przy bramie zawsze jest Maczugowska - ona sie moze skąpo ubrac.
kkk_84 Napisał(a):
> Docent czy cos zmienia to czy grali 3 czy 2
> napastnikami ?? myslisz ze ta zmiana spowodowala
> az taka wielka roznice w ilosci sytuacji ?? dla
> mnie to jest bardzo dziwne.
>
a Twoim zdaniem duzo zmienia, czy graja 3 czy 4 obroncami? :>
marinero Ty minimalisto... :)
(odnoszę się rzecz jasna do pierwszej części posta ;) )
A
Marinero w sumie wszystko ok tyle, że z tymi hostessami to podobnie jak Rock uważam, że oferta powinna być bogatsza ( np jak nudny mecz czyli standardowe 5-0 do przerwy to jakas miła rozmowa przy lampce wina i taki tam;))
o czym tu rozmawiac? dajcie Panowie spokoj :)
potter Napisał(a):
> Czyli Borut wierzysz w Majewskiego i jego brzydką
> defensywna piłkę.I łudzisz sie że piłkarze
> potrafią znaleźć z nim wspólny język?
>
> O ile pamietam Groclin Kaczmarka to z tym trenerem
> załapali sie do pucharów.Na pewno nie była to
> piłka ,ala Majewski czyli defensywne
> szachy.Myślę że przy Benhakerze Kaczmarek sporo
> sie nauczył.
Zauważ, że piszę o wariancie rezerwowym, więc za bardzo w Majewskiego nie wierzę, ale ...
Jedno daje mi małą nadzieję, że może będzie dobrze: SM próbuje coś zmieniać, czego nie można było powiedzieć np. o Wojciechu S.
A stylu Kaczmarka chyba jednak nie pamiętasz (puchary zgoda) i wątpię by nauka u Leo coś tu zmieniła.
knur co porownywac zmiane w ataku z obrona, grajac 4 w obronie moga wzmocnic skrzydlowi gre ofensywna, a przerobienie jednego pomocnika na napastnika nie wydaje mi sie az tak duza zmiana zeby nagle mecz na wyjezdzie wygrwyali i na dodatek tyle bramek strzelali, zwlaszcza ze w tym sezonie nie strzelili nic. Zaraz mi powiecie ze to 2 liga a wyjazdy przegrywali w 1, no ok, wicelider tabeli w karnych dopiero wygral, a Lech przegral z rezerwowym skladem Poloni
A-
Dajmy mu spokojnie dograć do końca rundy!
Do dnia dzisiejszego nie byłem zwolennikiem radykalnych rozwiązań, ale dziś mimo "wygranego" meczu (jak to mówi Fortart 3 punkty), zaznaczam "B".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)